Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Na kogo bedziesz głosował?  

101 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dragon :(:angry:

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artix

34

• szorstki

30

• tomekmajesty

22

• RobB.

14

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dragon... perwersisz. I tak Cię lubię. Na wybory trzeba pój?ć. A co do pilityki..... Wielu z nas ma jej do?ć. Zwłaszcza w obecnej formie. Może nawet w formie, w jakiej występuje u nas od ładnych paru lat. Nie można się temu dziwić, skoro większo?ć ludzi władzy nas zawodziła przez ten czas. I tak zagłosuję. To jedyne, co mogę czynnie zrobić w polityce jako obywatel. Utożsamiam się z Polsk? i chcę, żeby było w niej jak najlepiej zarówno mnie, jak i moim przyjaciołom, kumplom i dzieciom.

Co do manifestowania jakiejkolwiek opcji politycznej jako klub..... JESTEM PRZECIW. Zdaję sobie srawę z tego, że moje pogl?dy polityczne kłóc? się w wieloma kuplami z klubu, ale to w końcu nie Sejm, tylko klub skuterowy.

I niech tak zostanie

Pozdrówka

No perwersi, nie ma co się bać o taki odbiór Burgmanii, a na forum możemy sobie popaplamencić, byle BEZ FANATYZMU !!!

Niestety polityka to nie jazda jedno?ladem i tu nie ma jednoznacznej recepty jak prowadzić ?!

Dragon ...hmmm, też go lubię, bo "dobrze spocz?ć przy żubrze ;):lol: ", choć jak sie tak zna na polityce jak na prowadzeniu 4x4 to pewnie Ľle zagłosuje i znów się trzeba Go będzie wykopywać z błota :):P

Tak nawiasem to każdy wybór będzie zły, a niektóre bardzo złe :huh: , ale nie dam im szansy powiedzenia "bo mogłe? głosować.."

Kubu? :) dzięki za tę troskę i tak o tym wiedziałem :lol::)

Pozdrawiam i do zobaczenia pod urn?

RobB. :)

• Sympatycy
Opublikowano
Dragon... perwersisz. I tak Cię lubię.  Na wybory trzeba pój?ć.  A co do pilityki..... Wielu z nas ma jej do?ć. Zwłaszcza w obecnej formie. Może nawet w formie, w jakiej występuje u nas od ładnych paru lat. Nie można się temu dziwić, skoro większo?ć ludzi władzy nas zawodziła przez ten czas. I tak zagłosuję. To jedyne, co mogę czynnie zrobić w polityce jako obywatel. Utożsamiam się z Polsk? i chcę, żeby było w niej jak najlepiej zarówno mnie, jak i moim przyjaciołom, kumplom i dzieciom.

Co do manifestowania jakiejkolwiek opcji politycznej jako klub..... JESTEM PRZECIW. Zdaję sobie srawę z tego, że moje pogl?dy polityczne kłóc? się w wieloma kuplami z klubu, ale to w końcu nie Sejm, tylko klub skuterowy.

I niech tak zostanie

Pozdrówka

No perwersi, nie ma co się bać o taki odbiór Burgmanii, a na forum możemy sobie popaplamencić, byle BEZ FANATYZMU !!!

Niestety polityka to nie jazda jedno?ladem i tu nie ma jednoznacznej recepty jak prowadzić ?!

Dragon ...hmmm, też go lubię, bo "dobrze spocz?ć przy żubrze :):P ", choć jak sie tak zna na polityce jak na prowadzeniu 4x4 to pewnie Ľle zagłosuje i znów się trzeba Go będzie wykopywać z błota :):)

Tak nawiasem to każdy wybór będzie zły, a niektóre bardzo złe !sciana , ale nie dam im szansy powiedzenia "bo mogłe? głosować.."

Kubu? :) dzięki za tę troskę i tak o tym wiedziałem !winkiss :)

Pozdrawiam i do zobaczenia pod urn?

RobB. :)

Zadziwiaj?ce, ani słowa o NSDAP, hitlerze, stalinie, łukaszence, o zagrożonej demokracji (a w zasadzie jej braku), o dzieleniu społeczeństwa o zawłaszczania

o zamykaniu mord przeciwnikom politycznym... :lol:

Niesamowite jak łatwo można byłoby rozmawiać o polityce bez FANATYZMU.

Miło kiedy ludzie siebie szanuj? i potrafi? sprowadzić spór polityczny

do np. jazdy na 4x4 czy 2oo. Dlaczego nie można tak było od razu ?

Tak, Tak Robie, bez FANATYZMU którego tak nie lubisz. Bez urazy ale polecam Ci TWÓJ pierwszy tekst w tym w?tku i argumenty dla których będziesz głosował na PO.

Było co? tam o zem?cie, rzyganiu, krótkich łapkach gosia i takie tam...:). Oczywi?cie nie zabrakło również odniesienia do Hitlera...

Retoryka i styl. Na przykładzie zwolenników obu opcji bardzo ładnie to widać.

pzdr :lol::huh:;)

Opublikowano

nasza opcja polityczna to:

PARTIA PRZYJACIÓŁ SKUTERÓW :lol:

a przeciwnicy to:

Partia Przyjaciół Zmiany Biegów !sciana

i dlatego musimy się spotkać w sejmie !winkiss

Opublikowano

A ja się nie dam sprowokować i juuuuż :lol::P. Zdania nie zmieniam, a agitacji się nie poddam !sciana !winkiss

Pozdrawiam

RobB. ;)

Zwolennik zmiany biegów w skuterze i automatów w motocyklach :lol::huh:

Opublikowano
(...)Zdania nie zmieniam, a agitacji się nie poddam(...)

To zdanie jest chyba wykladnia "problemu" :lol: ...

Nikt przy zdrowych zmyslach nie zmieni pogladow po przeczytaniu tego tematu, a szkoda by bylo "upolityczniac" forum i dzielic ludzi na "swoich" i "ochnych" !winkiss .

Sam sadze, ze polityke mozna "uprawiac" w innych kregach, niekoniecznie skuterowych. Sa od tego na pewno odpowiednie fora i tam mozna (delikatnie lub bardziej ostro) przedstawiac swoje "za i przeciw" !sciana .

Przypomne tylko punkt drugi forumowych zasad:

"2. Głównym priorytetem jest wymiana do?wiadczeń, wzajemna pomoc, informacje o spotkaniach i imprezach oraz tematy dotycz?ce techniki zwi?zanej z tematem skuterowym. W?tki osobiste nie mog? dominować i przesłaniać idei skuteryzmu w tematach poruszanych na forum."

:lol:

Opublikowano
(...)Zdania nie zmieniam, a agitacji się nie poddam(...)

To zdanie jest chyba wykladnia "problemu" :lol: ...

Nikt przy zdrowych zmyslach nie zmieni pogladow po przeczytaniu tego tematu, a szkoda by bylo "upolityczniac" forum i dzielic ludzi na "swoich" i "ochnych" !sciana .

Sam sadze, ze polityke mozna "uprawiac" w innych kregach, niekoniecznie skuterowych. Sa od tego na pewno odpowiednie fora i tam mozna (delikatnie lub bardziej ostro) przedstawiac swoje "za i przeciw" :) .

Przypomne tylko punkt drugi forumowych zasad:

"2. Głównym priorytetem jest wymiana do?wiadczeń, wzajemna pomoc, informacje o spotkaniach i imprezach oraz tematy dotycz?ce techniki zwi?zanej z tematem skuterowym. W?tki osobiste nie mog? dominować i przesłaniać idei skuteryzmu w tematach poruszanych na forum."

:P

W zwi?zku z tym co zostało napisane (zacytowane wyżej)nie pozostaje mi nic innego jak zapytać po co został uwtorzony dział "Off topic... czyli rozmowy na tematy nieskuterowe"?????? W definicji tego topic'a jest napisane, że "...na tematy nieskuterowe". Więc o co chodzi????

My?lę, że cytat regulaminu jest grzecznie pisz?c nietrafiony...

P.S.

Skopiowałem jeszcze opis tego działu:

"Dział forum przewidziany do dyskusji na tematy niezwi?zane z maxi skuterami. Motoryzacja, inne hobby itp. Dział stworzony na próbe!!!"

P.S.2

Temat założony 30.08.2007... małe statystyki:

przez 27 dni ilo?ć odsłon = 3542, czyli ?rednio 131 odsłon dziennie

przez 27 dni ilo?ć odpowiedzi = 131, czyli ?rednio prawie 5 dziennie

przez 27 dni ilo?ć stron = 9, tutaj trudno to przeliczyć... chyba, że procentowo... !winkiss

P.S.3

Chciałbym jeszcze przypomnieć, że sonda która była założona w tym temacie gdzie? zaginęła...

Opublikowano

Temat "nieskuterowy" niekoniecznie musi dotyczyc od razu przekonan regilijnych czy politycznych. Jesli ktos chce, moze uprawiac polityke poza forum klubowym, nie ma sensu doprowadzac do zaostrzenia wypowiedzi. Skoro polityke mozna nazwac czyims "hobby", to gratuluje.

Moj wpis mial jedynie uzmyslowic, ze nie jest to dobre miejsce na ostre wywody polityczne i prezentowanie ich (narzucanie?) forum ogolnemu.

Piszmy o ciekawych sprawach dotyczacych skuteryzmu, a nie podukujmy glownie tematow o dyrdymalach !winkiss .

Swiadonosc polityczna to jedno, a zwykla agitka (w miare mozliwosci) to drugie...

Zacytuje jeszcze raz z pogrubieniem !sciana tekstu.

"2. Głównym priorytetem jest wymiana do?wiadczeń, wzajemna pomoc, informacje o spotkaniach i imprezach oraz tematy dotycz?ce techniki zwi?zanej z tematem skuterowym. W?tki osobiste nie mog? dominować i przesłaniać idei skuteryzmu w tematach poruszanych na forum.

(...)

4. Wypowiedzi publikowane przez Użytkowników na forum nie mog?:

a ) wzywać do popełnienia przestępstw, być sprzeczne z zasadami współżycia społecznego, wzywać do nienawi?ci rasowej, wyznaniowej, politycznej czy etnicznej, ani propagować przemocy.

b ) zawierać tre?ci obscenicznych i obraĽliwych, naruszać zasad Netykiety.

I przy tym moze pozostanmy :lol: .

Opublikowano

Tak sobie czytam to co piszesz i zastanawiam się czy piszesz to co wiesz czy wiesz co piszesz...?

Temat "nieskuterowy" niekoniecznie musi dotyczyc od razu przekonan regilijnych czy politycznych. Jesli ktos chce, moze uprawiac polityke poza klubem, ale nie ma sensu doprowadzac do zaostrzenia wypowiedzi na forum.

Jednocze?nie nie musi nie dotyczyć przekonań np. politycznych... SprawdĽ kto zaostrzał wypowiedzi...

Skoro polityke mozna nazwac kogos "hobby", to gratuluje.

Tak prawdę pisz?c i nie kłami?c to guzik Tobie do tego jakie kto? ma hobby... Nie jeste? ani alf? ani omeg? aby to oceniać.

Moj wpis mial jedynie uzmyslowic, ze nie jest to dobre miejsce na ostre wywody polityczne i prezentowanie ich (narzucanie?) forum ogolnemu.

Przeanalizuj dokładnie czyje s? te "ostre" wywody... Co to znaczy, że nie można czego? prezentować? Ja my?lę tak, kto? inny inaczej i "rozmawiamy" o tym na forum skuterowym w ODPOWIEDNIM dziale...

Piszmy o ciekawych sprawach dotyczacych skuteryzmu, a nie podukujmy glownie tematow o dyrdymalach  .

Swiadonosc polityczna to jedno, a zwykla agitka (w miare mozliwosci) to drugie...

Przegl?dnij swoje posty i zobacz ile z nich jest na tematy nieskuterowe...

Niestety nie pozostawiłe? mi wyboru i muszę napisać, że osoby które nie zamieszkuję w Polsce powinny ograniczać się w dyskusjach politycznych dotycz?cych Polski. Zdanie Twoje ?wiadczy o ignorancj? tego co się dzieje w Polsce. Mam prawo przypuszczać, że jest to Tobie na rękę bo gdy sytuacja w Polsce się poprawi stosunek euro do złotówki zupełnie się zmieni na niekorzy?ć euro a wówczas zmieni się tanio?ć w normalno?ć... Nie traktuj tego osobi?cie... piszę ogólnie...

Zacytuje jeszcze raz z pogrubieniem  tekstu.

"2. Głównym priorytetem jest wymiana do?wiadczeń, wzajemna pomoc, informacje o spotkaniach i imprezach oraz tematy dotycz?ce techniki zwi?zanej z tematem skuterowym. W?tki osobiste nie mog? dominować i przesłaniać idei skuteryzmu w tematach poruszanych na forum.

Odpowiem jeszcze raz powiększaj?c:

Głównym nie równa się jedynym

4. Wypowiedzi publikowane przez Użytkowników na forum nie mog?:

a ) wzywać do popełnienia przestępstw, być sprzeczne z zasadami współżycia społecznego, wzywać do nienawi?ci rasowej, wyznaniowej, politycznej czy etnicznej, ani propagować przemocy.

b ) zawierać tre?ci obscenicznych i obraĽliwych, naruszać zasad Netykiety.

Przeanalizuj dokładnie w?tek od pocz?tku i zobacz kto "wzywa" do nienawi?ci politycznej... Przygotuj się jednak psychicznie bo możesz być bardzo zaskoczony...

W tym temacie nie była poruszana żadna idea skuteryzmu więc nic nie zostało zdominowane czy przesłonięte.

Ja natomiast powstrzymam się od zupełnie prywatnej oceny Twojej postawy bior?c pod uwagę chociaż by ten temat...

Reagować trzeba było natychmiast po założeniu tematu... Czy brak sondy to też Twoja zasługa?

Jeszcze raz.

Temat założony 30.08.2007... małe statystyki:

przez 27 dni ilo?ć odsłon = 3542, czyli ?rednio 131 odsłon dziennie

przez 27 dni ilo?ć odpowiedzi = 131, czyli ?rednio prawie 5 dziennie

przez 27 dni ilo?ć stron = 9, tutaj trudno to przeliczyć... chyba, że procentowo...

Czy to nie dało Tobie nic do my?lenia??????

Opublikowano

jestem przeciwny angazowania klubu w polityke,jakakolwiek forma poparcia ktoregos z kandytatów jest naganna,TO JEST KLUB SKUTEROWY!!!

POZDRAWIAM Z Łodzi !winkiss

Opublikowano

Jak napisalem, byla to jedynie proba zapogiegniecia dalszym "ostrym" wystapieniom.

Mozesz dalej drazyc temat i udawac ze nie rozumiesz, probujac prowokowac innych :) .

Sadz co chcesz :lol: , a czy jestem zorientowany czy nie, to juz musieliby okreslic Ci z ktorymi na te tematy rozmawiam. Ale nie Ty.

Na korzysc czy niekorzysc zlotowki? Bo jest mi to raczej bardziej obojetne niz Tobie, wierz mi. A wzrost wartosci zlotego moze mnie jedynie cieszyc.

Nie zamierzam dalej ciagnac jalowej dyskusji z Toba i szkoda mi naprawde czasu, aby sluchac tych zali i wywodow nie prowadzacych donikad...

Jak to ktos madrze powiedzial: nie porobuj kopac sie z koniem... Cos w tym chyba jednak jest.

Acha, nie pisz juz tez, ze znowu napisalem cos "specjalnie" w "Twoim temacie" i nie sugeruj, ze znikniecie sondy jest powiazane z moja osoba. Jest to co prawda w jakims stopniu komplementem (no w koncu potwierdza sie waznosc wydarzenia :P ), ale brzmi smiesznie i zenujaco...

Pozdrawiam.

