Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Na kogo bedziesz głosował?  

101 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzesiu, popieram Twoje stanowisko !happybth

Masz w 100% rację !happybth

Pozdrawiam

Robert !happybth

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artix

34

• szorstki

30

• tomekmajesty

22

• RobB.

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano
I co jeszcze mogę dodać, w tym sezonie zaliczyłem Rynię, Grotniki, |RM, Bieszczady, kilka wyjazdów regionalnych. Opuszczone czwartkowe spoty mogę policzyć na palcach jednej ręki. Nie przypominam sobie dyskusji na tematy polityczne. Nie przypominam sobie obgadywania jeden drugiego. Za każdym razem czuło się atmosferę rodzinn? i nie psujmy tego. Niech tak pozostanie.

Ze skuterowym pozdrowieniem

Grzesiek 

Zgadzam się z Tob? Grzesiu, że to forum powinno pozostać głównie forum skuterowym to jednak trudno unikn?ć tematów bierz?cych zwłaszcza politycznych i trudno unikn?ć emocji zwi?zanych z wymian? pogl?dów co zreszt? ?wiadczy dobrze o "postawie obywatelskiej" uczestników forum (czytaj - nie jest im obojętne to co dzieje się z ich krajem) to jednak prawdziw? miar? Naszej Wielko?ci będzie to na ile potrafimy stan?ć ponad tym i nie patrzeć na innych przez pryzmat ich pogl?dów politycznych lub ?wiatopogl?dowych, zreszt? jak widać można, oby tak dalej. !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Grzesiek, skoro chcesz tego czego chcesz, to trzeba zakazać w regulaminie (lub w inny sposó!OK

prowokowania dyskusji w polityczny sposób przez tuzy klubowe, ale z tej "wła?ciwej" opcji(nie piszę już o "w?chaczach").

Niech w żadnym wypadku nie padaj? żadne sformułoweania maj?ce podtekst polityczny.

Przykłady prowokacji mógłbym mnożyć, zapodam jeden dla zrozumienia sytuacji:

"nie poPiSujcie się" - po co to było ? wszak to taki przeciwnik pyskówek !happybth

Jak chcemy być konsekwentni to nie prowokujmy w przysżło?ci "ustawiania" kogokolwiek przy jakiej? opcji politycznej. Jak nie chcemy pisać o polityce, to

nie prowokujmy tego, choćby?my nie wiem jak byli przekonani do swojego mesjanizmu lub RACJI...

pzdr

Opublikowano

Grzegorz, Robercie...

Większo?ć tego co chciałem napisać ja napisał już Arecki...

Jest wiele innych w?tków w wielu innych działach w których były "jadki" a jednak nikt nie postulował za ich zamknięciem...

Szkoda, że nie bierzecie pod uwagę np. tego, że tematy techniki skuterowej nie s? dla wszystkich najważniejsze i nie wszyscy musz? mieć na ten temat wiedzę... a z tego co piszecie to na to chcecie "postawić"... Czy to ma zdyskwalifikować takiego forumowicza który zamiast siedzieć przy zepsutym skucie woli go oddać do serwisu bo nie na wszystkim musi się znać????? Jeżeli takie jest Wasze życzenie - piany bić nie będę... Szkoda również, że nikt z pisz?cych o zamknięciu działu Off nie pokusił się o małe statystyki... tego złego działu... S? one takie...

Dane na 16.11.2007 - tego dnia akurat je robiłem...

Dział "OT" istnieje dokładnie 11 miesięcy - od 16.11.2006 do dzisiaj tj. 16.10.2007. Przez ten czas:

1. zostały utworzone 184 tematy (przez 84 użytkowników forum) a to daje wynik 16 tematów miesięcznie co z kolei daje wynik, że co drugi dzień kto? założył nowy temat.

2. Przez te 11 miesięcy było 4072 odpowiedzi co w konsekwencji można przeliczyć, że miesięcznie ich było 370 a dziennie trochę ponad 11.

3. Przez 11 miesięcy było 129491 odsłon działu "OT" co znowu daje - miesięcznie 11772 a dziennie 379 odsłon...

Edit: Na dzień dzisiejszt te cyfry s? trochę większe...

Nie rozumiem również tego o czym napisał Grzegorz... że kto? będzie kojarzony z dan? opcj? polityczn?... Jakie to ma znaczenie? Dla mnie żadnego... a co do rodzinnej atmosfery... ech... niech Ci będzie...

Id?c dalej tym "tropem" to za chwilę ilo?ć tematów do rozmów będzie również mocno ograniczona... bo jeden lubi rybki a drugi akwarium...

• Sympatycy
Opublikowano

Paweł i Marcin,

lubię Was, ale już nie chcę pisać o pis i po. Każdy z nas zrobił jak uważał (wybory). Niektórzy użytkownicy forum pożegnali się z nami !OKK szkoda.... Ja co najwyżej będę obserwował działania polityków za po?rednictwem TV i gazet.

I do następnych demokratycznych.......whist

A co do działu Off topic , pozostawmy to dyrekcji...

Pozdrawiam Was

i do zobaczenia

Grzesiek

Opublikowano
Paweł i Marcin,

lubię Was...

...Pozdrawiam Was

i do zobaczenia

Grzesiek

My Ciebie też... whist a przynajmniej ja... !OKK

• Administrator
Opublikowano

Jeden krzyzyk i po ptakach whist dzieki temu mam labe do 5 listopada :D

Kazdy ma jakies tam przekonania polityczne grunt zeby nie zaslonily milosci do skuterow :D

Co nie znaczy ze ze przestalem lubic kogokolwiek i z Szorstkim chetnie pifka sie napije a poklucimy sie na forum pewnie za 4 lata ufff !piwko

Cale szczescie ze wybory nie sa co miesiac :P

• Sympatycy
Opublikowano

No i tym miłym akcentem....

Grzesiek, Marcin, Artur, wszyscy się lubimy, dlatego nie poobrażamy

się o byle g..no i nie jeden raz !piwko wywalimy... :P

Skutery "uber alles", ale i sytuacja Ojczyzny czasem też weĽmie górę

nad poprawno?ci?. Nie du?my tymczasem energii w ocenianiu tego co

będzie naszym udziałem. Stadion Narodowy w Warszawie już zaczyna

mnie wku...ć w ?wietle wypowiedzi bufetowej i pomysłów na nowy "warszawski

wałek PO"... 4 mld do "zagospodarowania"... Co tam Euro 2012... whist

Pisałem już, zaczyna się ciekawie...

pzdr

BTW:

Nie róbcie chłopaki OT !bicz :D:D

Opublikowano

wydaje mi sie ze ten dział powinien byc zamknięty,bo juz kilka osób opusciło to forum własnie przez ten off.i przez niekt.userów

np denvera obrazaliscie !piwko

Opublikowano
No i tym miłym akcentem....

Grzesiek, Marcin, Artur, wszyscy się lubimy, dlatego nie poobrażamy

się o byle g..no i nie jeden raz !piwko wywalimy... :P

Halo halo... Tyle lat nie "nauczyłem" sie pifka pić, że i Tobie daje marneszanse na wlanie we mnie tego płynu...

Ale prócz piwa to zdrowy jestem w 100% co np. po Bieszczadach może potwierdzić wiele, wiele osób...

Co do stadionu... z jednej strony to się cieszę bo przynajmniej szkoły zarobi? wynajmuj?c na mistrzostwa boiska szkolne... whist:D:D

Ale bedzie Jazz...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

KONIEC SONDY!

WYGRALI LEPSI !scooter

Opublikowano
wydaje mi sie ze ten dział powinien byc zamknięty,bo juz kilka osób opusciło to forum własnie przez ten off.i przez niekt.userów

np denvera obrazaliscie :P

Siemka bo jak kto? jest nie reformowalny !happybth to opuszcza forum.

• Sympatycy
Opublikowano
tomekmajesty napisano 9-11-2007, 12:39 

KONIEC SONDY!

WYGRALI LEPSI 

Był Kaczor jest Donald. :P

Opublikowano
tomekmajesty napisano 9-11-2007, 12:39 

KONIEC SONDY!

WYGRALI LEPSI  

Był Kaczor jest Donald. :P

Czyli jednym słowem Walt Disney... i "zabawa" trwa dalej...