Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Po Valašsku na skútru 2020 - KOSZULKA okolicznościowa Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Sprzedać mu koszulkę jak chce. W czym problem ?

• Klubowicze
Opublikowano
4 godziny temu, PawełJW napisał:

też jestem tego zdania, inna sprawa gdy koszulka jest już zamówiona ale z przyczyn niezależnych wyjazd jest odwołany.

Popieram 

• Klubowicze
Opublikowano

Kasa wysłana

• Sympatycy
Opublikowano

Artur proszę o koszulki

Damska M

Męska 2XL

Dziękuję 

Artur BB wyrocznio Ty nasza ,królu złoty 

Chciałem zapytać, czy jak przyjadę na zlot motocyklem to będę godzien przywdzianie tego uroczego trykotu?

• Klubowicze
Opublikowano
33 minuty temu, krys70 napisał:

czy jak przyjadę na zlot motocyklem to będę godzien

Nikt nie jest doskonały 😉🤣

• Klubowicze
Opublikowano

Witajcie. Zamawiamy dwie koszulki zlotowe do odbioru na zlocie w sobotę. Nietoperz koszulka męska XXL , Frodka damska L. Przelew właśnie wyszedł. 

• Sympatycy
Opublikowano

Arturas dla mnie jeszcze jedna 

I jescze jedna prośba może dało by się zrobić  dodatkowy nadruk  DKMS.

Oczywiście jest to tylko moja sugestia 

I uważam że nie było by zgrzytu, kto chce kto może ,kto będzie A kto nie

Męska M

P.s 

(Prezent dla kogoś kto być nie może)

Będę na biegowcy ,ale dla mnie nie ważne gdzie,czym.  Ale z KIM

• Klubowicze
Opublikowano

Mała niespodziewajka 🙂 Tylko dla uczestników 🙂

Będą okazjonalne wlepki z tematem z koszulek plus bialo-czerwone fly'erki na prawe i lewe lusterko 🙂

Opublikowano

Koszulka  wplata  zrobiona

• Sympatycy
Opublikowano

Kasa poleciała 

• Klubowicze
Opublikowano

Lista zaktualizowana.

Przypominam
- jutro lista będzie zamknięta po sprawdzeniu deklaracji i wpłat i zgodnie z założeniem ruszy na produkcję.

@arturo-bb Arturze jak widzę tych chętnych ponad uczestników imprezy jest tylu, że nie policzysz na palcach jednej ręki - są to zapewne burgmanijni kolekcjonerzy - z szacunkiem nie bijmy piany 🙂

@subaru gtb320 niestety przygotowalnia pod produkcję jest już zrobiona i nie mam wpływu na zmiany 😞

Opublikowano

Męska rozmiar M   KASA POSZŁA

• Sympatycy
Opublikowano

Kasa poszła za trzy koszulki

• Klubowicze
Opublikowano
Dnia 17.08.2020 o 10:05, PawełJW napisał:
Dnia 17.08.2020 o 08:34, cris76 napisał:

Popieram. Nie jedziesz na imprezę , nie masz koszulki. T-short-y mają czemuś służyć, maja być dowodem uczestnictwa w zorganizowanej imprezie

też jestem tego zdania, inna sprawa gdy koszulka jest już zamówiona ale z przyczyn niezależnych wyjazd jest odwołany.

I tak czytam Artura wypowiedzi i innych i też uważam, że koszulka z imprezy jest dla imprezowiczòw...

I właśnie dlatego nie zamawiam bo nie mam 100% pewności, że będę  mógł jechać...ale znowu być na imprezie międzynarodowej bez koszulki klubowej to lipa... i co zrobić zamawiać i w razie braku możliwości wyjazdu być "pozerem" czy nie zamawiać i w razie co pojechać bez koszulki i być "fraje..m"...???

Opublikowano
Godzinę temu, BUGI napisał:

I tak czytam Artura wypowiedzi i innych i też uważam, że koszulka z imprezy jest dla imprezowiczòw...

I właśnie dlatego nie zamawiam bo nie mam 100% pewności, że będę  mógł jechać...ale znowu być na imprezie międzynarodowej bez koszulki klubowej to lipa... i co zrobić zamawiać i w razie braku możliwości wyjazdu być "pozerem" czy nie zamawiać i w razie co pojechać bez koszulki i być "fraje..m"...???

Jeżeli wyraziłeś chęć przybycia na zlot i jesteś na liście to koszulkę dostajesz na bramie po uiszczeniu, bez pozerstwa i frajerstwa.😉Chyba ze coś się zmieniło.🙄

• Klubowicze
Opublikowano

Cris 76 chyba nie zrozumiałeś...zamawiając koszulkę od razu płacisz i jesteś posiadaczem, płatność jest warunkiem zamówienia co oczywiste, a odbiór na miejscu również oczywisty. Tylko jak po zakupie nie uda się wyjazd to co nie nosić koszulki, trzymać w szafie...a na dziś dzień nie mam pewności wyjazdu, a jutro Artur zamyka temat..to tylko mały dylemat bez większego znaczenia, bez bicia piany😉

• Sympatycy
Opublikowano
52 minuty temu, BUGI napisał:

Tylko jak po zakupie nie uda się wyjazd

jak zamówisz to zrobisz wszystko żeby jechać

• Klubowicze
Opublikowano
Piotrze widzę że nic nie kumasz.

Artur, kumam, ale inaczej niż ty , bo postrzegam kwestię koszulek złotowych jako temat miałki, mało znaczący. Niestety dla niektórych urastający do rangi najwyższej.
Nadal podtrzymuję. Kto chce niech kupi. A czy musisz mieć Porsche, aby nosić koszulkę lub czapeczkę z takim logotypem ?
Bycie na złocie to nie gadżety, a wspomnienia, przeżyte wspólne chwile, nawinięte razem kilometry trasy. Koszulka ? To symbol, który zwykle u mnie jest jednorazowym epizodem, który zwykle ląduje w szafce z ubraniami, a wykorzystywany jako „góra” od piżamy. Owszem, było w historii Burgmanii kilka wyjątkowych koszulek i one mają u mnie specjalne traktowanie. Peace
  • Administrator
Opublikowano

Nie kwękać, nie marudzić!

O północy będzie międzynarodowa wymiana odzienia 🤩 Kto bez trykotu ten przegryw! 🤣

92126134_3271507169543658_86475409052821

• Użytkownicy+
Opublikowano

Poproszę o koszulkę:

Saper - XXL męska

Przelew poooooszedł.

Zapomniałem dodać - odbiorę osobiście.

• Klubowicze
Opublikowano

Temat już w drodze na produkcję.
Proszę ADMINA o zamknięcie tematu.

• temat został zablokowany
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...