Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiejszy deszcz, wiatr i temperatura sprawiły, że mało przyjemnie się jeździło. Ale 60km nawinięte.

Ktoś jeszcze jeździ, czy tylko ja jestem stuknięty (jak to moja małżonka mówi)? :)

Opublikowano

Nie tylko ty jestes:)jest nas wielu :)fakt w deszcz nie lubię jeździć ale tem po niżej zera to Oki jest;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dziś 120 km było spoko

Opublikowano

U mnie zbyt mocno padało i wiało. Dzisiaj sobie odpuściłem i nudy były straszne.

Opublikowano

Dziś w Berlinie pierwszy śnieg tej zimy ...

• Klubowicze
Opublikowano

Wczoraj w B-B deszcz ze śniegiem ( za oknem stok Szyndzielni biały ) a w Szczyrku 15 cm białego :confused:

• Administrator
Opublikowano

W-Wa sucho i 5°C.

• Sympatycy
Opublikowano

Sz-n sucho i 2*C. W nadchodzącym tygodniu ma być sucho i około 1-2*C. Zatem można śmiało pojeździć ;).

Opublikowano

+ 5 i brak opadów zaowocowało tym, że zrezygnowałem z wypadu na rybki i zaliczyłem 120 km pięknych Jurajskich dróg. W nadchodzącym tygodniu też ma być ładnie, rozważam więc dojazd do pracy Burgiem.

Opublikowano

Dzisiaj wawa pięknie nawet myjnie zaliczylismy burek lśni i czeka na dalsze piękne dni ?

Opublikowano

Dzisiaj pierwszy dzień,od dłuższego czasu kiedy musiałem do pracy pojechać 4oo.Wczoraj z rana na drodze latałem bokiem jak drifter :)

Opublikowano

Gdańsk, 6:45...eff6cd84d31201e176c8122145968724.jpg

Ale musiałem jechać. W przeciwnym razie czekanie na tramwaj, przesiadka, że o długim marszu nie wspomnę....

Opublikowano

A to nie blat od Majesty?

Wczoraj wieczorem w Olsztynie wyświetlało mi się -3 a śnieg prosto w... deflektor.

Normalnie po południu odśnieżać Jej Wysokość trzeba było.

Dzisiaj została w garażu :msn-cry:

Opublikowano

Pomorze jest laskawsze w temperatury. Zimą zawsze choćby o jeden stopień, ale cieplej. Tak, to moja Gruba Berta.

Zobaczymy, co przyniesie wieczór...

• Klubowicze
Opublikowano

A u mnie w Świnoujściu dziś była piękna pogoda i miałem nadzieję, że jutro do pracy pognam na prom 2oo... Jednak wieczorem prognoza zapowiada śnieg z deszczem :( Więc trzeba będzie wstawać wcześniej (5.00), by w kolejkę na prom miejski się wbić (najpóźniej 5,50)... A do pracy na 7,00 :frusty: Bez skutera to utrapienie dosłownie, bo tak z marszu wjeżdżam na prom 6.35 i "zdanżam" za dziesięć do robótki...

20067232613fae11.jpg

• Administrator
Opublikowano

Dziś rano...

8467f426035ff8c60a3d06447ef4194f.jpg

Teraz 2 na plusie ale czuć że jazda 2oo lekka nie będzie. Czekamy na ocieplenie :)

• Użytkownicy
Opublikowano

Widzę, że "zimowa wersja" burgmana daje radę :msn-wink:

Ja dziś swoje 4oo nocowałem na zewnątrz, rano było skrobane kilka minut.

Opublikowano

I skrobac dziś trzeba było6875db3925e2cdfe739da6054cc2230e.jpg

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem w Warszawie opadająca mgła. Przy ujemnej temperaturze to nic przyjemnego. Wymagana koncentracja 150%!

Opublikowano

A poranek w Gdańsku, przyjazny. -1 to nie -15. Co prawda nie zbyt daleko, ale zawsze lepiej skterkiem, jak autobusem.

W końcu każdy dzień bez jazdy.....

http://youtu.be/OKeJZ_Ef-NI

Jeździmy więc, póki się da!

• Sympatycy
Opublikowano

Trzeba będzie chwilowo zaniechać jazdy na 2oo w Szczecinie :(

Ehhh, mam depresję.

9713ab7f2b4e3b3f59ec129be867cf13.jpg

• Administrator
Opublikowano

Ehhh, mam depresję.

Mam to samo m0502.gif

Na szczęście w przyszłym tygodniu będę musiał zrobić kilka przejazdów tu i tam, tym i owym whistling.gif

W środku tygodnia ma być 7-8 st*C m0847.gif

Opublikowano

Dzisiaj choć na chwilę wyskoczyłem na zakupy Burkiem. Temperatura oscylowała w granicach -2. Tak źle nie było więc w poniedziałek do pracy pojedziemy przyjemnie. Auto idzie w odstawkę, no chyba, że posypie ...

Opublikowano

A ja jeżdżę i zastanawiam się czy zasłonić wlot do chłodnicy, co o tym myślicie ?

• Klubowicze
Opublikowano

I do Warszawy próbuje przyjść zima.

Dziś rano 1,5 stC

Edit: