Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Na kogo bedziesz głosował?  

101 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale było fajnie - najlepszy był moment grozy w windzie gdy K wyj?ł pistolecik i chciał nim splun?ć na Donalda :(

jak w bajkach Walta D !OK

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artix

34

• szorstki

30

• tomekmajesty

22

• RobB.

14

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

może to naiwne, ale czy debata to jakie? zawody?

czy ocena polityka ma się odbywać na zasadzie - tek który ma "lepsze gadane" jest lepszym politykiem?

widać, że spora czę?ć społeczeństwa dała sobie wmówić taki pogl?d, a szkoda...

za Wikipedi?:

Debata - dyskusja o sformalizowanej formie, wymiana pogl?dów na dany temat, najczę?ciej w większym gronie osób, np. na zebraniu, posiedzeniu, zgromadzeniu, zjeĽdzie. Dyskusja ta dotyczy wyboru najlepszego rozwi?zania omawianego problemu lub sprawy.

Opublikowano

i tak nam daleko do USA, zobaczcie jak tam wygl?da kampania, ale jedno jest najciekawsze - człowiek ubiegaj?cy się o urz?d musi być WASP, czyli biały chrze?cijanin :(

• Administrator
Opublikowano
  • Administrator
Opublikowano

Hurra nie bede musial zmywac garow w Irlandii !wchair

Opublikowano
Hurra nie bede musial zmywac garow w Irlandii !wchair

A ci co zmywaj? to co gorsza nacja???

Wła?nie obraziłe? dużo Plaków tam pracuj?cych.

A z Twoim podej?ciem że musisz kłamać i się podkładać zmieniłbym pracodawcę na PO.

Dzięki utwierdziłe? mnie w przekonaniu jak Donald my?li o emigracji i o społeczeństwie...

Czekam na podanie wyników z komisji z Wysp.

Ciekaw jestem jak ten CUD postrzegaj? tam zarabiaj?cy gdy pracowali i nawet jak przyjad? nie stać ich na mieszkanie.

Walutę zwioz? i będzie budował CUD ale co tu zwioz? grosze bo PLN mocny że hej !wchair

• Administrator
Opublikowano

Wyluzuj Swistak, zycie czasem warto brac na wesolo.

Co ja robie na codzien nie powinno cie obchodzic bo ani cie nie znam ani ty mnie, wiec nie oceniaj ludzi ktorych na oczy nie widziales.

Czy kogos obrazilem, a kogo ja moge obrazic, ludzi ktorzy po studiach wola zmywac gary w UK bo zarabiaja lepiej niz na uczelni. Coz ty wiesz o pensji uczelnianej.

Dla mnie kazdy czlowiek jest wartosciowy.

Hehe bedzie kolejny dym, zaraz Pszym i Szorstki sie dopisza.

Naprawde off topic na forum skuterowym nie ma sensu bytu, skoro wiekszosc osob tu piszacych w zyciu nie napisze madrego posta po za tym dzialem, a tylko jest bita piana wlasnie w tym dziale.

Jak by nie bylo to forum skuterowe a zbaczamy do smietnika o wszystkim, a takich forow jest masa i tam polecam bic piane.

• Sympatycy
Opublikowano

A żeby? wiedział Artur :D;)

W my?l zasady więcej dymu, więcej odsłon etc... ;)

Słowo DEBATA. zdewaluowało się w mojej OjczyĽnie niestety. Dzisiaj, to każda

"rozmowa" przeciwników politycznych...

"Człowiek koń" i "Leszek 3 procent"...

Już nie mówię o doniu i olku... :lol:

A wyborcy donia i pokemonów którzy uczestniczyli w STUDIU w debacie donia z kaczorkiem to oczywi?cie humani?ci i "siła LIBERALNEGO spokoju". :huh:

Takiego pokazu chamstwa i arogancji dawno w telewizji (żadnej) nie było. Nawet wyborcy kwasa dzi? w studio wykazali się kultur? w porównaniu do częstego RECHOTU pokemonów... Na szczę?cie było to aż tak widoczne, że nie obawiam się o wynik

21 X !wchair !wchair Parafrazuj?c dońka, miliony Polaków chamstwa nie lubi? !wchair

pzdr

BTW: Art, uważaj, bo je?li, nie daj Boże, wygraj? pokemony, to Ty, urzędnik w urzędzie pod rz?dami PiS-u zostaniesz zmieniony w my?l zasady T.K.M. (teraz K..wa My pokemony) i wtedy może się okazać, że Ci ob?miewani przez Ciebie, co gary szoruj? w Irlandii, mog? okazać się bardzo bliscy... :D I na nic się zdadz? zapewnienia, że kontestowałe? zawsze swoich pracodawców... :D

• Administrator
Opublikowano

Przezylem SLD, przezylem PIS, przezyje i PO, w pracy jestem apolityczny, bo chcac byc profesjonalista swoje poglady zostawiam w domu gram dla tego kto mi placi, moze jestem po prostu dobry w tym co robie !wchair mam to gdzies co ktos mysli.

Opublikowano

...ogl?dam tę stronę co jaki? czas

i mam prosbę do Moderatorów

/może i inni się przył?cz?/

ZAMKNIJCIĘ TĘ STRONĘ!!!

po co wzajemnie się obrażać?

to tak /niestety/ jak w naszej politce...

bo te wybory, przynajmniej wg mnie, to walka o nazwiska, a nie o programy...

• Sympatycy
Opublikowano
Przezylem SLD, przezylem PIS, przezyje i PO, w pracy jestem apolityczny, bo chcac byc profesjonalista swoje poglady zostawiam w domu  gram dla tego kto mi placi, moze jestem po prostu dobry w tym co robie :lol: mam to gdzies co ktos mysli.

Łaaał, Art, to "pisiory nie ZAWŁASZCZYŁY jednak wszystkiego" !wchair i uchowałe? się jednak po lsd ??? !wchair

:D

pzdr :huh:

BTW:

Ortos, wyluzuj, taki fristajl jaki zrobili moderatorzy, to można się podł?czyć... !wchair :D:D

Opublikowano

Artix, nie dajesz możliwo?ci "przej?ć" obok Twoich postów...

Piszesz do |wistaka:

Do mnie napisałe? cos podobnego... A kimże Ty jeste?, żeby dawać takie rady???? Co i kto Cię do tego upoważnia?

Piszesz, że w pracy jeste? apolityczny a tu na forum jedziesz na całego... Czy to nie jest dwulicowo?ć?

Ja Tobie napiszę: Artix, nie b?dĽ taki luĽny... przestań być takim ignorantem...

Ciekawy jestem, co napiszesz tym którzy gary myj? w Polsce...????

Piszesz, że Off Toppic nie ma sensu...

Tylko w tym temacie, Twoich postów jest 24... ponad 10%... brakuje mi spójno?ci...

Przezylem SLD, przezylem PIS, przezyje i PO, w pracy jestem apolityczny, bo chcac byc profesjonalista swoje poglady zostawiam w domu gram dla tego kto mi placi, moze jestem po prostu dobry w tym co robie  mam to gdzies co ktos mysli. 

Nie będę tego komentował...

Naprawde off topic na forum skuterowym nie ma sensu bytu, skoro wiekszosc osob tu piszacych w zyciu nie napisze madrego posta po za tym dzialem, a tylko jest bita piana wlasnie w tym dziale.

Jak by nie bylo to forum skuterowe a zbaczamy do smietnika o wszystkim, a takich forow jest masa i tam polecam bic piane.

Nie ma siły argumetu będzie argument siły...

Coraz mniej mi się to podoba...

Zgodnie z Ortosem...

• Administrator
Opublikowano
a Tobie napiszę: Artix, nie b?dĽ taki luĽny... przestań być takim ignorantem...

Ciekawy jestem, co napiszesz tym którzy gary myj? w Polsce...????

No to cie zadziwie Dragon, jako jeszcze uczen sredniej szkoly pracowalem i w McDonaldzie, robiac frytki, myjac kible i stajac na kasie gdzie dostalem nagane ze po 6 godzinach nie uprawniony poszedlem do kibla bo mocz wylewal mi sie uszami i jako pizza man w PizzaHut ganiajac z plackami przez 2 miesiace w wakacje.

Pracowales kiedys Dragon od 6 rano do 24 w nocy zeby zarobic 480zl, nie sadze.

Pracowales kiedys w fabryce babrajac sie w smarach ? a ja tak w FSO na dziale silnika zaklad numer 6 honowalem glowice, wywazalem waly, skladalem silniki do poloneza. Chyba zycie za bardzo cie rozpieszczalo, a ja bylem zwyczajnym robolem ktory wlasnie dzieki takim do?wiadczeniom doszedl do tego do czego doszedl.

