Bobas Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Cze?ć, niedawno kupiłem Piaggio x9 500. Wahałem się między tym modelem, a Burgmanem 650. Nie wiem, czy dokonałem dobrego wyboru. Czy kto? z Was dosiadał obu modeli i może porównać je ze sob??
dr.big Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Postaram sie cos napisac . Raz czy dwa jechalem X9 500 i kilka razy An650. Moje wrazenie? To calkiem odmienne skutery jesli chodzi o sposob prowadzenia sie i prace silnika. O wykonaniu i zastosowanej technice nie wspominajac . Dla mnie osobiscie przepasc, ktora trudno porownac na zasadzie: "ktory skuter w czym lepszy". Mysle ze najlepszym wykladnikiem bedzie tu cena zarowno obu skuterow nowych jak i modeli uzywanych w idealnym stanie. Ona powie nam naprawde wiele. "Iksdziewiatke" 500 porownywalbym raczej z Burgmanem 400, Xcitingiem 500, Majesty 400 itp.
Administrator Artix Opublikowano 16 Października 2007 Administrator Opublikowano 16 Października 2007 Ciezko porownywac dwa cylindry z jednym. Pytanie po zakupie modelu raczej nie ma sensu, bo przeciez bez wgledu na wybor dokonales slusznej decyzji
Rekomendowane odpowiedzi