Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Wczoraj (6*C) nawinąłem 50 km, trzeba było ułożyć kapcia świeżo zamontowanego ;)

W czwartek ma być 7*C... oczywiście na + :)

• Użytkownicy+
Opublikowano

No to macie fajnie w tej "stolicy" :)

Na podkarpaciu od wczoraj taki wiatr że puszkę mi chciało wciągnąć do rowu. Dzisiaj przynajmniej brak deszczu, ale Burgmanowi chyba już dam wolne.

Opublikowano

W łódzkim też wieje. myślałem, ze od wczoraj pojeżdżę ale z szybą turystyczna nie da rady dwa, że król wielki i też go nieźle nosi, jak mu dmuchnie z boku.

Opublikowano

Dzisiaj Warszawa fajna pogoda można było pośmigac :)temperatura w granicach 7C.tylko niektóre ulice niby oki ale przy hamowaniu kółko się ślizga wiec trzeba uważać ale i tak popołudnie na 2oo było warto:)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

• Administrator
Opublikowano

Dziś w Stolicy 8*C i bezwietrznie sucho... chyba nie muszę pisać co to oznacza grin.gif

• Sympatycy
Opublikowano

Dziś w Stolicy 8*C i bezwietrznie sucho... chyba nie muszę pisać co to oznacza grin.gif

Oznacza chyba dokładnie to samo, co w Szczecinie ;) Powiem więcej, u nas jest dziś 10*C i całkiem niemało słońca !!!!

• Administrator
Opublikowano

Z ostatniej chwili: widzę słońce! Jesteśmy uratowani! :)

Opublikowano

A tak tak też widze:)tylko szkoła ze z rana aż tak fajnie nie było i musiałem 4oo jechac:(a po wczorajszym lansie po mieście skuterkiem znowu człowiek nabrał ochoty na jazde:)

Opublikowano

czy to zima się zbliża - czy jednak wiosna ? :

zdjecie.jpg

Opublikowano

Ja 2-gi dzień śmigam :)

Opublikowano

Jutro pojeździm ;)

Opublikowano

A tam zima :)

f2700c2d3747c336med.jpg

Opublikowano

Aż się nie chce wierzyć, że to już po Mikołaju i prawie połowa grudnia... Dzisiaj 12 stopni w cieniu... Słoneczko, suchutko... ale zima :D ...

• Sympatycy
Opublikowano

U nas (w samym górnym lewym rogu mapy :) ) też jeszcze całkiem przyjemnie. 6 grudnia na Motołajach wypinałem podpinkę ze spodni a pod kurtkę tylko krótki rękaw. Co prawda przelotów szybkich nie było więc i wiatr nie przeszywał zbyt mocno. Jednym słowem : przyjemnie :)

• Użytkownicy+
Opublikowano

U nas (w samym górnym lewym rogu mapy :) ) też jeszcze całkiem przyjemnie.

A po przekątnej - mapy oczywiście :) - jest "dziwnie". Wczoraj do południa trochę słońca, a potem mżawka.

Dzisiaj niby słońce się pokazało, temp. w południe około 6 - 8 stopni ale na drodze jakieś dziwne zjawisko - asfalt taki śliśki że w puszce na zimowych oponach często ABS się włącza :(

Opublikowano

A po przekątnej - mapy oczywiście :) - jest "dziwnie". Wczoraj do południa trochę słońca, a potem mżawka.

Dzisiaj niby słońce się pokazało, temp. w południe około 6 - 8 stopni ale na drodze jakieś dziwne zjawisko - asfalt taki śliśki że w puszce na zimowych oponach często ABS się włącza :(

No to we Wrocławiu tak było wczoraj. Temperatura sporo na plusie a jezdnia lekko wilgotna i bardzo śliska...

Opublikowano

Witam w Szamoni pogoda super, słoneczka nie ma ale ciepło pogoda sprzyja kulaniu a ja, D..pa zimna mam remont, aż żal tyłek ściska hi hi pozdrawiam

Opublikowano

Centrum jest ok da się kulac rano 1 teraz 2 ale mokro ślisko i mgła cały dzień to chyba dzięki niej mamy tak jak jest piękne białe ? ?

Opublikowano

Wczoraj byłem z wizytą w Krakowie. Pogoda była piękana, +12 momentami i słońce - a i tak mijałem paskudny wypadek z udziałem 2oo w centrum ....

wieczorem jak wracałem to do wysokości Tomaszowa było + 8. A od Nadarzyna jak by ktoś dymu nawalił i ledwo coś w okolicach +1.

Trasy ni jak zrobić na 2oo bo wilgotno, paskudnie i widoczność też słabiutka... Byle do Wiosny Panie i Panowie...

Opublikowano

U mnie dzisiaj rano +5, mgła, mokro, ślisko ale jeździ się :)

Opublikowano

Wczoraj rano u mnie -4 i szron... Dzisiaj rano +6 ... Karuzela :D ...

PS. Sniegu na Swięta nie zapowiadają... A co będzie później... kto to wie ;) ...

• Sympatycy
Opublikowano

W Warszawie pruszy śnieg :)

c857879ea482276f6b19665cd8c326f4,640,0,0,0.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Rano piękna pogoda, a powrót jak na zdjęciu Worlana, ale nadal walczę ;)

Opublikowano

A ja wczoraj skorzystajac ze pogoda była rewelacyjna jak na grudzień słoneczko i cieplo:)mały wypad aby się pokręcic trochę i zawiodło mnie do AON:)fakt mojego plecaczka musiałem zawieść tam do lekarza i za dużo czasu nie było a jak zawsze godzina po15.wyjazdowki stoją w korkach z Wawy wiec 2oo było idealne aby szybko być na miejscu. I kilka fotek się zrobilo z wypadu:)f19f59547ffb5223380e3e018192c6ac.jpgba9ecc72e15b81b9826960c7c5f86821.jpg58c55d20b76d1beb49a73fac3bae13be.jpg2ec9c519be49b802d02c975b613ebefd.jpgbd8484d2f5b5190237c619af3d76d7bc.jpgc9ec710cab239760715bc8eba47d2452.jpg