Opublikowano

PROPONUJE ZAMKNˇC TEMAT I STATYSTYKI (DRAGONA)WALNˇ W ŁEB. :P:lol:

Opublikowano

Wydawało mi się, że funkcja moderatora zobowi?zuje do zachowania równowagi psychicznej i emocjonalnej... Szkoda, że ani tego ani tego...

Niżej jest jeden z kilku maili które pokazuj? stosunek forumowiczów do sprawy... Jak widzisz s? tacy którzy maj? odmienne zdanie niż Twoje tylko nie maj? przyjemno?ci wdawać się z Tob? w polemikę... A swoj? ignorancj? zło?cisz nie tylko mnie... Tre?ć cytowana za zgod? autora... (dziękuję)

Szanuję Twoje wypowiedzi i po przeczytaniu posta podzielam Twoje tre?ci. ...

...Cała twoja wypowiedĽ była ok a ja i tak będę głosował na PiS.

Głosuj na PO będzie równowaga:)

Nie jest to jedyny taki mail...

Dwie różne osoby, o różnych pogl?dach politycznych... i jak to się ma do Twoich "m?dro?ci" moderatorze?????

PROPONUJE ZAMKNˇC TEMAT I STATYSTYKI (DRAGONA)WALNˇ W ŁEB. 

Schuler - Revned72 - Denver27:

Nie jeste? mi partnerem do żadnych rozmów. Jeste? zwykłym oszustem podszywaj?cym się pod różne nicki... Taki wirtualny troll...

Nawet w tym tekscie pokazałe?, że procesy my?lowe s? Tobie obce ponieważ zamknięcie tematu nie zachwieje żadnymi statystykami... One JUŻ s?!!!

Opublikowano
Wydawało mi się, że funkcja moderatora zobowi?zuje do zachowania równowagi psychicznej i emocjonalnej... Szkoda, że ani tego ani tego...

Niżej jest jeden z kilku maili które pokazuj? stosunek forumowiczów do sprawy... Jak widzisz s? tacy którzy maj? odmienne zdanie niż Twoje tylko nie maj? przyjemno?ci wdawać się z Tob? w polemikę... A swoj? ignorancj? zło?cisz nie tylko mnie... Tre?ć cytowana za zgod? autora... (dziękuję)

Szanuję Twoje wypowiedzi i po przeczytaniu posta podzielam Twoje tre?ci. ...

...Cała twoja wypowiedĽ była ok a ja i tak będę głosował na PiS.

Głosuj na PO będzie równowaga:)

Nie jest to jedyny taki mail...

Dwie różne osoby, o różnych pogl?dach politycznych... i jak to się ma do Twoich "m?dro?ci" moderatorze?????

PROPONUJE ZAMKNˇC TEMAT I STATYSTYKI (DRAGONA)WALNˇ W ŁEB. 

Schuler - Revned72 - Denver27:

Nie jeste? mi partnerem do żadnych rozmów. Jeste? zwykłym oszustem podszywaj?cym się pod różne nicki... Taki wirtualny troll...

Nawet w tym tekscie pokazałe?, że procesy my?lowe s? Tobie obce ponieważ zamknięcie tematu nie zachwieje żadnymi statystykami... One JUŻ s?!!!

Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Wlasciwie zalagodzenie wypowiedzi nalezy do funkcji moderatorskich, ale cala reszta juz nie.

Co do rownowagi, to bede polegal na zdaniu swoim i innych, ale na pewno nie na Twoim- pasujacym do danej sytuacji, czyli barrrrdzo stronniczym :lol: .

Jesli ktos ma odmienne zdanie to nie mam nic przeciwko temu, prosze tylko o szacunek w przyszlej konwersacji.

Moj pierwszy post pozostalby zapewne "bez echa" i spelnil swoje zadanie, jednak ... hm ... no wlasnie.

Opublikowano
Wlasciwie zalagodzenie wypowiedzi nalezy do funkcji moderatorskich, ale cala reszta juz nie.

Co do rownowagi, to bede polegal na zdaniu swoim i innych, ale na pewno nie na Twoim- pasujacym do danej sytuacji, czyli barrrrdzo stronniczym :lol: .

