Gość majon Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 Wiec tu mozemy dalej dyskutowac na temat czy warto moderowac tematy w tym dziale.I tu mozemy odniesc sie do dyskusji jaka powstala po zalozeniu przez Szczapehttp://www.burgmania.net/forum/index.php?s...=15entry65889 watku. Dee odpowiedz mi na pytanie ktore Ci zadalem w/w watku. QUOTE (majon @ 28-09-2007, 13:40 ) Dee chodzi o to zeby nie zamykac uzytkownikom ust bo Ci nowi ktorzy tu sie pojawiaja lub chca sie pojawic wpadaja w pewna forme stresu przed napisaniem czego kolwiek o czym swiadcza pierwsze posty nowych uzytkownikow.nagminnie uzywa sie slowa przepraszam (co jest oczywiscie mile) ale odzwierciedla to jak jest to forum postrzegane na zewnatrz.Nie masz Dee takiego wrazenia? pozdr majon
-=Dee Jay=- Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 Majon mi się wydaję, że to nie jest kwestia zamykania ust, bo nikt tematu nie zablokował, nie zamkn?ł, nie "znikn?ł". Kwesti? naszego sporu jest tre?ć. Załóżmy inn? sytuacj - poszedł Ci napęd w skuterze. Jeste? użytkownikiem 5 forów. Skuterowego, prawnego, samochodowego, geocache i audio-wideo. Każde z tych for, ma strukture działów jak nasza burgmania. temat o popapranym napędzie umie?cisz u nas w dziale technicznym. Czy na każdym z for, w dziale OT także umie?cisz przykr? historie swojego napędu ? Wiem, że jest to inny kaliber zdażeń, ale mniej więcej tak to wygl?da w odniesieniu do stwierdzenia, że OT służy do wszystkiego ... Co do formy stresu - uważam, że powinna być. O wiele bardziej cenie jednostke która z kultur?, powie witam, przepraszam, dziekuje. Natomiast pajac, który wypali z "czołem ziomy, odpowiadajcie mi na moj? zagwostke, bo mi sie sqt spartolił i ziomki sie ze mnie ?miej?" - jest u mnie spalony. I moze jak go poznam osobiscie to zmienie zdanie, albo utwierdze się w moim przekonaniu ze jest ciul. odpowiedziałem na Twoje pytanie ??
Gość majon Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 Czesciowo odpowiedziales przyklad znakomity bo podobnie jak Ty odbieram taka bayere.Z drugiej strony powinno nam zalezec na tym zeby uzytkownikow przybywalo tych "normalnych" ale naprawde spotkalem sie z tym ze ludzie troche sie boja zaistniec bo swierzakowi trzeba pokazac gdzie jego miejsce.Czy tak nie jest?(retoryka) Dee przyklad ktory podales przypomina mi temat zwiazany z motocyklami w klubie jakos tak mnie naszlo. wiadomo ze napisze na forum skuterowym a nie na forum motocyklowym np zwiazanym z milosnikami marki suzuki modelu bandit bo to nie ma sensu. A kaliber i powaga tematu zupelnie inna tu masz racje wiec wydaje mi sie ze nie mozemy tego w ten spsob rozpatrywac.
-=Dee Jay=- Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 ale w sensie gatunku OT - czy OT na forum skuterowym = OT na forum audio-wideo ?? dlatego uważam, że temat morderstwa na tle pseudo-kibiców nie koniecznie powinien być na tym forum.
Gość majon Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 nie pisuje na forach audio video
Mr.T Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 my?lę że dział off topic powinien być po to żeby pisać (jak sama nazwa wskazuje) o wszystkim co jest off topic na forum skuterowym jeżeli w?tek nie znajdzie się w czołowce popularno?ci w?ród użytkowników to po prostu umrze od braku wpisów ma to niezaprzeczaln? zaletę w postaci np zainteresowania innych pewnymi sprawami podam przykład : Dee Jay i Artix maj? w podpisach co? o geocaching'u, gdyby który? z nich założył w?tek o tym traktuj?cy w off to mógłbym się dowiedzieć o co chodzi a potem szukaj?c w netcie dotrzeć na forum o tej tematyce. podsumowuj?c wg. mnie dział OFF TOPIC służy do pisania o czym tylko mi się zamarzy - oczywi?cie zgodnie z netykiet? itd. - jak w?tek znajdzie zainteresowanie to się rozwinie jak nie to nie. P.S. a i jeszcze jedno dział off powinien mieć wył?czon? opcję zliczania postów.
Gość Raq Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 P.S. a i jeszcze jedno dział off powinien mieć wył?czon? opcję zliczania postów. zgadzam się z przedmówc?, a zwłaszcza z ostatnim zdaniem. skoro zakładamy, że dział OFF ma taka a nie inn? formułę to zliczanie postów nie ma sensu. Teoretycznie można by mieć 100% postów napisanych nie na temat skuterowy
matrixclan Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 P.S. a i jeszcze jedno dział off powinien mieć wył?czon? opcję zliczania postów. zgadzam się z przedmówc?, a zwłaszcza z ostatnim zdaniem. skoro zakładamy, że dział OFF ma taka a nie inn? formułę to zliczanie postów nie ma sensu. Teoretycznie można by mieć 100% postów napisanych nie na temat skuterowy Strzalka Caly czas sie zastanawiam dlaczego dla niektorych ludzi ilosc postow jest taka wazna ? Czy to wazne gdzie je pisze? wazne ze pisze albo?# pozdrowienia arek
Gość schuler Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 no własnie to jakis idiotyzm a najbardziej mnie smiesz? oskarzenia ze ktos sobie nabija posty,ze niby jak więcej postów to co????
