Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Na kogo bedziesz głosował?  

101 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
miałem przypomnieć coniektórym pewne fakty, ale ugryzłem się w język zupełnie zrobiła by się pyskówka a nie o to mi chodzi.

Osobi?cie również WNOSZĘ o likwidację off topic bo prowadzi to tylko do tego że jedynie słuszny głos maj? - gło?niej (najgło?niej) krzycz?cy pieniacze a niekoniecznie przemy?lane słowotoki, skutecznie "zniechęcaj?" do nawi?zywania znajomo?ci w realu.

czyli działanie na niekorzy?ć NASZEGO Klubu. a już z cał? pewno?ci? daleko od idei skuteryzmu.

więcej wymian informacji i spotkań takich jak kiedy? - na wyjeżdzie na piwku nie koniecznie skuterem ale na pewno towarzyskich i będzie dobrze

POPIERAM Z CAłEGO SERCA - trafnie to Ermi uj?łe? :lol:

S?dz?c po wypowiedziach również i w tym w?tku to czwartkowe spotkania "Warszawki" (bez obrazy !!!) musz? wygl?dać jak ustawki kiboli, a chyba tak nie jest ?! Widocznie to klawiatura i niemożno?ć spojrzenia w oczy tak? agresje wywołuje ?! !happybth !tut !tut

Szkoda mi czasu na Tym forum na dysputy nie zwi?zane z jedno?ladami, a inne tematy jak to Kubu? napisał: "WDUPIEMAMTO"

POZDRAWIAM

I DO ZOBACZENIA NA ZLOTACH W REALU

RobB. !tut

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artix

34

• szorstki

30

• tomekmajesty

22

• RobB.

14

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

!happybth Nie ufam oszustom, krętaczom i cwaniaczkom. !tut

A je?li się rozchodzi o politykę to polecam ...dwa filmy:

"O dwóch takich co ukradli księżyc" ...hee, już wtedy chcieli "zhandlować" księżyc jubilerowi za: scyzoryk, saturator, konia na biegunach...

i

"Kacze opowie?ci" ...?wietna bajka z morałem, o uzależnieniu do posiadania bogactwa, ulubiona bajka mojej córeczki.

A tak serio:

..tak sobie jeszcze my?lę, że za tak za dwa lata, a może już wcze?niej, będzie za co ocenić, będzie za co rozliczać now? ekipę rz?dz?c?.

Namawiam wszystkich do pój?cia na wybory. Pamiętajmy, że niska frekwencja tak naprawdę jest na rękę politykom. Wybierzmy m?drze by?my nie musieli się wstydzić i ..mówić, że przecież to nie my wybierali?my...

Opublikowano

Hehe bedzie kolejny dym, zaraz Pszym i Szorstki sie dopisza.

Naprawde off topic na forum skuterowym nie ma sensu bytu, skoro wiekszosc osob tu piszacych w zyciu nie napisze madrego posta po za tym dzialem, a tylko jest bita piana wlasnie w tym dziale.

Drogi Artixie

A co Ci do mnie? Jaki dym?

Nie rozumiem - zakwalifikowałe? mnie do jakiej? grupy?

Co mam Ci napisać jak ja się dopiero uczę o skuterach i nie znam się na tematach technicznych?

Popatrz moje posty i zobacz że pisałem w różnych tematach o których mam pojęcie.

Ja rozumiem że dla Ciebie mogły być głupie bo kreujesz tutaj swój wizerunek ( ja to tak widzę jako nowy forumowicz ) jako ważnej figury...

Powiem szczerze ze odeszła mi ochota na istnienie tutaj. Cieszę się że Ty piszesz m?dre posty.

Prezentujesz tak? mentalno?ć że tylko Ty masz racje i tylko Ty wiesz najlepiej i tylko Ty jeste? do?wiadczony we wszystkich sprawach - absolutnie nie dopuszczasz że kto? inny również jest kim? i również ma doswiadczenia oraz co? m?drego do powiedzenia. Jak tylko jest to niezgodne z Twoimi pogl?dami to od razu blokada...

Więc życzę Ci trochę dystansu do ?wiata i do siebie.