Jesli ktos ma odmienne zdanie to nie mam nic przeciwko temu, prosze tylko o szacunek w przyszlej konwersacji.

Moj pierwszy post pozostalby zapewne "bez echa" i spelnil swoje zadanie, jednak ... hm ... no wlasnie.

Widzę postępy... to bardzo buduj?ce...

Cieszy mnie również, że PO RAZ KOLEJNY PRZEEDYTOWAŁE| SWOJEGO POSTA... Szkoda tylko, że edycje które robisz całkowicie zmieniaj? sens poprzedniej Twojej odpowiedzi...

Do sedna:

Napisałe? co? o użytkowniku o nicku "Dragon" i o użytkowniku o nicku "Koniec z obłud?!!".

Jest jednak mała różnica między Denverem27-Revned72-Schuler a Dragonem czy Koniec z obłud?... - mnie nikt nie zbanował - to po pierwsze a po drugie to nie było tajemnic?, że to ja i "On". Jaki był cel zakładania takiego nicku? - Ty i inni dowiedz? się wkrótce... Niestety, aby opisać bardzo dokładnie pewne sytuacje i wielkie zakłamanie potrzebuję czasu... Trudno, będzie co będzie... Pisz?c o mojej duże stronniczo?ci nie pozostawiłe? mi żadnego wyboru... PóĽniej niech inni oceni? czy ja jestem bardzo stronniczy czy... no wła?nie... czy...

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze przesadzasz z ta edycja, wypowiedz moja znajdziesz tam gdzie powinna byla trafic, a tylko przez przypadek trafila na kilkanascie sekund tutaj. I jest tam nadal do przeczytania.

Zabolala stronniczosc?

Przepraszam tez czytajacych ten watek za totalnego OT w temacie o polityce...

Opublikowano

Ale ZAJEBISTE forum!!!!!!!

Fajnie sie to czyta, naprawde...bez sciemy i sakrazmu...

Wkrecam sie coraz bardziej:)

A jesli chodzi o poglady polityczne to bede glosowal na Partie Kobiet!

Wiecie dlaczego?

Bo sa nagie!!!!!!!!!!!

pozdro.P

ps.magnez jest dobry na newry:)

ten post jest tylko dlatego zeby mi nabilo do 30 postow:) bardzo przepraszam , tak sie nie robi ale ja juz chce przestac byc wachaczem spalin. narzeczona sie ze mnie smieje:)

proszę używac funkcji "edytuj" zamiast dopisywać kolejnego posta, posty ł?cze.

Artix

• Administrator
Opublikowano

Dzięki wszystkim, którzy w sposób krótki i klarowny odpowiedzieli na moje pytanie odno?nie wi?zania Burgmanii z polityk?.

Zadaj?c to pytanie nie chciałem sugerować jakie jest moje zdanie ale my?lę, że teraz mogę to zrobić> Mam dokładnie takie samo stanowisko jak zdecydowana większo?ć, która się opowiedziedziała na NIE.

Do tej pory nie wypowiadałem się w tym temacie z prostej przyczyny... szkoda mi czasu na klepanie w klawiaturę i podniecanie się czym? co na t? chwile można nazwać bagnem bez przyszło?ci. Na zadane pytanie w tytule w?tku odpowiadam krótko:

Żaden z kandydatów !!! Tu nie ma mniejszego zła!

Żeby nie klepać bez sensu i uzasadniać podrzucę link do rozmowy z człowiekiem z którym ani nic mnie nie wi?że ani nie jestem jego specjalnym fanem ale chłop robi dobr? robotę i co ciekawe... w temacie polityka ma dokładnie takie samo zdanie jak ja...

Rozmowa z J.O.

A co do ostatnich postów Dragona i Biga... Zacytuje pewne zdanie umieszczone na samym pocz?tku tego w?tku:

Proszę jednak pamiętać, że polityka jest dosyć drażliwym tematem... wszystkie (ewentualne) wypowiedzi musz? być wyważone. Nie można doprowadzić do kolejnej kłótni.

No wła?nie... :lol:

To tyle w tym temacie...

