Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Ile kilometrów na 200 w ci?gu sezonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie imponuj? mi duże przebiegi bo uważam się za szanuj?cego ?rodowisko. Jeżdżę tylko na zaplanowane wycieczki i nie liczę kilometrów (żeby było dużo, jak najwięcej). Wręcz przeciwnie. Duże przebiegi s? niemile widziane również ze względu na zużycie sprzętu.

Teraz gdy mam wreszcie w miarę porz?dny aparat fotograficzny, jeżdżę dla fotografowania krajobrazów. Przebieg na obu skuterach około 6500 km.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

3

• MISIEK

3

• Arecki

2

• maciejbilu

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja jak już w końcu będę posiadaczem własnego mini - maxi (wci?ż boje o to, czy Atlantic 200 czy X8 200, czy może japoniec, bo chce się zmie?cić w 10k zł) to nie będę z niego zsiadać:lol: Pożyczonym CPI 50ccm w tym roku wytłukłem ponad 8t km w co drugi weekend od lipca:) ostatnio sam (bo kto pojedzie ze mn?:lol:) karn?łem się z Wrocławia do Drezna przez Czechy (Trutnov, Liberec) potem Polska (przez 200 metrów) potem Niemcy, Zittau, Bautzen, Dresden:) Tyłek mi odpada do dzisiaj:) Muszę mieć co?, co może jechać ze stał? prędko?ci? 80km/h. Dlatego chce małego maxi. Ludzie czesto mnie pytaj?, czemu nie jaki? większy, skoro i tak potrzebne będzie prawo jazdy kat. A. A ja po prostu lubię długie wypady, ale boję się dużych prędko?ci na 2oo. Co innego w aucie:) A gdybym miał jaki? 250 czy więcej (poza tym że tu juz cena mnie blokuje) to na bank bym odkręcił za mocno manetkę!w00t

Opublikowano
Nie imponuj? mi duże przebiegi bo uważam się za szanuj?cego ?rodowisko.

M@rkiz mimo, że jeĽdzi dużo, też szanuje ?rodowisko :angry:

Przypuszczam, że ten w?tek nie powstał aby promować maksymalne przebiegi, ale ze zwykłej ciekawo?ci, jak służy nam skuter i jak go wykorzystujemy. !w00t

Opublikowano
Nie imponuj? mi duże przebiegi bo uważam się za szanuj?cego ?rodowisko.

M@rkiz mimo, że jeĽdzi dużo, też szanuje ?rodowisko :angry:

Przypuszczam, że ten w?tek nie powstał aby promować maksymalne przebiegi, ale ze zwykłej ciekawo?ci, jak służy nam skuter i jak go wykorzystujemy. !w00t

Moim zamysłem rozpoczynaj?c ten temat było to aby sprawdzić ilu z nas używa swojego 200 do pracy a nie tylko na łykendowe wycieczki. Co pokazuje tym którzy zagl?daj? na nasze forum że pojazd 200 nie służy tylko do zabawy ale można i na nim pracować i co pokazuje jego niezawodno?ć i wielofunkcyjno?ć.

Opublikowano

No ja 50 ccm zrobiłem 3000 km w ci?gu całego sezonu. !w00t

Nie zapominajcie ,że to 50 ccm :angry:

Opublikowano

My z Ysabel bedziemy mieli klopot z liczeniem, chyba, ze jazda w parach sie liczy :angry: .

Nawinelismy 7,2 tys km w tym sezonie, co jak na weekendowe jazdy i rzadkie dojazdy do roboty moze byc, chociaz wyniki Pilota i Artixa nie do pobicia.

Ale obiecuje poprawe w przyszlym sezonie, bo dopiero w tym zaliczylismy kilka dluzszych trasek :lol:...

A jak jeszcze beda dwa skuty, to bede stawial swoj na rolki rywalizujac z Ysabel :D

Pozdr,

Macek

Opublikowano
No ja 50 ccm zrobiłem 3000 km w ci?gu całego sezonu. 

Nie zapominajcie ,że to 50 ccm 

To ja tez mniej wiecej tyle póki co, tylko ze mój sprzet przez ponad połowe czasu był "na stole operacyjnym" :angry:

skuter w 80% służy za pojazd dowoż?cy mnie do pracy

• Sympatycy
Opublikowano

Ja skromnie od kwietnia zrobiłem 19tys. jeżdż?c do pracy i na zloty/spoty/spontony.