Masz racje, praca jest praca a zycie po za praca jest zyciem po za praca. Spodziewales sie ze nie mam pogladow politycznych. Wlasnie dzieki temu ze widze z bliska wiele rzeczy podchodze do tego krytycznie. Ty widzisz propagande ktora ja tworze za co pluje sobie w brode, ale praca jest praca.

Co napisze osoba myjacym gary w Polsce, czas zabrac sie za nauke, bo nikt nie musi myc garow przez cale zycie, ale bez wyksztalcenia beda je myc do konca zycia, chyba ze maja inne talenty.

24 posty hmm z 3 tys faktycznie duzo !wchair tu napisalem. O 24 posty za duzo wlasnie tu napisalem, dlatego uwazam ze nie ma sensu zeby istnial dzial off topic zebys nie mial gdzie pisac, obrazac i wyzywac innych, jesli cos nie jest zgodne z twoim swiatopogladem.

Moze czas zaczac pisac w dziale technicznym ?

To nie ja ciagle atakuje wszystkich, zastanow sie stary nad soba. Nic ci nie pasuje, potrafisz zjebac w imie idei kazdego o ile ma inne zdanie niz ty. Polowa twoich postow jest atakiem na kogos. To moze jednak cos z toba nie tak, skoro masz tyle problemow.

Obraz sie najlepiej po raz kolejny bo jak nie piszesz to jest spokoj.

Mialo byc grzecznie, ale myslisz ze moda mozna opluwac bo mod nie ma emocji, nie zareaguje bo niby dlaczego ?

Jestem zwyczajnym forumowiczem, klubowiczem a mod to tylko obowiazek nic wiecej. Poprostu ktos musi sprzatac caly ten syf.

Wlasnie dlatego dzial off topic jest zwyczajnym syfem ktorego nie warto sprzatac i nalezy zlikwidowac, bo sie nie sprawdzil.

Opublikowano

Art...

zamknij ten w?tek...

po co br?ć dalej w to bagno...

jeste?my "skuterowcami" - nie politykami

ortos

Opublikowano

Dużo napisałe?... życie to nie tylko technika...

Napisz jeszcze gdzie i kogo obrażałem i wyzywałem????

Szkoda, że i Ty mówisz co innego a piszesz co innego...

• Administrator
Opublikowano

Ortos mi nie wypada zamykac tego watku bo w nim jestem zwyklym forumowiczem a nie modem. Skoro wdalem sie w dyskusje to nie moge naduzywac wlasnie tego ze moge zamknac watek, bo jest dla mnie nie wygodny, czy poprostu mi cos nie pasuje. To bylo by naduzycie z mojej strony.

ps.

Dragon nie chce mi sie z toba palowac na forum, znasz numer gdzie mozemy pogadac.

Opublikowano

...to niech Kto? kurcze go zamnknie!!!!

wstawać Moderatorzy!!!!!

Burgamania w potrzebie !wchair

ortos

Opublikowano

Artix.

Czasami musisz podej?ć do życie bardziej na luzie... (uczę się...)

Pałowanie? - co masz na my?li...????

Napisałe?, że obrażałem i wyzywałem - napisz proszę kogo, i kiedy????? Co do reszty to też mam mieszane odczucia ale niech tam... skoro ma być Ci lepiej...

Proszę o nie zamykanie tematu do momentu odpowiedzi Artixa na ten cytat:

...zebys nie mial gdzie pisac, obrazac i wyzywac innych, jesli cos nie jest zgodne z twoim swiatopogladem.

• Administrator
Opublikowano

Naprawde chcesz zebym z 900 twoich postow wstawil tu 360 linkow gdzie walisz ostro i personalnie po ludziach ?? Potraktuj to jako pytanie retoryczne.

Wyobraz sobie ze zadalem sobie ten trud i zerknalem zamiast isc spac na wszystkie twoje napisane posty. Faktycznie przekoloryzowalem ze jest to to polowa to 1/3

• Administrator
Opublikowano
...to niech Kto? kurcze go zamnknie!!!!

wstawać Moderatorzy!!!!!

Burgamania w potrzebie !wchair

Ortos... wybory za kilka dni... nie uważam za wła?ciwe zamykanie w?tku w takim momencie. Skoro już powstał i tyle osób się w nim dopisało to znaczy że miało to jaki? sens (mniejszy lub większy).

Proszę Was tylko o jedno- zachowajcie umiar... słowny...

