Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś rano, przymarzła mi plandeka do skuterka. Ale, żę optymiści żyją dłużej, nie chowam maszyny. Śmigamy, proszę państwa!

Opublikowano

Oby śnieg nie leżał, ja pomykam cały rok :) najgorsze teraz dni gdzie pogoda się nie może określić czy mrozić czy nie ale jak będzie -10 to już łatwiej.

Tap tap tap t t t tap tap

• Klubowicze
Opublikowano

Bura? Może, ale czy zima? Dziś, W-wa: +14 st. C.

I tak trzymać :)

Nie ma czasu na rozkręcenie 200 żeby mały remoncik zrobić

a4.JPG

• Administrator
Opublikowano

Ja wczoraj stówkę w siodle trzepnąłem :) Dziś faktycznie było momentami 13- 14 *C i aż grzech było nie ruszyć 2oo... niestety, tym razem obowiązki przygniotły :confused:

;)

Ps. Paweł, widzę Zalew Bardowskiego pięknie oświetlony 0slonce.gif ..... i takie Święta to ja rozumiem!

Opublikowano

No właśnie! Taka zima ma swoje wady. Podobnie jak PGIZI, chciałem pogrzebać przy skuterku, ale przy obecnych warunkach, byłby to grzech. Póki co, jeździmy.

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 23.12.2015 o 19:15, MariuszBurgi napisał(a):

... Paweł, widzę Zalew Bardowskiego pięknie oświetlony 0slonce.gif ..... i takie Święta to ja rozumiem!

Mam pewnego pomysła związanego z tą lokalizacją, ale poczekajmy jeszcze kilka dni na prognozy meteo...

Opublikowano

U nas w Szamoni 6 rano 11stopni normalnie super oby tak dalej, chociaż zima jest przepiękna, ale tylko w telewizorze hi hi

Opublikowano

26.12.2015r, 13 stopni C :)

0e947b935450a411.jpg

5fd1ae9df3c0acaa.jpg

Opublikowano

Grzechem by było nie skorzystać z tak pięknej dzisiejszej pogody ,jak na 26 grudnia 12°C, nakręcone 150km,pozdrowione aż 14-tu kierowników .

Opublikowano

Warszawa, ok godz 20:00, na termometrze ok -6'C. Teraz już jednak bez grzanych manetek i handbarów nawet podwójne rękawice nie wystarczają (jedne wełniane, a na nich narciarskie). Przez 15 minut jazdy dały rade, ale potem to już męczarnia. Straciłem czucie w palcach :)

Opublikowano

Przed chwilą wróciłem z zakupów. Termometr w Grandziku wskazał -9. Myślę, że od poniedziałku zabiorę się za przygotowanie skutera do kolejnego sezonu (malowanie i inne konserwacje).

Teraz, w takich warunkach, ważniejsze zdrowie od przyjemności.

• Klubowicze
Opublikowano

Wczoraj -8,ale to nie przeszkoda by pojechać na ostatnie w tym roku spot(kanie) "czwartkowe". Jak na razie nie spadło te "białe g...no" na drogi,to sezon trwa... !OK

Opublikowano

Witam u nas w Szamoni rano godź. 8;00 - 6 stopni

Opublikowano

Godzina 06:10 w Białymstoku na termometrze -11 stopni

Opublikowano

Gdańsk przed chwilą:-2. Byłem na ostatnim w tym roku kulanku. Alez było wspaniale.

Dziwię się tym wszystkim ludziom, którzy wyszlina spacer na morze.... Że tez oni nie zmarzną.

Już tęsknię za wiosną. Ale że optymiści żyją dlużej, to powiem Wam, że wiosna co raz bliżej! Zobaczcie, o ile dni są już dłuższe!

Opublikowano

Teraz u mnie w Szamoni jest -2 i troszeczkę poprószyło śniegiem a0b5db3aa1a2ea72eb8e3169afda63a2.jpg

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano

A w CSW całkiem ładnie. Temperatura 0 na termometrze bo świeci słońce, ale sucho, bo świeci słońce :). I niebo czyściutkie. Czyli ładnie jest.

Opublikowano

W Trzebnicy koło Wrocławia od rana pada/sypie/pruszy śnieg :)

Opublikowano

Rano 8,30 -11stopni niech to cholera, ja osobiśecie nienawidzę zimy

Opublikowano

Otwieram oko, patrzę..... Śnieg? W styczniu? Ta przyroda calkiem zwariowała!

Gdańsk pod kołderką. A takie miałem plany.. Tym bardziej, że wczoraj nie bardzo byłem w stanie usiąść, tym bardziej za kierownicą...

• Klubowicze
Opublikowano

Wczoraj -11 ,a do roboty trzeba. Drogi czarne,no to do Rybnika wio...Potem do kieratu na stalowe koła i w Raciborzu biało-oj po pracy będzie ciężko,ale nie doszło to do Rybola...ufff. Chinol 50(90) w pogotowiu,lecz sezon na Burka jeszcze trwa...byle do wiosny...

Opublikowano

Dzisiaj rano godź. 10,15 aż strach wychodzić hi hifbee82d6d87286cab1232ad174837d1e.jpg

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

• Administrator
Opublikowano

Stolica przymarznięta. Na ulicach mało 4oo..., że o 2oo nie wspomnę ;)

O 11:00 AM takie info dostałem z kokpitu

b5b7b36a4e53dd777afed7381f5bc3c7.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

No to na podniesienie temperatury .....

O 8:30 rano takie oto info dostałem z telefonu (Dorado - Puerto Rico) ;)

2016-01-03%2008.26.09.png

Jakkolwiek, chłodno jak na poprzednie poranki :).

• Administrator
Opublikowano

KriSSo, łączę się z Tobą w bólu grin.gif