Radio Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 ktos sobie nabija posty,ze niby jak więcej postów to co???? To w hierarchii społeczeństwa na Burgmanii Ľdziebełko wyżej od innych Tak przynajmniej niektórym wydaje się A na poważnie to proponuję z Połczyńskiego browaru i...wył?czamy zliczanie postów nie tylko w dziale off, ale wszędzie,nie będzie wówczas żadnych problemów,niuansów, podtekstów,żali,itp
Gość Raq Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 no własnie to jakis idiotyzm a najbardziej mnie smiesz? oskarzenia ze ktos sobie nabija posty,ze niby jak więcej postów to co???? a już Ci tłumacze ten wg. ciebie "idiotyzm" masz tu profil pewnego użytkownika, wklejka który ma 30% postów w OFF topic a status na forum " Zaszczepiony Maxi-Maniak" teraz widzisz, że jedno niekoniecznie odzwierciedla drugie? w końcu Off nie ma z założenia mieć zwi?zku ze skuterowaniem, więc jaki z niego Maxi-maniak. raczej Off-maniak !holiday
Gość schuler Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 a juz ci odpowiadam,otóz samo to ze zagl?da i jest zarejestrowany na tym forum swiadczy o tym ze sie interesuje jednosladami,a ze zabierał głos w off topic tzn ze byly i s? poruszane tam ciekawe tematy,podsumowuj?c- !scooter nie dziel włosa na czworo .Jescze jedna kwestia-te opisy pod avatarami s? nazwijmy to umowne i przez niektórych brane zbyt serio,ja osobiscie moge byc caly czas "w?cchacz spalin" !happybth St?d twierdze ze oskarzenia dot. nabijania postów s? dla mnie idiotyczne i zdanie podtrzymuje:) !happybth nie to zebym sie czepiał ale mnie np dziwi i irytuje jak ktos pisze w profilu "prawie warszawka,prawie poznan ,prawie krk itd .pytanie w profilu jest jednoznaczne.Czyżbys był większym warszawiakiem niz sam warszawiak?lub moze sie wstydzisz,chcesz o tym porozmawiac? !happybth
Gość Raq Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 nie to zebym sie czepiał ale mnie np dziwi i irytuje jak ktos pisze w profilu "prawie warszawka,prawie poznan ,prawie krk itd .pytanie w profilu jest jednoznaczne.Czyżbys był większym warszawiakiem niz sam warszawiak?lub moze sie wstydzisz,chcesz o tym porozmawiac? !happybth dla ułatwienia zanim założysz okulary zwrócę Twoj? uwagę na fakt występowania tam "wink'a" !happybth i jestem w stanie zrozumieć Twój brak umiejętno?ci rozróżnienia między warszawiakiem a warszawianinem !happybth poza tym nie chce mi się tłumaczyć "pejoratywno?ci" mojego podpisu. zauważ zreszt?, że ja się nie czepiam infantylno?ci Twojego. PS. lepiej się ucz ogarniać swój skuter !scooter
Gość schuler Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Raq i za to cie lubie B)lekko k??liwa wypowiedz utrzymana w zartobliwym tonie !happybth skuter ogarniam ale teraz nie wiem czy majon mnie wpusci na srm !happybth
tomekmajesty Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 z prawdziwie dużego miasta jakim jest óć na pewno koledzy zawsze mog? na szkieleczczyznę zawitać !happybth !happybth poza tym mało jest tak pięknych miast, niestety W-wa w zakresie architektury wymięka - wszystko zbudował Talar !happybth
Gość schuler Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 !happybth ...talar powiadasz :)zeby nie bylo w?tpliwosci mnie sie warszawa podoba !happybth
tomekmajesty Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 mnie też w-wa się podoba, ale óc, poznań gdańsk i wiele innych miast jest pięknych !happybth no może toruń ostatnio jako? !happybth
Gość schuler Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 z tych miast co wymieniłes gdansk jest dla mnie numerem 1
Gość Raq Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Raq i za to cie lubie B)lekko k??liwa wypowiedz utrzymana w zartobliwym tonie !scooterskuter ogarniam ale teraz nie wiem czy majon mnie wpusci na srm !flower tiiia, już czuję te siekierkę między łopatkami !happybth a majon na pewno Cię WPU|CI....jak będzie zlot motocyklowy !tut albo nie WYPU|CI, jak będzie rajd skuterowy !happybth a wracaj?c do tematu - czy przypadkiem nie zrobił nam się off topic w dziale Off Topic? !happybth !TAZ
tomekmajesty Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 tu jest hyde park !happybth każdy mówi co chce, jak w sejmie !happybth a ostatnie wyst?pienie należało do Romka G. wreszcie dokopał kto? Kurskiemu !happybth
Gość schuler Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Raq,mnie juz na tym forum nic nie zdziwi ,absolutnie nic !flower s? osoby które bezkarnie i bez zadnych konsekwencji mog? rzucac obelgami w kierunku innych osób a kiedy nie daj Boze sie odezwiesz, to Ty dostaniesz bana a nie osoba która spowodowała to zajscie.takze uwazaj na pewnego typa tez z "prawie warszawki" !happybth on juz jest takim maxi maniakiem ze ho ho !happybth Bron CIE Bóg wchodzic z nim w jakakolwiek polemike !happybth...bo wyzwie cie od smieci-prowokatorów Tomek tylko nie Romek !scooter
Rekomendowane odpowiedzi