Opublikowano

ja jednak poproszę aby kolega Artix pisał nie używaj?c zwrotów, cytuję:

potrafisz zjebac w imie idei kazdego

na to forum zagl?da też młodzież a w ogóle to nie jest język ludzi na poziomie !happybth

ale cóż administratorom wszystko wolno, inny użytkownik byłby zganiony za brak nieetykiety !tut

Opublikowano

Co ja robie na codzien nie powinno cie obchodzic bo ani cie nie znam ani ty mnie, wiec nie oceniaj ludzi ktorych na oczy nie widziales.

Czy kogos obrazilem, a kogo ja moge obrazic, ludzi ktorzy po studiach wola zmywac gary w UK bo zarabiaja lepiej niz na uczelni. Coz ty wiesz o pensji uczelnianej.

Dla mnie kazdy czlowiek jest wartosciowy.

Hehe bedzie kolejny dym, zaraz Pszym i Szorstki sie dopisza.

Mnie naprawdę nie interesuje co robisz w pracy.

A to że się nie znamy nie powinno Tobie przeszkadzać bo mnie nie przeszkadza - może kiedy? będzie okazja się poznać.

Co do studentów to jak zwykle koloryzujesz - dlaczego, bo tutaj zmywaj?cy gary jak napisałe? to osoba trzeciej kategorii i zarabia mniej niż bezrobotny zasilaj?cy swój budżet dodatkiem z opieki i dorabiaj?cy na czarno bo tak mu jest wygodniej.

Tam jeżeli nie wiesz na tzw zmywaku pracuj? Niemcy, Anglicy , Francuzi, Czesi, Irlandczycy, Hiszpanie, Włosi a także nacje z za naszej wschodniej granicy mnóstwo narodowo?ci i bardzo często ludzie po studiach. Nie narzekaj? nie s? poniżani w pracy i zarabiaj? tyle aby móc się spokojnie utrzymać.

Uczelniane pensje hmmm fakt może po studiach bez nominowanego egzaminu jest cienko ale gdy już jest się nominowanym jest znaczne lepiej nie wspomnę o uczelniach wyższych prywatnych i państwowych.

Nie chodziło o kolejny dym ani o bicie piany tylko o dyskusję w dziale który jest potrzebny nie po to aby nabijać posty tylko miejsce gdzie można pogadać wła?nie OT i o wszystkim. Trzeba tylko zawsze wiedzieć jak.

Piszesz że każdy człowiek jest warto?ciowy zgodzę się ale powiedz mi w takim razie dlaczego ( i tu wrócę na chwilkę do polityki) słyszę tylko o kilku grupach zawodowych [ policjanci, pielęgniarki, nauczyciele i lekarze} a pozostali???

I na koniec czy na każdym innym forum stawiany jest wymóg udzielania się w działach tematycznych.

Wybacz ale nie mam takiej wiedzy technicznej jak TY i wielu innych użytkowników więc w technicznym się nie wypowiadam.

OT natomiast jest miejscem gdzie wła?nie można porozmawiać przy udziale większej liczby forumowiczów na każdy temat.

mam nadzieję że to mój ostatni post w temacie PIS czy PO

• Administrator
Opublikowano

Chodzilo mi o pensje na uczelni, nie nauczyciela w szkole podstawowej.

Tam jeżeli nie wiesz na tzw zmywaku pracuj? Niemcy, Anglicy , Francuzi, Czesi, Irlandczycy, Hiszpanie, Włosi a także nacje z za naszej wschodniej granicy mnóstwo narodowo?ci i bardzo często ludzie po studiach. Nie narzekaj? nie s? poniżani w pracy i zarabiaj? tyle aby móc się spokojnie utrzymać.

nie wiem o czym ty piszesz !!!

Opublikowano

miałem przypomnieć coniektórym pewne fakty, ale ugryzłem się w język zupełnie zrobiła by się pyskówka a nie o to mi chodzi.

Osobi?cie również WNOSZĘ o likwidację off topic bo prowadzi to tylko do tego że jedynie słuszny głos maj? - gło?niej (najgło?niej) krzycz?cy pieniacze a niekoniecznie przemy?lane słowotoki, skutecznie "zniechęcaj?" do nawi?zywania znajomo?ci w realu.

czyli działanie na niekorzy?ć NASZEGO Klubu. a już z cał? pewno?ci? daleko od idei skuteryzmu.

więcej wymian informacji i spotkań takich jak kiedy? - na wyjeżdzie na piwku nie koniecznie skuterem ale na pewno towarzyskich i będzie dobrze