dr.big Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Nie ma co przesadzać, do zimy jeszcze ok. 10°- 15° C ... Będzie później czas użyć tego tematu ...
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 7 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Października 2016 A u nas...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Października 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Października 2016 SlawoyAMD, jak wy to w tym Świnoujściu macie ? Dopiero co był Maj (we Wrześniu) a teraz od razu Piździernik ? to nie macie wakacji ?
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 7 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Października 2016 Na szczęście wiatr dziś nawet sporo ucichł, bo już nam groziło zalanie... Ogólnie straty duże, kilkanaście zwalonych drzew, zgniecione auta, zerwane ocieplenie budynku w domu obok mnie... Wiatry po 100 km/h to niezbyt przyjemnie wrażenie podczas płynięcia promem... http://iswinoujscie.pl/artykuly/44996/
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Października 2016 Administrator Opublikowano 7 Października 2016 W Stolicy upału nie ma ale nie dramatyzujmy Po centrum tylko skut! W zimie o takiej pogodzie jak dziś to będziemy marzyć
Klubowicze pgizi Opublikowano 7 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2016 Zbliża się BSZ i nic na to nie poradzimy. Dziś, u mnie ( W-wa Wesoła ), ok. godz. 5-tej rano, po raz pierwszy tej jesieni, widziałem szron na na 400 i zieleni miejskiej... Idzie bladź jak nic Ale nie poddawajmy się! Jeszcze pokulamy
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 12 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2016 Może to dobry pomysł...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Listopada 2016 Administrator Opublikowano 4 Listopada 2016 Dziś pomimo, że 7-8 stC ... ale brak wiatru i mega słońce które fajnie ogrzewa , więc nawijam dalej km'y klasą 125 ciesząc się, że przejazd z jednego końca miasta w drugi zajmuje ~15 minut zamiast 1h
dziadzia Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Rano sobie troszkę pokulałem, a przed chwilą ? Sami zobaczcie, pierwszy w Szamoni.
zbys.ko Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 U mnie od wczoraj trochę napadało białego puchu około 15cm Zrobiło się Zimowo :ok: trzeba uważać bo jest -3 i dosyć ślisko Po prostu ZIMA
Lucjan73 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Widok z okolic Wrocławia temp. - 5 i piękna bajkowa szadź.
zbys.ko Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 U nas na Mazurach też wczoraj było przepięknie i wybrałem się z rodzinka do pobliskiego lasu na spacerek i dziś w TV pokazali, moje fotki 8,9,10 WANDAJNY ( Zimowo i Zjawiskowo ) http://kontakt24.tvn24.pl/spacer-w-lesie,3091539,ugc
Lucjan73 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zapomniałem dodać że rano była taka mgła że konie podusiła. A drogowcy tradycyjnie zaspali albo zapatrzyli się na widoki bo drogi śliskie i nie widać sprzętu w akcji.
zbys.ko Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Taaak, z nimi to normalnie : Ręce opadają" u mnie śnieg zaczął padać w sobotę pp 16.oo , a w sobotę od 11.oo jakoś kręciłem się koło domu, w garażu i patrzę po 13.oo jakoś, jedzie samochód odśnieżarka i sypie piachem z solą po drodze ( chyba dla ściemy, że coś robią ) gdzie śniegu w ogóle nie było a później śnieg spadł, to ani w sobotę , ani w niedzielę nic nie jechało i dzisiaj również nic gdzie było na drodze normalnie lodowisko ale po co, przecież Zima odpuszcza normalnie BANDA tu u nas w tych rejonach dróg
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 7 Grudnia 2016 W Białce Tatrzańskiej dzisiaj dycha mrozu i super warun na jazdę ale nie na dwóch kółkach ale na dwóch deskach (Jak kto lubi może być na jednej szerszej). Podobno jutro ma być już "na plusie".
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Grudnia 2016 Administrator Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ostatnio taki widok maxi pokrytego patyną szronu o poranku Dziś już jest cieplej a najbliższe prognozy nie mówią o jakiś dramatach pogodowych
dziadzia Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 I tak trzymać, tak ciepło to jak by ktoś wylał miód na moje serducho he he
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 31 Grudnia 2016 16 stopni mrozu - tak kończymy 2016 rok w górach.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 4 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2017 U mnie dziś się powodzi... Do tego pada deszcz ze śniegiem, a za dwie godziny zapowiadają już -2, więc ostrzę łyżwy, by rano do domu z pracy wrócić. 2
dr.big Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 To teraz bursztyn można w mieście zbierać ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Stycznia 2017 Administrator Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wygląda poważnie skuter wodny potrzebny
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 4 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2017 No niestety coraz gorzej jest. Ma jeszcze wiać przynajmniej przez najbliższe 12 godzin, a już zalewa przybrzeżne parkingi, ulice i osiedla. Do tego na ulicach szklanka... TIRy jadące na szwedzki prom, nie mogą utrzymać kierunku jazdy i "łamią" się na ulicach. Na razie służb drogowych na razie nie widać.
zbys.ko Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Kurcze z tą pogodą to w tym roku, czy w tamtym to szczerze nie wiadomo co Nie źle tam u WAS tez się dzieje U mnie wczoraj wieczorem padał śnieg i było 0 - +1, a w nocy ostro przymroziło i dziś rano ślizgawica i -10 można powiedzieć: Zima się rozkręca
dziadzia Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Teraz w Szamoni pogoda zachęca do jazdy tylko troszkę ten minusik na termometrze odstrasza.
Rekomendowane odpowiedzi