Skocz do zawartości
Forum Burgmania

proszę o opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie drogich skutero-maxi-maniaków. Od kilku tygodni poszukuję skutera aprilia atlantic. Przegl?dam wszystkie oferty, a co powiecie o tym????

Dzwoniłem jest w super stanie technicznym i wizualnym, ale ten przebieg -ZABIJA!? No mnie powalił-choć brdę robił góra 1000-2000km rocznie to czy aby to nie za duży ?mietnik jak na ta cenę???????????????

Proszę Was o jakie? sugestie podpowiedzi-bo jechać zobaczyć i wrócić tak se- nie opłaca mi się bo to za daleko ode mnie.

allegro

Opublikowano

Co to za przebieg ...

Opublikowano

Wreszcie kto? nie cofn?ł licznika w sprowadzonym skuterze... !w00t

Rudy, ponad 63 tys.

Opublikowano

I wła?nie z całego allegro i ze wszystkich tam zebranych aprillek Tˇ bym kupił !

Opublikowano

No też tak mi się wydaje, tylko czy aby 63tys to juz nie schyłkowe etap życia tego silnika, zawieszenia??? Na co zwrócić szczególn? uwagę przy oględzinach?

• Sympatycy
Opublikowano

Ile sie nie myle to Majona musialbys zapytac - jego Apka miala (ma ?) chyba ponad 70 tys. km

Opublikowano

WItam!

Wydaje mi się, że taki przebieg ?wiadczy o tym, że ten motockl był serwisowany i przede wszystkim kto? musiał o niego dbać.

Istnieje również podobieństwo, że większo?ć rzeczy, która powinna się zużyć - została już wymieniona.

Z innego punktu widzenia, silnik powinien dokręcić do tych 100tys/km bezproblemowo, a potem ... to juz nie wiadomo ...

Pozdrawiam

Opublikowano

No tak bardzo słusznie, jeżeli dożł do 60tys tz. że miał odpowiedni? opiekę i serwis. Pozostaje teraz jedynie sprawdzić co zostasło wymienione i kiedy.

• Sympatycy
Opublikowano

Napisz PM albo emalję do Majona. U niego 60 tkm "pękło" do?ć dawno,

a Atlanta jeĽdzi raczej bezproblemowo.

pzdr

Opublikowano

dlaczego w?tek nie został przeniesiony ?