dr.big Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jestem w lekkim szoku ... patrzę dzisiaj o 8 rano na termometr, a tu 8,5 stopnia ...
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2014 No i musisz zarejestrować ponownie moto
dr.big Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Aj tam, mężnie poczekam do wiosny , bo jakoś na jazdy w takich temperaturach nie mam już ochoty .
LWfilip Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 A ja to wprost przeciwnie. Tak sobie myślę, że taka temperatura może być do końca grudnia a potem niech się ociepla Oczywiście, ciągle śmigam !scooter i niech tak zostanie. Pozdrawiam
dr.big Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Krzytro. chyba będę musiał zastanowić się nad Twoim pomysłem ... Kurtka, dzisiaj o 7 rano patrzę, a tu 12 stopni ... Czary...
Jerry_R Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dzis w nocy musialem gdziej podjechac, wybralem skuter. Jechalo sie rewelacyjnie (+10 st.)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Administrator Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zima odwołana! Dziś stołeczne słupki rtęci pokazują +11 °C
Tatko Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Praga godz 10-13 temperatura 11-6 s C . !OKK Pozdrawiam.
Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2014 Teraz na Śląsku +11 C ,pod wieczór ma pokropić ale co tam,do pracy trzeba jechać . Ostrożnie. Normalnie,termalnie-SZOK. :Jumpy:
marek_m Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dzisiaj kurier przywozi mi "nowe" moto. Fajnie będzie je od razu sprawdzić trasie. Mam tylko nadzieję, że "grudniowy" śnieg nie spadnie w kwietniu
Burgerman Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dzisiaj kurier przywozi mi "nowe" moto. Fajnie będzie je od razu sprawdzić trasie. Mam tylko nadzieję, że "grudniowy" śnieg nie spadnie w kwietniu Co tym razem? Pytam tylko z czystej ciekawości.
marek_m Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Co tym razem? Pytam tylko z czystej ciekawości. Jest w stopce, ostatnia pozycja. Nigdzie nie pojechałem bo lało.
stator Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ej, Marku, a ja się pokulałem: Rudniki, Oliwa do Wrzeszcza. Mimo, że padało. Ale tylko troszeczkę.
Bad Method Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Niby dzisiaj niezbyt zimno, 5 stopni, mokro i ślisko bez przegięć, ale powiewało zdrowo. W taką pogodę rozbudowane szyby wprowadzają niemiłą nerwowość w prowadzenie. Oby do wiosny
grze Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ja w taki wypizdziec na moto nie siadam. Jest mokro a zimna guma zupełnie nie trzyma. Jednoślady czekają na cieplejsze, słoneczne dni :/
Klubowicze kenobi Opublikowano 27 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Grudnia 2014 Teraz na termometrze -8 (minus)...a do pracy 20 km.... damy radę...burek i ja...wiosno! przybywaj!... Mocy! dodaj mi sił...
stator Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 W Gdańsku -2, więc nie potrafiłem sobie odmówić. Za pozwoleniem koleżanki małżonki, zapiąłem aku i pokulałem się po mieście. Ludzie się tylko patrzyli, ale ponieważ nie mogę się wyróżnić na drodze inteligencją, to chociaż wyglądem.... I teraz mam dylemat odnośnie tematu "ile km przejechałeś w tym roku." Liczy się rok kalendarzowy, czy "obrachunkowy"? bo znów kilometrów przybyło...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Grudnia 2014 Liczymy do końca roku kalendarzowego. Ostatnio zimy są na tyle "niestandardowe", że trudno jednoznacznie określić kiedy trzeba/należy/można zakończyć sezon. Sam widzisz, że tuż przed Sylwestrem nakulałeś jeszcze kilka km .
LWfilip Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 No ja, chyba odpuściłem już na kilka tygodni. Teraźniejszy sezon rozpocząłem w lutym 2014 roku wiec chyba już dość. Tym bardziej, że moto wymaga kilku napraw i usprawnień, wylądowało pod pokrowcem w garażu. To nie potrwa długo. Szybciutko zakończę pracę i będę gotowy do śmiganka Czego sobie i Wam, życzę
Klubowicze kenobi Opublikowano 27 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Grudnia 2014 No i już z pracy. -11 i jazda na 102. Oxfordy grzeją elegancko (75% bez handbarów,lekko parzyły). Trzeba uważać na poboczne zamrożone kałuże i inne "wykwity". Miny kierowców puszek lekko drwiące ,a ja myślę -szkoda mi was,gdy widzę was w puszce w czapce,szaliku,rękawicach i grubych płaszczach-zimno tam wam? klima nie funguje? U mnie działa natychmiast po ruszeniu... No ale byle do WIOSNY.
megamix Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Podziwiam, ja już chyba sezon 2014 zakończyłem 22 grudnia. -11 to nie dla mnie, jakie są wrażenia z jazdy w takich temperaturach, nigdy nie próbowałem może jakieś porady, szyba w kasku chyba już zamarza czym ją podgrzewasz.
stator Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Diś jużchyba sobie nie pojeżdżę. Kurcze śnieg i minusy na termometrze? W grudniu? To jużchyba jakaś przesada....
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Grudnia 2014 Administrator Opublikowano 28 Grudnia 2014 W nocy temperatury ok -10 stC a od Nowego Roku zapowiadane opady śniegu. Czekamy na wiosnę
pawelneos Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wojtuś - ale teraz chyba już sezon zakończyłeś ?
Rekomendowane odpowiedzi