Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Na kogo bedziesz głosował?  

101 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WDUPIEMAMTO

Pozdrówka

P.s. Przed godzin? objrzałem drug? (ostatni?) czę?ć filmu o doj?ciu Hitlera do władzy. Nadawał to Via Sat History........

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artix

34

• szorstki

30

• tomekmajesty

22

• RobB.

14

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tak tylko dla przypomnienia, że jest taka ankieta...

Mało głosów jak na ponad 1200 użytkowników forum...

jakby mozna bylo głosowac na dwie ręce to by było wiecej głosów:lol:

Opublikowano

jakby mozna bylo głosowac na dwie ręce to by było wiecej głosów:lol:

Takie "cuda" widzieli?my już w .............sejmie !scooter !scooter

Opublikowano
WDUPIEMAMTO

Pozdrówka

P.s. Przed godzin? objrzałem drug? (ostatni?) czę?ć filmu o doj?ciu Hitlera do władzy. Nadawał to Via Sat History........

I co Kubu?...widać analogie ?!

A może nagrałe? ?

Pozdrawiam

RobB. !scooter

Ale wyjmij z d... bo jeszcze się hemoroidów nabawisz, a to jedna z nielicznych chorób, któr? się w towarzystwie nie można pochwalić !scooter !scooter

Opublikowano

mały głos mój - polityka jednej z partii ( nie powiem jakiej bo nie chcę jej reklamować :rolleyes: :

- czas aby do rz?du wchodzili fachowcy, menadżerowie, a nie kto umie czytać i pisać

- a o tym WY zdecydujecie w WOLNYCH wyborach, tylko TRZEBA NA NIE I|Ć I PODJˇĆ DECYZJĘ !TAZ

- na kogo? - każdy ma sumienie i woln? wolę na tym polega demokracja :rolleyes:

- ja osobi?cie uważam, że należy głosować na PARTIE I NA OKRE|LONYCH LUDZI,

niestety tak to jest, że ja też wstydzę się pewnych kolegów w mojej partii, ale nie wstydzę się jednego z nich i dlatego jestem w sztabie wyborczym pewnego kandydata na posła :D

pozdrawiam kolega partyjny :rolleyes:

Opublikowano
mały głos mój - polityka jednej z partii ( nie powiem jakiej bo nie chcę jej reklamować :rolleyes: :

- czas aby do rz?du wchodzili fachowcy, menadżerowie, a nie kto umie czytać i pisać

- a o tym WY zdecydujecie w WOLNYCH wyborach, tylko TRZEBA NA NIE I|Ć I PODJˇĆ DECYZJĘ !yeah

- na kogo? - każdy ma sumienie i woln? wolę na tym polega demokracja !OK

- ja osobi?cie uważam, że należy głosować na PARTIE I NA OKRE|LONYCH LUDZI,

niestety tak to jest, że ja też wstydzę się pewnych kolegów w mojej partii, ale nie wstydzę się jednego z nich i dlatego jestem w sztabie wyborczym pewnego kandydata na posła :rolleyes:

pozdrawiam kolega partyjny !bicz

To ?ma się po?miali po tym dowcipie :D

Niestety obecna ordynacja nie stwarza takiej możliwo?ci, wyborów personalnych.

A KAŻDA(!!!) z obecnych na arenie politycznej partii działa na starych sprawdzonych zasadach i WSZYSTKIE obietnice wyborcze kończ? się po rozdaniu stanowisk.

Wybory w obecnej postaci przypominaj? ostatnie życzenie skazańca, papieroska czy obiadek ?!

Powodzenia, w końcu nadzieja umiera ostatnia-oj juz ledwo zipie

RobB. :rolleyes:

• Klubowicze
Opublikowano

Obecna ordynacja wyborcza oparta jest na starej jak ?wiat zasadzie:

Wybierali kogo chcieli , a wybrali kogo trzeba!!!!!!!!!

Pozdrówko!

Opublikowano

no cóż tak bywa, ale kto? wreszcie powinien to zmieniać a nie uciekać poza granicę !yeah

Opublikowano

dokładnie profesor!!!

jak jakiego? nie wybior? bo nawywijal

to dostanie się sk... z listy krajowej. Tak? mamy prostytuantę!!! i orzygację.

Opublikowano

PRZYPOMNIJMY PANU KACZYŃSKIEMU JEGO ZASADY

1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem.

2. Nie będzie koalicji z Samoobrona.

3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobron?.

4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy.

5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem s?du lub przeciwko komu tocz? się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS.

