Pollacco Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Witam, przyklady cwiczen dla amerykanskich strozow prawa na motocyklach do sciagniecia w pdf-ach... chyba fajne.... co prawda motocykle wieksze niz nasze skutery ale zawsze mozna z ciekawosci luknac:) http://www.motorcops.com/police_training/m...onepatterns.asp pozdr.Pollacco
W?ski Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Witajcie. Lukn?ć to ja proponuję na zdjęcia znajduj?ce się w galerii na tej stronie ! Aż się ciepło człowiekowi robi... szkoda, że nie udostępnili filmów. pozdrawiam
Pavulon Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Waski a od czego youtube ?? http://pl.youtube.com/results?search_query...cle+competition trzeba przyznac ze wiedza jak okielznac te ciezkie maszyny
RobB. Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Oj przydał by się taki kursik !scooter Jestem pod wrażeniem A widzieli?cie z jakim wdziękiem BMW wywijało - Harley wysiada?! Pozdrawiam RobB. !kisss !piwko
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2007 Rewelacja, też bym tak chciał !scooter , trzeba jednak zdawać sobie sprawę ile czasu trzeba trenować i ile razy trzeba zaliczyć glebę, żeby tak jeĽdzić.
maciejbilu Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 NIezle.... Niesamowite jest to, ze skladaja sie w zakret wlasciwie maxymalnie!!! Troche wiecej i szlif. Jestem pod wrazeniem! Pozdrowka
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 8 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2007 Ale jazda... jutro spróbuje co? takiego małego wywin?ć elektrykiem...
brzoza Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Galante te wywijasy , jakby z gumy byli czy ,co?
Więcek Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Nic dodać nic uj?ć !w00t !w00t słowa nie s? w stanie oddać zachwytu i zazdro?ci jakiego doznałem ogl?daj?c jak mi?ki pomykaj? na swoich maszynach !OKK !OKK . Może tak który? zlocik po?więcić na doskonalenie takiej jazdy, tylko na maszynach testowych !YES , bo przypuszczam, że mało kto by wrócił ze zlotu na całej swojej maszynie. Pozdrawiam Więcek !w00t
Radio Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Kiedy robimy takie zawody? !happybth !OKK
Pollacco Opublikowano 8 Października 2007 Autor Opublikowano 8 Października 2007 Zawody to nie wiem, ja zaczalem cwiczyc ciasne osemki na burgim i ploza sie zeszlifowala...moze najpierw crashpady:):ph34r: a tak powaznie to nie chodzi o zawody tylko trzeba ziemie kupic/wynajac, wyasfaltowac, slupki postawic i zrobic taki plac do cwiczen dla moto...nie wiem wydaje mi sie ze by sie zwrocilo...bo tak na dziko pod mostem grota to tylko w nocy...zimno juz jest... a na bemowie to juz dawno plac przestal byc dostepny ogolnie...albo sie myle... znacie jakis duzy plac w wawie z dobrym asfaltem, nawet za hajs nieduzy, zeby wprawy w ciasnym skrecie nabrac na automacie:)???? pozdr.Pollacco
maciejbilu Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Tor Wyscigi na Ursynowie.. tam jest tez nauka jazdy. Mysle ze spokojnie znalazlo by sie miesjce. Jakby pogadac to moze nawet nie za kase. Pozdrowka
Klubowicze Karolina Opublikowano 11 Października 2007 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2007 Wła?nie obejrzałam filmiki - BOMBA! Taka zabawa to w sam raz dla B650. A tak serio to chyba na wiosnę kombinuję pachołki i zaczynam trenować... P.S. Dziwne, że w naszym kraju większo?ć motocyklistów uważa za "fajne" jazdę na kole i palenie gumy... A przecież tak jazda jak na tych filmach robi dużo większe wrażenie! Może po prostu jest za trudna dla tych wszystkich "bohaterów" od wheelie i stoopie...
Radio Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 P.S. Dziwne, że w naszym kraju większo?ć motocyklistów uważa za "fajne" jazdę na kole i palenie gumy... A przecież tak jazda jak na tych filmach robi dużo większe wrażenie! Może po prostu jest za trudna dla tych wszystkich "bohaterów" od wheelie i stoopie... Otóż to....otóż to .... po prostu za trudne większo?ć woli żeby w głowie kręciło się z innego powodu, a nie po kręceniu ósemek
Rekomendowane odpowiedzi