Sysgone Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Ja już zmieniłem kurtkę z letniej na jesienną. Rękawiczki też. Jak nic idzie zima... :/
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2015 Pgizi, Sysgon - powinniście dostać warny za wpisy w tym temacie we wrześniu! W październiku też! Ja dziś założyłem nowe oponki
Klubowicze kenobi Opublikowano 30 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2015 Nie kraczcie tak bo naprawdę przyjdzie... a kysz !!!...będzie dobrze.
Geni Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Narazie żadnej zimy nie ma, tylko oznaki globalnego ocieplenia.
Miazga82 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Taka prognoza nie napawa optymizmem. O 7 rano jednak już zimowe klimaty.
LWfilip Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Faktycznie, dupy nie urywa A raczej urywa bo dziś, w drodze do pracy, około 5, ale bez wiatru. Pomijam ten co go sam wytworzyłem w czasie jazdy Zima idzie. Póki nie jest ślisko na jezdni będę sobie śmigał ile wlezie. Czego i Wam życzę.
PJS Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Jakie ocieplenie klimatu Dziś W-wa Annopol ludzie na parkingu skrobią szyby. -3 nad ranem.
DAX Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 No to czas już chyba na zmianę opon, sprawdzenie grzania w manetkach, zamontowanie mufek, podpinka pod kurtkę i w drogę. W zeszłym roku jeździłem całą zimę bez dwóch tygodni jak leżał śnieg. Oby i ta była taka łaskawa, a temperatura, cóż będzie spadać. Tap tap tap t t t tap tap
Miazga82 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Ale weekend jeszcze ładny, sobota/niedziela 19/21 stopni. Trzeba korzystać ile się jeszcze da z przyjemnej jazdy. Potem też fajnie ale już mniej przyjemnie Ja podpinkę założyłem już tydzień temu. Teraz do tego zaczyna już dochodzić bielizna i rękawiczki termoaktywne i cieplejsza kominiarka.
niko02 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 U mnie dzisiaj rano 2,5stC, w związku z tym weszły podpinki i zakupione Grzane Oxfordy do B650
xcracer Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 W tej chwili wstałem i termometr pokazuje -1. Dobrze, że do pracy tylko niecałe 7 km
stator Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Nieeeeeno, nie róbcie popeliny! Zapraszam do Gdańska, tu cały czas nie spada poniżej 10-ciu. Zwłaszcza nad ranem. Można kulać po Kaszubach ile wlezie!
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Października 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Października 2015 Dzisiaj w Rzeszowie 1 stopień i nasypane tego białego g...a. Pierwszy razdo roboty "końserwą", toż to rozpacz.
Miazga82 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 W Warszawie jeszcze znośnie. Da radę jeździć. Ale deszcz przy takiej temperaturze to nic przyjemnego.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Października 2015 Administrator Opublikowano 12 Października 2015 Dziś dane mi było zrobić jakieś 60 km po suchym. Temp 5 st...ale odpowiednia bielizna termo, kurtka i grube rękawice zimowe załatwiły sprawę Tak czy inaczej trzeba chyba na jakiś czas odpocząć od jazdy na 2oo.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2015 Jeszcze nieeeeeee To tylko taki przerywnik , jeszcze będzie fajnie. Tym bardziej że ognisko na zakończenie sezonu planowane jest na Listopad
mario3101 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Ja mam do pracy 12 km i to na 6 rano ale dzisiej zimno było
Sympatycy KriSSo Opublikowano 12 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2015 Dziś dane mi było zrobić jakieś 60 km po suchym. Temp 5 st...ale odpowiednia bielizna termo, kurtka i grube rękawice zimowe załatwiły sprawę Tak czy inaczej trzeba chyba na jakiś czas odpocząć od jazdy na 2oo. A ja dziś do Niemiec pognałem, potem u nas lokalnie, przygranicznie (Nowe Warpno, Trzebież) i prosto i w lewo i w prawo, winkielki, górki itd i nim się zorientowałem, nawinąłem 160 !!!! km. Wróciłem przed chwilą do domu zmarznięty na kość, ale z gębą uśmiechniętą . Właśnie piję gorącą kawkę i dogrzewam gnaty . Trzeba kupić lepszą bieliznę termo
dr.big Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Na te temperatury to przede wszystkim windstoppery ... PS. Mam komplet Chillout Oxforda i nie narzekam... Ale dzisiaj słoneczko i 8 st. w cieniu.
kordziuk Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 W końcu zamontowalem do mojego burka pieszczotliwie Kruszyna hot gips oxford i hand bary od MZK i jest cieplutko :-)
Klubowicze Jack Opublikowano 12 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2015 ... odpowiednia bielizna termo, kurtka i grube rękawice zimowe załatwiły sprawę Tak czy inaczej trzeba chyba na jakiś czas odpocząć od jazdy na 2oo. Eeee, nie jeszszcze! Ślisko nie jest, więc jeszcze nie zima. Bielizna, kurtka, rękawice... plus mufki, grzane manetki (rękawice w tej sytuacji nie mocno grube), dwie kominiarki z windstoperem na raz na łeb i szyję, bluza soft-shel z wysokim kołnierzem Niedawno wymieniłem kapcie - nie na zimowe, ale na nowe. Wczoraj nawinięte ok. 240 km (Warszawa - Ostrołęka, po słoiki i z powrotem ) Jedyny problem to słońce w drodze powrotnej świecące nisko prosto w ryj w twarz. Dziś na mieście trochę mokro, ale nic strasznego. Choć słyszałem, że na południu Polski cuś na biało popadało Chwilowo, jak sądzę Nie panikować! Jeździć!
Tatko Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Jestem tego samego zdania,szable w dłoń i na koń. !scooter Pozdrawiam.
Użytkownicy Długi Opublikowano 26 Października 2015 Użytkownicy Opublikowano 26 Października 2015 Ja nie zniechęcony, a nawet zachęcony wczorajszą przebieżką do "ziemi łódzkiej " i nie tylko.... Postanowiłem przez ten tydzień zostawić 4oo w garażu i używać do jazdy tylko 2oo. Rano tylko trzeba ostrożnie bo opadająca mgła + to co zostawiają firmy remontująco/budujące na asfalcie jest zaj....e śliskie. Nie wspomnę już o kierowniczkach i kierownikach 4oo z zaparowanymi szybami i lusterkami, którzy jadą, a g....o widzą- masakra jakaś
Bosy Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Dzisiaj Krecik na wyścigi z Wasylem odwołują zimę na co najmniej 2 tygodnie. Będzie pogodnie i słonecznie. Oczywiście rankiem trzeba uważać, bo przy gruncie może być chłodek.
Rekomendowane odpowiedzi