6. V-ce minister sprawiedliwo?ci nie ?cigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70.

7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań.

8. Wprowadzimy szybko niższe podatki.

9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.

10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.

11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.

12. Marcinkiewicz, to premier na cał? kadencje.

13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld).

14. Zredukujemy administrację państwow?.

15. W rz?dzie nie będzie byłych członków PZPR.

Dla mnie, raz dane słowo, jest ?więte... (Jarosław Kaczyński 10. VII. 2006 r.)

temat poł?czony, jeden w?tek polityczny w zupełno?ci wystarczy na forum skuterowym

Artix

ostatnia debata

http://www.pardon.pl/artykul/2450/giertych...ra_kurski_wideo

Opublikowano

Obietnice i te stare, i te nowe, ...wymiotować się chce.

W radio polityka, w telewizji ...polityka, pierwszy, drugi ...trzeci program ...polityka -znów jakie? durnowate bzdury, znów mydlenie oczu, znów pranie mózgów, znów afera goni aferę, ...kurcze normalny człowiek nie jest w stanie temu sprostać i zrozumieć.

Tak my?lę ...mam już do?ć tej polityki, ...hmm, raczej, ...od dawna.

Opublikowano

Mnie az sciska w srodku jak patrze co sie dzieje w tym durnym rzadzie !sciana !tut

wrr ja mam to gdzies i nie pojde glosowac .. moze i nie jest tto najlepszy wybor ale po prostu nie ma takich ludzi ktorzy by dobrze rzadzili w tym zacofanym durnym kraju ... odp "nie wiem ":lol:

Pozdroo

Kacza

• Sympatycy
Opublikowano

Na szczescie z racji wykonywanego zawodu jestem apolityczny :P

A glosowac moim zdaniem nie ma sensu - bo nie ma powaznych ludzi u szczytu wladzy na ktorych mozna by oddac glos.

moj staruszek mowi i sie z tym zgadzam: dac jednej partii porzadzic z 2-3 kadencje i jak sie nie wywiaze z obietnic przedwyborczych , to pod mur i rozstrzelac - zobaczymy ilu wtedy bedzie chetnych do rzadzenia.

No ale to jest raczej malo realny scenariusz :lol:

Opublikowano

ale kto? się napracował - szacunek !YES

• Klubowicze
Opublikowano
je?li chcesz sam zdecydować o układzie sił w nowym sejmie to proszę bardzo:

Ustal sam skład po nowych wyborach

:D

Żeby tak można!!!!!!!!!!!

Pozdrówko!

Opublikowano

kaczki to obciach na całej arenie miedzynarodowej , kiedy? patrzyłem na mapkę przebiegu wyborów (tych ostatnich) okazalo sie że na pis głosowala cala wschodnia polska a przedewszystkim ludzie powyżej 60tki czyli armia rydzyka , nieżle sie u?mialem czytaj?c powyższ? liste z założeniami kaczyńskiego , - nieżle to wygl?da w swietle nowej reklamy pisu " kaczynski - premier z zasadami" buhahahaha , zarówno jedna jak i druga kaczka nie mog? sie nawet wysłowić , polsce w rz?dzie potrzebni s? , fachowcy eksperci w swych dziedzinach zamiast tego "mamy" leppera, kaczorki a co najgorsze giertycha ktury jest największ? pomyłk? po 1989r a i jeszcze jedno, jest teraz kampania a pis dokładnie wlasnie teraz wyci?ga stare jakie? brudy PO to jest po prostu chamstwo , chcecie mieć zło?liwych i chamskich przywudców waszego panstwa , to prosze bardzo wybieżcie pis :D i krzyżyk na droge bo ja niedługo wracam na północ i bede od tego daleko uffff

i jeszcze jedno - kto? m?dry kiedy? powiedział - " dajcie polakom władze a sami wykończ? swój kraj " umiecie walczyć o wolno?ć ale nie wiecie co z ni? robić - przykro mi ale to prawda

Opublikowano

Aaaaaaarrrrrtttttttiiiiiiiixxxxxxxxx... ?pisz???? :D

Swoj? drog? to chciałem zapytać Mariusza i Artura gdzie jest sonda?????

Opublikowano
... okazalo sie że na pis głosowala cala wschodnia polska a przedewszystkim ludzie powyżej 60tki czyli armia rydzyka  ...

Hmm... Ja jestem z Warszawy i mam trochę powyżej 30 lat. Aha - nie jestem z armii Rydzyka i też głosowałem na PiS...