Dziękuję wszystkim od których dowiedziałem się dużo o skuterach bo Burgmania to w porażaj?cej większo?ci super ludzie.

Nie jestem młokosem i nie zgadzam się na mieszanie z błotem mojego nicka.

Pozdrawiam i żegnam.

• Sympatycy
Opublikowano

Pszym, jest mi naprawdę przykro, że warto?ciowy człowiek jakim z pewno?ci? jeste?, postanowił rozstać się z forum. -> PM

Mam nadzieję jednak, że Ľle zrozumiałem to "Żegnam".

A może wpadniesz jednak we czwartek do młyna ?

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie,

wyluzujcie, taka piękna pogoda. Zostawcie te klawiatury i na maszyny. Korzystać z tego pięknego dnia. Godzina 15 MD Janki i gdzie oczy ponios?.... :lol:

• Administrator
Opublikowano
Ja rozumiem że dla Ciebie mogły być głupie bo kreujesz tutaj swój wizerunek ( ja to tak widzę jako nowy forumowicz ) jako ważnej figury...

Ja kreuje swoj wizerunek na zlotach i spotach nie na forum, ty chowasz sie za monitor. No masz prawo w koncu net jest anonimowy.

Prezentujesz tak? mentalno?ć że tylko Ty masz racje i tylko Ty wiesz najlepiej i tylko Ty jeste? do?wiadczony we wszystkich sprawach - absolutnie nie dopuszczasz że kto? inny również jest kim? i również ma doswiadczenia oraz co? m?drego do powiedzenia. Jak tylko jest to niezgodne z Twoimi pogl?dami to od razu blokada...

Sek w tym ze jesli biore czynny udzial w jakiejs dyskusji to nie mam moralnego prawa zamykac tematow, a zatem nic nie blokuje. Nigdy tez nie powiedzialem ze wiem wszystko, sam czasem pytam w dziale technicznym o rozne rzeczy, bo ciagle sie ucze.

To ja odnioslem wrazenie ze twoja racja jest twoja racja. Patrzac chocby po tym ze wszedzie rowniez w zagranicznych mediach eksperci ocenili ze Tusk wygral debate z Kaczynskim. Ty oczywiscie jestes najlepszym ekspertem i uwazasz ze wszyscy sie myla.

Mam wlasnie spory dystans do siebie, a tobie zycze zebys czasem na siebie zerknal krytycznym okiem.

Patrzac po twoim profilu, to generalnie nadajesz sie do przeniesienia do validation bez prawa pisania i uwiez mi ze nawet jak by moja zona nie miala wypelnionego profilu to byla by w tej grupie uzytkownikow.

Forum skuterowe jest forum skuterowym, o polityce mozesz dopisywac sie na onecie, gazecie wyborczej i innych temu przeznaczonych mediach.

Sam sie wkrecilem w tematy polityczne i zaluje, bo nie wnosza niczego co jest zwiazane ze skuterami.

Opublikowano
Ja kreuje swoj wizerunek na zlotach i spotach nie na forum, ty chowasz sie za monitor. No masz prawo w koncu net jest anonimowy.

Jaki net anonimowy??? Za jak? klawiatur???? Trzeba było podej?ć kilka razy w Młynie i zapytać co słychać. Nawet razem byli?my u Mamu?ki na kwadracie... Ty jeste? przytomny?

Sek w tym ze jesli biore czynny udzial w jakiejs dyskusji to nie mam moralnego prawa zamykac tematow, a zatem nic nie blokuje. Nigdy tez nie powiedzialem ze wiem wszystko, sam czasem pytam w dziale technicznym o rozne rzeczy, bo ciagle sie ucze.

To ja odnioslem wrazenie ze twoja racja jest twoja racja. Patrzac chocby po tym ze wszedzie rowniez w zagranicznych mediach eksperci ocenili ze Tusk wygral debate z Kaczynskim. Ty oczywiscie jestes najlepszym ekspertem i uwazasz ze wszyscy sie myla.

Mam wlasnie spory dystans do siebie, a tobie zycze zebys czasem na siebie zerknal krytycznym okiem.