Pozdrawiam nieekologicznie :lol:

Emiksik

• Sympatycy
Opublikowano

Do rekordzistów mi daleko ale też wykorzystuję skuter na dojazdy do pracy bo to bardziej ekologiczne niż dojeżdżanie samochodem :lol: , w zeszłym roku od kwietnia do grudnia chińsk? 125 wyjeĽdziłem 10tys km., a w tym do momentu gdy sprzedałem czyli do sierpnia tylko 9tys, mam nadzieję, że sezon potrwa dla mnie jak najdłużej i YP-k? też kilka tysięcy wyjeżdżę. :lol:

Opublikowano

Jak w tamtym sezonie zrobiłem 19tys. Tak w tym tylko 5 tysiaczy i nie z winy mojej czy sprzętu , po prostu tak sie złożyło. Ale w 2008 rjuż nie będzie tego po prostu :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Ja mam przejechane 18500 od listopada, nie jest to bardzo dużo ale jak na drugi "sezon" na Maxi całkiem nieĽle.

Opublikowano

Cóż ja w tym sezonie zrobiłem (dokładnie 5553km) nigdy w deszczu nie wyjechałem garażu. Zawsze mogę pojechać jakim? katamaranem., szkoda mi skutera.

Opublikowano

Pierwszy sezon pierwsze moto nakreciłem 18tys ale jeszcze sie wyjedzie z jaskini :)

Opublikowano

Witam!

Jak narazie od marca mój wynik to ponad 10tys.km.

100% jazdy w trasie - zero miasta ...

@Jednakże sezon się jeszcze nie skończył ... a kilometrów co weekend przybywa :)

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano

To ja nie wiem gdzie tyle jeżdze ....bo nawineło sie raptem tylko 28tys ;)

W koncu robie głownie traski na mie?cie i troche tych weekendowych wypadów :):)

Opublikowano

No cóz z powodu różnych rodzinnych i zawodowych względów mój wynik w tym sezonie jest powalajacy.... !yeah ok. 600 km I co gorsze nie zapowiada się poprawa na lepsze !YES No chyba że weĽmiemy pod uwagę powożenie Quadem dla niemowl?t !w00t

Opublikowano

Mi strzelilo cos kolo 15 tkm...nie jest t o moze powalajacy wynik ... ale malo tez nie jest ...

Pozdrawiam

KAcza !YES

Opublikowano

Łooo hoho to lucjan nawaliłe? Km równo czy woja maszyna to wytrzyma heh... !YES !yeah !w00t

Opublikowano
Łooo hoho to lucjan nawaliłe? Km równo czy woja maszyna to wytrzyma heh... !YES !yeah !w00t

Co ciekawe w sobotę chyba po trzech miesi?cach poszedłem do garażu, zdiołem pokrowiec, wyprowadziłem skuter na pddwórko i ... odpalił po trzech obrotach ;)

byłem pewien że aku już siadło na amen a tu miła niespodzianka,wsiadłem zrobiłem może 2 km (zimno jak cholera) i zpowrotem do garażu, pokrowiec .... ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z powodu braku czasu nie jeżdżę od wrze?nia... :) Sezon skończyłem więc dużo wcze?niej z przebiegiem ok. 3 tys. km.

Opublikowano

13 tys km. I to chyba na tyle bo mgła, deszcz, mróz,kicha, dupa zbita

Opublikowano
(...) powożenie Quadem dla niemowl?t :)

Tekst miesi?ca poprostu :)

Kolego powiniene? to opatentować :)

Quad dla niemowl?t "haha" !NOT

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano

Jak wszyscy wiedz?, mój Gucio do reanimacji. Mogę się jedynie pochwalić wynikiem jako plecaczek około 25ty?., co Majonek wyjeĽdził nie liczę :)

To tak skromnie w sumie i jako? mało, bo tylko od maja i licz?c, że w Kielcach dopiero od połowy sierpnia :)

Proszę się nie martwić w nast. sezonie być może będzie więcej :)

Pozdrawiam Maja