ppabloo Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 ludziska kochane - ale dalem d.... dzisiaj po pracy wyskoczylem do banku i pakujac przed budynkiem graty do bagaznika wzrzucilem rekawice razem z kluczykami - no i zatrzasnalem bagaznik :| i musialem zostawic skuter nawet bez zablokowanej kierownicy w centrum gdyni i leciec do domu po zapasowy kluczyk:( moze macie jakis patent na tego typu skleroze?? ;P
Mareczek Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 moze macie jakis patent na tego typu skleroze?? ;P Podobno „Lecytyna” jest bardzo dobra. albo
Radio Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Metoda prosta....w portfelu razem z dokumentami kluczyk zapasowy Przynajmniej ja tak robię od dobrych 20 lat Chyba że portfel trzymasz w bagażniku to mój sposób niestety jest do d....
Pleban Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Chyba że portfel trzymasz w bagażniku to mój sposób niestety jest do d.... Zatem sposób jest nie do du.. a do kufra i to dosłownie Kiedy? zrobiłem taki numer w samochodzie. Teraz na dalsze wyjazdy czy to samochodem czy skuterem bierzemy zapasowy kpl. kluczyków.
gumis Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 to jest nic, najlepszy numer to zrobiłem z dziewczyn? jak założyli?my przez przypadek blokadę na skrzynie biegów w 4oo a potem się okazało że nie mamy do niej klucza. dodam tylko że to było 300km od domu, w nocy na parkingu przy lotnisku człowiek uczy się podobno na błędach
ppabloo Opublikowano 1 Października 2007 Autor Opublikowano 1 Października 2007 ten pomysl z portfelem jest calkiem niezly ... a portwela nie zostawiam w bagazniku - tybardziej jak ide do banku poza tym jak by buchneli skuter to odrazu z kompletem dokumentow
Gość tdpocz Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Warto wykonać sobie awaryjne otwieranie.Wystarczy kawałeczek linki umocowanej do zamka i ukrytej pod plastikami.W razie czego wsuwamy rękę w znane nam miejsce i po bólu.
Sympatycy spinka Opublikowano 2 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2007 W kurtce zawsze drugi zestaw. !holiday
Siodel Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Zawsze możesz zmienić skuter !holiday w Helixsie nie sposób zatrzasn?ć kluczyków pod kanap? . A tak poważnie to podobnie jak Spinka staram się na wyjazdy mieć drugi kluczyk w kurtce.
ppabloo Opublikowano 2 Października 2007 Autor Opublikowano 2 Października 2007 z ta linka tez nie glupi pomysl... ile to czlowiek sie moze nauczyc od doswiadczonych...!happybth dzieki za cenne rady ...
eMKa Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 No i jeden z prostszych sposobów (ale trzeba wyrobić taki nawyk) - nie wyjmuję kluczyków z zamka/stacyjki po otwarciu kufra/bagażnika ale po zatrza?nięciu. Ot niby żadna filozofia, ale skuteczno?ć gwarantowana.
brzoza Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 eMKa podał sposób najlepszy jakim jest własnie wyrobienie nawyku. Kluczyk w dloń jak już wszystko popzamykane. Polecam
Macek Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Poniewaz jestem z natury roztargniony zdarzylo mi sie kilka razy zejsc ze skutera bez kluczykow (ostatnio wyratowal mnie Orzech jak wracalismy z Bieszczad ). Od tego czasu do kluczykow dolaczylem kolorow smycz i na razie dziala. Jak mam je na szyi nie mam szansy ich zapomniec . W dluzsze trasy koniecznie zapasowe... Pozdr, Macek
adams Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Ja zawsze przed zamknięciem bagażnika patrzę gdzie mam klucz (najczę?ciej macam kieszenie). Dopiero gdy trzymam kluczyk w dłoni, zamykam bagażnik bo mam ?wadomo?ć co by było gdybym zatrzasn?ł sobie kluczyk. Natomiast 2 razy zdarzyło mi się zostawić kluczyk w zamku bagażnika i zorientowałem się dopiero po kilkunastu minutach !!! Ale nikt nie odjechał (skuter był na małym osiedlu).
Rekomendowane odpowiedzi