Skrystos Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 No ja jeździłem i w styczniu i w lutym i było spoko. Narzeczona sie przeziębiła i mnie zaraziła ona zawsze tak robi ze mi sprzeda i jej od razu przechodzi a Ty sie człowieku męcz
Klubowicze Jack Opublikowano 22 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2015 Ogłaszam koniec zimy! Skuter wyjęty z zimowego snu, sezon otwarty. Od teraz już codziennie do fabryki na 2oo. No... chyba, że śnieżyca jakaś jeszcze nas nawiedzi ...ale nie sądzę
grze Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 U mnie zima trwała tylko listopad, grudzień i kawałek stycznia. Asfalty już dawno suche a temperatury na przełomie 9-12st Dziś też ma być 11 więc trzeba śmigać na 125cm do czasu zakończenia kat.A
Akar_Zaephyr Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udałem się wczoraj do garażu by wyciągnąć sprzęt i polatać trochę po mieście, pogoda była całkiem dobra. Zanim dotarłem na miejsce w ogródku ujrzałem... przebiśniegi! Szybkie sprawdzenie maszyny, wszystko działa (po ruszeniu okazało się że jednak nie wszystko - prędkościomierz się nie obudził ze snu; po zatankowaniu do pełna zaczął działać, chyba był głodny ), pierwsze 50km zrobione - sezon można uznać za otwarty!!! Dziś do pracy pojechałem już na skuterze, po południu małe zakupy - buty i ochraniacze Chyba też skuszę się na szybę lustro do kasku. Zimo - spadaj! Wiosno - witamy
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 2 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2015 U mnie od wczoraj sezon można uznać za otwarty
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2015 nie wiem jak u Was ... ale u mnie wróciła biało, ślisko i mokro ..... brrrrreja
Tatko Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 W Warszawie od rana jak na razie świeci słoneczko i oby tak dalej. Pozdrawiam.
grze Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 To było do przewidzenia ... styczeń, luty bez zimy a teraz będzie sr*ć do kwietnia U nas wczoraj śnieg z deszczem a dziś przymrozek i co chwilę biała kasza z nieba :/
Jaki 40 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 A u mnie w nocy burza, pioruny,grad, deszcz,wiatr normalnie jakaś Plaga Egipska, aż pies podkulił ogon.
Akar_Zaephyr Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Rano w Kraku prószył morky śnieg. I znowu trzeba czekać na lepszą pogodę. Naprawdę, mniej ekstremalna pogoda jest w Australii...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2015 A niech to dunder świśnie Jedni śmigają aż miło , pałaszują gięta z kija w słonku przy ognisku a u mnie dzisiaj rano taki widok A skuter przygotowany
Rafi Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 U nas wystarczyło 15 min. kataklizmu - grad, śnieg, aby Wawa zamieniła się z wiosennej krainy w krainę zimy. Arturo-bb, przypomina to Twoje podwórko dziś rano ;-)
Akar_Zaephyr Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Wydawałoby się że Wyspy Brytyjskie, stolica deszczu i mrzawki, to nie najlepsze miejsce na posiadanie jednośladu. Byłem w okolicach Brighton na początku lutego - od 1 do 5 stopni, słoneczko, co chwilą drogą przejeżdżały motocykle, maxi czy skutery 50cc. Wszędzie zielona trawa jak wiosną - żywa, nie sprasowana śniegiem bo i tego tam jak na lekarstwo. Ludzie z firmy również dojeżdżali do pracy maxi - zapytałem ich o pogodę i generalnie zimą i latem cały czas jeżdżą. Gorzej jesienią gdy często pada ale co więksi zapaleńcy i tym się nie przejmują. Zazdroszczę im klimatu
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Marca 2015 Administrator Opublikowano 7 Marca 2015 Dziś ptaki ćwierkały jakoś.... jakby inaczej Pewnie dlatego, że jutro ma być 13 a we wtorek możliwe nawet 15 stopni! Dla nas oznacza to jedno................................................................
Klubowicze arturas Opublikowano 7 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2015 Jeszcze wczoraj po W-wie jeździły solarki dobrze że dzisiaj nieco popadało i zmyło ten szlam, w sam raz na jutrzejsze ocieplenie, trzeba pojeździć
dr.big Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Huh, u mnie 12 stopni w cieniu, słoneczko i suchutko... A jutro ma być... 18 ...
Klubowicze arturas Opublikowano 7 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2015 Na Kasprowym dzisiaj było -12st i też słonko. Ale tam jazda na innych płozach.
Burgi Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Szprotawa wczoraj słonecznie bez wiatru 13 na plusie, dzisiaj ma dobić do 15+ i słoneczko.
grze Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 U mnie moto już grzeje się do słoneczka, w cieniu 10st., o 12 wyruszam Myślę że temat można zamknąć przynajmniej do listopada
dr.big Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Powoli chyba już nie będzie wpisów ... Wczoraj było 17 stopni, piękna, słoneczna pogoda i dzisiaj zapowiada się już z rana dubel... http://www.wetter24....in-Tegel/10382/ I dobrze, bo dzisiaj szykuję się, po zarejestrowaniu, na pierwszą jazdę C jedynką ...
Magda B. Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 A ja wczoraj wykonałam pierwszą jazdę przy 10 stopniach, ale powrót o 21, w Wawie 0 stopni. Oj zmarzłam...
marek_m Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Pierwszy dzień wiosny 2015 - w Gdańsku pada śnieg
Klubowicze kenobi Opublikowano 31 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2015 Sezon otwarty,burek i ja szalejemy, a tu wczoraj gradem sypnęło i dziś pada śnieg ,i jutro też ma sypać ...a feee!!!
Rekomendowane odpowiedzi