Mamuśka Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Ja Emiksik !tut !tut !NOT !NOT !YES
Radio Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Hmmm...jeżeli ma to być żart to raczej kiepski Oj Mamu?ka kto? pomy?li że to prawda !tut i co wtedy?
Gość Astronauta_Spiff Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Hej Daj znać gdzie Wam paczki wysłać Grze?kowi wy?lemy paliwo a Tobie nieco nowo?ci ze stadionu na którym nikt od 89 nie gra
Gość Gładzior Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Sorry ,ale ten żart to żal....
Siodel Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 ONI mi zawsze "?mierdzieli". Teraz w naszym małym miasteczku będzie spokój
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2007 Ale jaja Przecież dopiero co Was widziałem. Grzesiu ostatnio u Maka nie rwałe? się do piły spalinowej a tu prosze Mamu?ka: masz jakie? nowo?ci na CD? Buuuhahahaha !tut
michalu Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 a Wygl?dali na takich spokojnych
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2007 Szkoda Emiksika. Niezły był z niego herbatnik
Sympatycy szorstki Opublikowano 4 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2007 No dobre to jest... Nie każdemu.... bez urazy... A bajdełej w ?wietle bycia w dzisiejszym Młynie, ile wyniosła kaucja ? !tut pzdr
Mamuśka Opublikowano 4 Października 2007 Autor Opublikowano 4 Października 2007 Hmmm...jeżeli ma to być żart to raczej kiepski dry.gifOj Mamu?ka kto? pomy?li że to prawda biggrin.gif i co wtedy? Nic. A co mnie to? A bo jednemu psu Burek na imię? Nawet szwagierka nazywa się tak samo... HejDaj znać gdzie Wam paczki wysłać biggrin.gif Grze?kowi wy?lemy paliwo a Tobie nieco nowo?ci ze stadionu na którym nikt od 89 nie gra Spoko, jak się dowiem gdzie siedzimy to damy znać ONI mi zawsze "?mierdzieli". Teraz w naszym małym miasteczku będzie spokój Teraz to "?mierdzieli"? Ale tanie sidiki to się chciało kupować Mamu?ka: masz jakie? nowo?ci na CD? Już nic nie mam... wszystko zabrali a Wygl?dali na takich spokojnych To je?li my wygl?dali?my na spokojnych i takie CO| z nas wyszło to co się za chwilę okaże w twoim przypadku? !tut Szkoda Emiksika. Niezły był z niego herbatnik A mnie to nie szkoda Rozłupańcu jeden? A ja się tak dobrze twoim dzieckiem w zastępstwie opiekuje i taka wdzięczno?ć A bajdełej w ?wietle bycia w dzisiejszym Młynie, ile wyniosła kaucja ? Nie pytaj Ale i tak było warto - ta przejażdżka na kawkę do typowo motocyklowej knajpy...
Sympatycy Kisiel Opublikowano 7 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 7 Października 2007 Ty się Orzechu tak nie ciesz ..... za ten obiadek u Emiksików to i my na 48h na dołek trafimy. Na bank maj? nas nagranych. A z tych póĽniejszych ekscesów z udziałem dzieci i zwierz?t !happybth to już się na pewno nie wywiniemy
Rekomendowane odpowiedzi