• Sympatycy
Opublikowano

Kupa ?miechu, już mnie brzuch boli... :lol:

Bigu, to w takim razie dlaczego żaden z moderatorów nie "stan?ł na wysoko?ci zadania" i nie "załagodził" dyskusji kiedy zaczęły się wtręty o NSDAP, hitlerze łukaszence etc. w odniesieniu do jednej z opcji politycznych. Ba, byli tacy którzy

doł?czyli się do zgodnego chóru "REJTANÓW" wobec "zabójców demokracji w Polsce" ;):):lol:

Aaaaa, już wiem, bo to wła?ciwa "opcja" jest, i np. Artix j? reprezentuje

(sk?din?d nasza wymiana zdań, przynajmniej z mojej strony chyba nie była zbyt ostra) ... :huh:

Dlaczego nie upomnisz np. Driady za wstawianie "dowcipasa", z którego ja się

co prawda ?mieję "półgębkiem", ale kto inny może się poczuć urażony bo np. na zdjęciu widnieje jego matka, albo matka czy babcia też nosz? moherek.

Przykłady małej hipokryzji można by mnożyć.

Jak kto? ma zbieżne pogl?dy na ?wiat z autorytetami forum, to nieważne co powie, jak? bzdurę walnie, wszystko jest O.K.

Jak się trafi kto? niekoniecznie ulegaj?cy "owczemu pędowi" to "huzia na juzia".

Bronie Dragona, choć jego zapalczywo?ć może być kontrowersyjna czy denerwuj?ca, ale w wielu sprawach ma na szczę?cie racje. Ciekawe jest też to,

że w przeciwieństwie do wielu na tym forum, nie obraża pogl?dów swoich adwersarzy (piszę o politycznych, bo to jest mainstream tego w?tku).

Znanemu trollowi brgmanianemu, o nowym od niedawna nicku nie mam nic do dodania po wypowiedzi Dragona !sciana

Zwisa mi to co teraz będzie: !placz1

pzdr

BTW:

Powyższe tyczy się tematu w?tku: POLITYKA

Opublikowano

Wasza Szorstkosc oprawie sobie Twoja wypowiedz w ramki bo istnieje obawa ze watek moze zniknac i nie bedzie wiadomo dlaczego !placz1 (pewnie jakiemus 'Lukaszence" nie bedzie lezal)

Mialem wrazenie na poczatku ze temat porozni ludzi a tu prosze nie temat poroznil tylko jakies zablizniale rany kogos swedza.Moze trzeba sie podrapac i dac sobie spokoj!!! Gdzie jest sonda ktora miala mnie przekonac czy warto isc na wybory czy nie?????

Szacunek

majon

Opublikowano
np. na zdjęciu widnieje jego matka, albo matka czy babcia też nosz? moherek.

Nie każdy potrafi ?miać się ze swojego beretu? !placz1

Nie s?dziłam, że kto? z nas może poczuć się urażony tym zdjęciem.

My?lałam naiwnie, że to raczej rozładuje cał? sytuację,ale...

Ja proponuję, żeby?my zaczęli się przepraszać za dowcipy, które opowiadamy, bo może kto? poczuć się urażony. Może jaka? blondynka, policjant albo kto? inny jeszcze...

Lito?ci ludzie!

• Sympatycy
Opublikowano

Driada, a nie zauważyła? przypadkiem, że "dowcipy" w tym temacie s? nieco monotematyczne ??? Równie dobrze mogła? zacytować listę "zasad" (Artix)

albo inny aktualny łańcuszek szczę?cia.

Dla "rozładowania" zacytuję równie "?mieszny" dowcip co Twoje zdjęcie.

Hasło wyborcze: "Przed wyborami schowaj dowód swojej babci !"

Dla rozładowania sytuacji, to się daje dowcip neutralny a nie jasno okre?łony

politycznie czy ?wiatopogl?dowo.

Faktycznie owczy pęd, lito?ci...

Opublikowano
Gdzie jest sonda ktora miala mnie przekonac czy warto isc na wybory czy nie?????

wła?nie, gdzie?

czyżby "przypadkiem" się usunęła?