Przecież jest demokracja - wygrywa większo?ć...Chyba nikt nie sfałszował wyborów?

P.S. Popracuj nad ortografi?

Opublikowano
Hmm... Ja jestem z Warszawy i mam trochę powyżej 30 lat. Aha - nie jestem z armii Rydzyka i też głosowałem na PiS...

Przecież jest demokracja - wygrywa większo?ć...Chyba nikt nie sfałszował wyborów?

P.S. Popracuj nad ortografi?

Słusznie kolego zauważyłe?, że mamy demokrację... jeszcze mamy...

Co do ortografii naszego "przedmówcy" to też masz rację...

• Administrator
Opublikowano

A co mam napisac, Polska nie chce obserwatorow OBWE, Szwajcaria nie ma nic przeciwko. To gdzie jest demokracja ? Jestem zniesmaczony. W wyborach wezme udzial choc czuje ze moga byc sfalszowane, skoro ktos boi sie obserwatorow OBWE. Moze faktycznie czas pakowac walizki i placic podatki w kraju gdzie nikt nie mowi: zydzi, masoni, komunisci, uklad, pedaly, brudni arabowie, czarnuchy. Tylko obywatele. Mi tam wisi czy ktos jest pedalem, czarnym, komunista, socjalista, zielonym czy jeszcze inaczej okreslany pejoratywnym epitetem, dla mnie to sa ludzie. Jesli ten kraj zaczyna byc pod haslem "nur fur polen" to ja mu dziekuje.

O sondzie nie mam pojecia.

Opublikowano
je?li chcesz sam zdecydować o układzie sił w nowym sejmie to proszę bardzo:

Ustal sam skład po nowych wyborach

:P

:ph34r: Od dzisiaj to s? moje "sposoby" na !YES ...wybory B)B):P

:lol: czas kupić jak?? BAZUKĘ :lol:

A powyższ? formę głosowania polecam wszystkim wyborcom ...haa, haa ?wietna zabawa.

A to, że czasem "pójdzie rykoszet i "zginie" kto? ...kto akurat nie miał "zgin?ć", ...co tam ...przecież można kilku po?więcić, hee, ...hee

Tylko mam mał? uwagę: w tej grze powinna być opcja wyboru broni na np. automatyczn?.

Opublikowano

( sorry ale nie mam przecinka w laptopie )

Nie chcę tu bronić racji politycznych ale chyba trochę przesadzasz... Nikt nie prze?laduje pedałów czarnych i innych. Zgodzę się że rzeczywi?cie niestety dużo starszych ludzi nie jest wogóle otwartych na jak?kolwiek inno?ć. No niestety.

Z drugiej strony osobi?cie nie chciałbym żeby w Polsce była druga Holandia z eutanazj? aborcj? i dostępnymi narkotykami...

Nie chciałbym również aby odmienne orientacje seksualne demonstrowały swoje racje.

Nie wobrażam sobie jak na przykład wracam wcze?niej do domu i patrzę a tu mojego syna "zapina" w wiadom? czę?ć ciała jaki? gay... No sorry ale nie pasuje mi to... Jestem tolerancyjny ale nie powiem nigdy "tak" dla agresywnego demonstrowania swojej racji ( szczególnie jak robi to mała grupa krzykaczy na paradach równo?ci )

Po co nam obserwatorzy? Cały ?wiat twierdzi jednogło?nie że nie mamy problemu z demokracj?. Czy jeste?my w Iraku żeby przyjeżdżali obserwatorzy?

Szwajcaria - chyba mi się nie podoba. Trzeba mieć w domu karabin i stawiać się na obowi?zkowo na ćwiczenia wojskowe...

Z tymi obserwatorami to trochę tak drogi Artixie jakbym ja zadzwonił na policję że bijesz swoje dzieci... Przyjechałaby wizytacja z opieki społecznej bo przecież jest podejrzenie. Nie ważne że to wierutna bzdura ale jak to w kawale niesmak pozostał. Przecież jeżeli to nie jest prawda to nie musisz się niczego obawiać...

Nie dajmy się wodzić za nos specom od kampanii wyborczych...

Już nie chcę tu za?miecać forum o kwestiach zwi?zanych z układem itp. Na prawdę można to racjonalnie wyja?nić.

I na koniec - rzeczywi?cie jest troche racji w tym że możnaby t? politykę robić bardziej etycznie i kulturalnie i bez "oszołomstwa"... Z tym się zgadzam.