Jak? debatę??? Jaki Tusk??? Jakim ekspertem??? Wogóle nie wiem o czym Ty mówisz... Gdzie w moim powyższym tekscie jest mowa o polityce?

Patrzac po twoim profilu, to generalnie nadajesz sie do przeniesienia do validation bez prawa pisania i uwiez mi ze nawet jak by moja zona nie miala wypelnionego profilu to byla by w tej grupie uzytkownikow.

Jasne że się nadaje do przeniesienia bo 30 minut temu usun?łem wszystkie dane. Przedtem mogłe? ogl?dać moja twarz i wszystko o mnie.

Forum skuterowe jest forum skuterowym, o polityce mozesz dopisywac sie na onecie, gazecie wyborczej i innych temu przeznaczonych mediach.
Sam sie wkrecilem w tematy polityczne i zaluje, bo nie wnosza niczego co jest zwiazane ze skuterami.

Jestem na tyle duży że wiem co to jest forum skuterowe

1. To było w off topic

2. Nigdy nikogo nie zaatakowałem politycznie - prowadziłem dyskusję

Teraz już na prawdę pozdrawiam.

• Administrator
Opublikowano
podobalo mi sie jak wczoraj w debacie tusk rozgniutł kaczke :lol:

A mi się podobało jak Tusk przegrał debatę... :lol:

Takie stwierdzenia s? bezsensowne...

Dokladnie w tym tekscie.

Jaki net anonimowy??? Za jak? klawiatur???? Trzeba było podej?ć kilka razy w Młynie i zapytać co słychać. Nawet razem byli?my u Mamu?ki na kwadracie... Ty jeste? przytomny?

Faktycznie, moglem podejsc, tak samo jak ty mogles. No coz nie bede sie licytowal kto mogl podejsc. Generalnie staram sie rozmawiac ze wszystkimi ale widac nie miales ochoty ze mna rozmawiac. No coz tak czy inaczej nie przypominam sobie ciebie, wiec pewnie nie przedstawiles sie.

Jasne że się nadaje do przeniesienia bo 30 minut temu usun?łem wszystkie dane. Przedtem mogłe? ogl?dać moja twarz i wszystko o mnie.

Wiesz generalnie nie interesuje sie co kto ma w profilu pod warunkiem ze spelnia wymogi uzytkownika. Obecnie ich nie spelniasz. Twoj wybor, sam go dokonales. Jutro zostaniesz przeniesiony do validation, porzadek na forum musi byc i nie jest to nic osobistego.

Jestem na tyle duży że wiem co to jest forum skuterowe

1. To było w off topic

2. Nigdy nikogo nie zaatakowałem politycznie - prowadziłem dyskusję

Teraz już na prawdę pozdrawiam.

Zgadza sie byla dyskusja, a teraz nerw ci puscil i obrazony zabierasz zabawki i zmieniasz piaskownice. Jak powiedzialem, twoj wybor.

Zycze zdrowia, prezio jak przegral debate tez sie rozchorowal, czego oczywiscie tobie nie zycze.

Pozdrawiam i mam nadzieje mimo wszystko ze kiedys wpadniesz do Mlyna i sie przywitasz

Opublikowano

no koledzy, widzę, że macie duuuuuuuuuuuże problemy aby normalnie wdać się w polemikę - od razu wycieczki osobiste, ataki, wulgarne słowa - i to po obu stronach :lol:

i powiem Wam moi drodzy, że politycy wypadaj? podobnie, widać taka polityka jakie społęczeństwo ;)

nasi politycy TO PO PROSTU NASZ WIZERUNEK - LUSTRZANY, tylko oni s? w mediach a my na forum :lol:

tylko oni s? trochę spokojniejsi

Opublikowano

Dowód babci już schowany, oddam 22 rano.

A tak serio to chyba pojde oddać głos na jakiego? kandydata niezżeszonego (o ile taki będzie) lub oddam nieważny.

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem równiez za zlikwidowaniem Offtopic. Może warto sonde przeprowadzic?

Opublikowano

a ja sem napiszem

PiS

Przeproscie i Spierd...cie

polityka nie dla mnie Yo

Opublikowano

wczoraj w wiadomo?ciach mieli?my spektakularny dowód na to że pis manipuluje polsk? tv mafia i tyle, żal mi Tuska ze musi sie z takim marginesem pisowskim borykać

Opublikowano

Donald to też drób i o tym należy pamiętać whist

a spektakularne to z reguły jest zwycięstwo - kosmopolito, czy też internacjonalisto Ty niedo?cigniony whist

Opublikowano

Hola,hola!

Prosze nie likwidowac calego Off-topa,Gdzie bede dowcipy czytal? whist

Kto by pomyslal,ze kilku politykow tak namiesza wsrod braci Maxi?

Proponuje abyscie dzis spotkali sie w Mlynie bez maszyn pogadali przy %.Kiedys wystarczyloby "pomroczne jasne"ale teraz proponuje cos mocniejszego np."filipinska zaraze".Mi pomaga czego i Wam zycze.

• Sympatycy
Opublikowano

Zamias offtopa zaluzmy dzial pt. humor whist

Opublikowano

już po wyborach !YES

więc mogę teraz podziękować wszywstkim, którzy wybrali szansę na normalno?ć, którzy w trosce o kraj stali w kolejkach przed lokalami wyborczymi, którzy postanowili wył?czyć z polityki ludzi pałaj?cych chęcia zemsty, rozliczeń zamiast budować jutro - WYGRALI|MY :rolleyes: !happybth !piwko

• Administrator
Opublikowano
WYGRALI|MY :rolleyes: !happybth !piwko

My czy wy? !YES

Może poczekajmy rok, dwa i wtedy pogadamy...

Opublikowano
już po wyborach !YES

więc mogę teraz podziękować wszywstkim, którzy wybrali szansę na normalno?ć, którzy w trosce o kraj stali w kolejkach przed lokalami wyborczymi, którzy postanowili wył?czyć z polityki ludzi pałaj?cych chęcia zemsty, rozliczeń zamiast budować jutro - WYGRALI|MY !piwko :rolleyes::D

Oh Tomku Ty NIEPOPRAWNY OPTYMISTO :rolleyes:

Nie chwalmy tak bardzo dnia przed zachodem słońca.

No ale "MOŻE" nowa mafia będzie sympatyczniejsza i normalniejsza od poprzedniej, czego sobie i Wam życzę !happybth

Pozdrawiam

RobB. :D

Opublikowano

Ja też uważam, że za wcze?nie na wielk? rado?ć... Trzeba trochę czasu...

• Sympatycy
Opublikowano

Wiele lepiej pewnie nie będzie, ale gdyby sprawy potoczyły się w innym kierunku na pewno byłoby znacznie gorzej.

Z jednego się cieszę .... Samabrona i młody Frankenstiiin w kosmosie !YES

Opublikowano

Czekam na zamiane pasazerow rzadowych limuzyn !YES to napewno sie zmieni.

• Sympatycy
Opublikowano
wył?czyć z polityki ludzi pałaj?cych chęcia zemsty, rozliczeń zamiast budować jutro - WYGRALI|MY :rolleyes:  :D  :D

A tutaj przykłady humanizmu i braku "pałania chęci? zemsty":

bolek

bolek2

Ze zwycięstwa liberałów, najbardziej się cieszy lewacka prasa zagraniczna

Czekam teraz na komentarze w sprawie ZAWŁASZCZANIA ale w drug? stronę... !happybth

No i trzeba by zacz?ć witać chlebem i sol?, powracaj?cych do kraju cudu

byłych emigrantów (Irlandia)... !piwko

Zgadzam się z Kisielem, największy sukces to wyci?cie "konia" i "mulata" !YES :rolleyes:

pzdr :D

Opublikowano

To sukces ze nie ma juz LPR i samoobrony oraz to ze frekwencja przekroczyla 50% co jest nielada wyczynem jak na polskie warunki !happybth

Teraz poczekamy zobaczymy co bedzie !YES Kaczka juz sie pluje ze to spisek mediow i wszystkich przeciwko nim, ale to przeciez oni sami zaczeli pluc na wszystkich !piwko i stad ta nienawisc...

Ja tam sie ciesze ze jest jak jest ;)