Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Ile kilometrów na 200 w ci?gu sezonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30400 kilometrów w rok

Wła?nie wczoraj minoł rok jak posiadam i jeżdzę Burgmanem 650 EX i moge się pochwalić że przez ten okres zrobiłem 30400 kilometrów ale martwie się tym że jesli będę chciał go sprzedać to chyba będę miał problemy bo kto kupi z takim przebiegiem.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

3

• MISIEK

3

• Arecki

2

• maciejbilu

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Marek po 3 latach będziesz miał dopiero problem... ze stów? na liczniku... !OK

Ja w całym 2007 na 2oo ... 35 tys. km, w tym ponad 22 tys. pod napięciem...

Opublikowano

Witam :)

Pilot, my?lę, że zbytnio się przejmujesz. Pewnie stracisz 50-60% warto?ci, ale znajdzie się kupiec. Widz?c jak działa rynek samochodowy to :) pójdzie jako stan idealny z małym przebiegiem, serwisowany w ASO i garażowany. No i oczywi?cie .... jaki ? - bezwypadkowy :D .

Pozdrawiam :D

• Sympatycy
Opublikowano
30400 kilometrów w rok

Wła?nie wczoraj minoł rok jak posiadam i jeżdzę Burgmanem 650 EX i moge się pochwalić że przez ten okres zrobiłem 30400 kilometrów ale martwie się tym że jesli będę chciał go sprzedać to chyba będę miał problemy bo kto kupi z takim przebiegiem.

Zależy kiedy będziesz chciał sprzedać, jak za dwa lata to przebieg może być faktycznie całkiem pokaĽny, ale i tak s?dzę że nie będziesz miał problemu ze zbyciem tak znanego sprzęta.

Może napiszesz dla Burgmanii jaki? artykuł w stylu "test Burgmana 650 na dystansie 30tys km w ci?gu roku" lub co? w tym rodzaju, zreszt? Orzech mógł by chyba co? podobnego napisać o swojej YP-ce.