Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 1 Grudnia 2015 Wczoraj (6*C) nawinąłem 50 km, trzeba było ułożyć kapcia świeżo zamontowanego W czwartek ma być 7*C... oczywiście na +
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Grudnia 2015 No to macie fajnie w tej "stolicy" Na podkarpaciu od wczoraj taki wiatr że puszkę mi chciało wciągnąć do rowu. Dzisiaj przynajmniej brak deszczu, ale Burgmanowi chyba już dam wolne.
niko02 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 W łódzkim też wieje. myślałem, ze od wczoraj pojeżdżę ale z szybą turystyczna nie da rady dwa, że król wielki i też go nieźle nosi, jak mu dmuchnie z boku.
stator Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Gdańsk jeszcze śmiga. http://youtu.be/9egRXa9emEw Codzienna droga do pracy w skrócie.
dejon Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Dzisiaj Warszawa fajna pogoda można było pośmigac :)temperatura w granicach 7C.tylko niektóre ulice niby oki ale przy hamowaniu kółko się ślizga wiec trzeba uważać ale i tak popołudnie na 2oo było warto:) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 3 Grudnia 2015 Dziś w Stolicy 8*C i bezwietrznie sucho... chyba nie muszę pisać co to oznacza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 3 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2015 Dziś w Stolicy 8*C i bezwietrznie sucho... chyba nie muszę pisać co to oznacza Oznacza chyba dokładnie to samo, co w Szczecinie Powiem więcej, u nas jest dziś 10*C i całkiem niemało słońca !!!!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 3 Grudnia 2015 Z ostatniej chwili: widzę słońce! Jesteśmy uratowani!
dejon Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 A tak tak też widze:)tylko szkoła ze z rana aż tak fajnie nie było i musiałem 4oo jechac:(a po wczorajszym lansie po mieście skuterkiem znowu człowiek nabrał ochoty na jazde:) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Krzychu13 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 czy to zima się zbliża - czy jednak wiosna ? :
dr.big Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Aż się nie chce wierzyć, że to już po Mikołaju i prawie połowa grudnia... Dzisiaj 12 stopni w cieniu... Słoneczko, suchutko... ale zima ...
Sympatycy Robsson Opublikowano 8 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2015 U nas (w samym górnym lewym rogu mapy ) też jeszcze całkiem przyjemnie. 6 grudnia na Motołajach wypinałem podpinkę ze spodni a pod kurtkę tylko krótki rękaw. Co prawda przelotów szybkich nie było więc i wiatr nie przeszywał zbyt mocno. Jednym słowem : przyjemnie
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Grudnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Grudnia 2015 U nas (w samym górnym lewym rogu mapy ) też jeszcze całkiem przyjemnie. A po przekątnej - mapy oczywiście - jest "dziwnie". Wczoraj do południa trochę słońca, a potem mżawka. Dzisiaj niby słońce się pokazało, temp. w południe około 6 - 8 stopni ale na drodze jakieś dziwne zjawisko - asfalt taki śliśki że w puszce na zimowych oponach często ABS się włącza
Tabasco Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 A po przekątnej - mapy oczywiście - jest "dziwnie". Wczoraj do południa trochę słońca, a potem mżawka. Dzisiaj niby słońce się pokazało, temp. w południe około 6 - 8 stopni ale na drodze jakieś dziwne zjawisko - asfalt taki śliśki że w puszce na zimowych oponach często ABS się włącza No to we Wrocławiu tak było wczoraj. Temperatura sporo na plusie a jezdnia lekko wilgotna i bardzo śliska...
dziadzia Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam w Szamoni pogoda super, słoneczka nie ma ale ciepło pogoda sprzyja kulaniu a ja, D..pa zimna mam remont, aż żal tyłek ściska hi hi pozdrawiam
kordziuk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Centrum jest ok da się kulac rano 1 teraz 2 ale mokro ślisko i mgła cały dzień to chyba dzięki niej mamy tak jak jest piękne białe ? ?
kazak Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wczoraj byłem z wizytą w Krakowie. Pogoda była piękana, +12 momentami i słońce - a i tak mijałem paskudny wypadek z udziałem 2oo w centrum .... wieczorem jak wracałem to do wysokości Tomaszowa było + 8. A od Nadarzyna jak by ktoś dymu nawalił i ledwo coś w okolicach +1. Trasy ni jak zrobić na 2oo bo wilgotno, paskudnie i widoczność też słabiutka... Byle do Wiosny Panie i Panowie...
niko02 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 U mnie dzisiaj rano +5, mgła, mokro, ślisko ale jeździ się
dr.big Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Wczoraj rano u mnie -4 i szron... Dzisiaj rano +6 ... Karuzela ... PS. Sniegu na Swięta nie zapowiadają... A co będzie później... kto to wie ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2015 W Warszawie pruszy śnieg
Klubowicze DaniL Opublikowano 15 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2015 Rano piękna pogoda, a powrót jak na zdjęciu Worlana, ale nadal walczę
dejon Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 A ja wczoraj skorzystajac ze pogoda była rewelacyjna jak na grudzień słoneczko i cieplo:)mały wypad aby się pokręcic trochę i zawiodło mnie do AON:)fakt mojego plecaczka musiałem zawieść tam do lekarza i za dużo czasu nie było a jak zawsze godzina po15.wyjazdowki stoją w korkach z Wawy wiec 2oo było idealne aby szybko być na miejscu. I kilka fotek się zrobilo z wypadu:) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi