dr.big Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Rano za oknem śnieg Ale na bałwanka Wielkanocnego chyba nie starczy ... Zima jeszcze kąsa ...
Robi3m Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 rano widziałem słoneczko za horyzontem więc myk na skuta i do pracy, po godzinie deszcz śnieg i widziałem -0,5 st na termometrze ((( Strach powrotu w zawieruchę wkradł się do czachy, ale dwie zdrowaśki i o 15 zawitało znowu słoneczko i powrót do domu z +12 na termometrze ) ja to mam fuksa, ale jutro chyba nie będę kusił losu
Abach Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Wczoraj zmieniałem przedwcześnie wymienione opony letnie z powrotem na zimowe w aucie Taką mamy "wiosnę".
Skrystos Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 No ja juz miałem jechać na zmianę kolek ale całe szczęście nie miałem czasu. Poczekam moze z tydzień dwa, aż sie sprawa unormuje
Sympatycy KriSSo Opublikowano 31 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2015 Spadło dziś kilka płatków śniegu w Szczecinie, ale po 5 minutach śladu już nie było. Zatem nie ma co popadać w panikę, bo temperatury są za wysokie (u nas), by śnieg mógł się utrzymać, dlatego założonych tydzień temu kół letnich nie planuję już wymieniać z powrotem na zimowe .
JuStA Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wychodzę na dwór a tu zonk, jakieś białe coś pada z nieba. Ja rozumiem, że kwiecień, ale bez przesady
cwmarta Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 u mnie to samo... a ktoś już chciał zamykać ten temat , a może faktycznie jakby zamknąć to nie było by takich niespodzianek a tu co temat otwarty, to i z nieba sypie.. możemy śmiało zwalić winę teraz na administrację haha
Klubowicze kenobi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2015 I kogo tu teraz za ten klimat? sorry... :mad2:
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Użytkownicy Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Powoli chyba już nie będzie wpisów ... Wczoraj było 17 stopni, piękna, słoneczna pogoda i dzisiaj zapowiada się już z rana dubel... http://www.wetter24....in-Tegel/10382/ I dobrze, bo dzisiaj szykuję się, po zarejestrowaniu, na pierwszą jazdę C jedynką ... W MARCU JAK W GARNCU !!!
JuStA Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Długi 1973 ale mamy już od trzech dni kwiecień
stapoz Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Kwiecień plecień bo przeplata, trochę zimy trochę lata...
Klubowicze PIN Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dzisiaj do w drodze do fabryki Ale za-stepowałem w robocie i słonko wyszło
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Administrator Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dzisiaj do w drodze do fabryki I całą drogę w radio alvin i wiewiórki
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Użytkownicy Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Długi 1973 ale mamy już od trzech dni kwiecień Ok. Trochę się zatrzymałem....w sumie na kwiecień to nie wygląda
Klubowicze PIN Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2015 I całą drogę w radio alvin i wiewiórki Kiepska orientacja w dobrej muzyce widzę , bo to jest kozackie wykonanie Chip i Dale chłopaki śpiewali inny hicior : https://youtu.be/IVZ-NNfcvjw Zimo sio -> co by nie było OT
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jak zima, na Woli świeci słońce i to jaaak
Klubowicze Doktorek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Przed chwilą w Mrągowie podał grad grad wielkości kaszy jęczmiennej i na dworzu od razu się zabieliło
Miazga82 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 W warszawskim Mordorze przed chwilą śnieg padał. To ma być kwiecień?
dziadzia Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam a u mnie w szamoni od rana świeci słoneczko tylko troszkę za mocny wiatr.
szyszczak Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja mam nadzieję że w poniedziałek będzie fajnie bo zamierzam spędzić ten dzień w siodle mego rumaka
Burgi Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Lubuskie Szprotawa obecnie słoneczko, sucho, bez wiatru i na termometrze 14 stopni na plusie.
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Użytkownicy Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Białe święta - i jak tu jeździć, Panie Premierze? Tak, tak 2. dzień Wielkanocy.
szyszczak Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Masz jeszcze dwa palce zdrowe-dasz radę
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2015 Kurde! Przed chwilą wracałem na bazę i .... mi paluchy zmarzły !placz1 A na termometrze niby 10 st.C. Nie jest dobrze, oj nie.
Rekomendowane odpowiedzi