Kubus Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Mam pytanie odnosnie aukcji allegro Wynikła dla mnie głupia sytuacja, dlatego prosze was o rade Wystawiłem pewien przedmiot na kup teraz zadzwonił do mnie pewien człowiek i zapytał w miedzy czasie o ten przedmiot potem powiedział że go kupuje . Zapisałe dane w miedzy czasie kup teraz wcisn? kto inny co byscie zrobili???
dr.big Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Powiedzialbym ze mial pecha, w koncu to aukcja i trzeba sie liczyc z taka mozliwoscia, zwlaszcza ze zainteresowanych jest wiecej i do samego "klikniecia" nie ma sie prawa wylacznosci. Shit happens...
Gość Dragon Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Sprzedał bym temu kto wcisn?ł "Kup teraz"... A do tamtego bym zadzwonił i powiedział co się stało... powinien zrozumieć. Powodzenia.
Kacza Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Mialem taka sytuacje bedac kupujacym .. na aukcji wygralem ... ale przedmiot zostal sprzedany kolesiowi z poza aukcji bez wycofania ofert oraz zakonczenia aukcji ... BARDZO DENERWOJACE takie zachowanie takze lepiej sprzedaj temu co wzial KUP TERAZ Pozdroo Kacza
Administrator Artix Opublikowano 21 Września 2007 Administrator Opublikowano 21 Września 2007 Generalnie jesli nie sprzedasz temu kto wygral aukcje wciskajac kup teraz narazasz sie na klopoty na allegro, o negatywie od goscia nie wspomne skoro wygral. Osoba ktora tylko zadzwonila i powiedziala ze chce kupic negatywa ci nie wystawi. Pech i tyle nie mniej zadzwon i wyjasnij ze mogl sam kliknac "kup teraz" i ze sie spoznil i tyle.
Daro Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Tak jak napisał Dragon, sprzedaj temu kto zalicytował ‘Kup Teraz’ niestety ale w tym wypadku licytuj?cy ma pierwszeństwo!
PaPaYoS Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 skoro KUP TERAZ to kto pierwszy ten lepszy jak dla mnie to temat bezdyskusyjny
adams Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Ten co dzwonił powinien klikn?ć 'kup teraz' żeby zablokować aukcję. Telefon do niczego nie zobowi?zuje.
Radio Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Uczciwy allegrowicz sprzeda temu kto przystał na jego warunki,w tym wypadku klikn?ł "kup teraz" a jest to jednoznaczne z umow? ustn?,krętacz będzie kombinował,efektem czego dorobi się negatywa,ta sytuacja jest prosta dla allegrowiczów z dużym stażem lub dorobkiem komentarzy ponieważ chyba każdy z nich był w takiej sytuacji i poniósł mniejsze lub większe konsekwencje swoich błędnych czynów
Kubus Opublikowano 22 Września 2007 Autor Opublikowano 22 Września 2007 Sprzedał bym temu kto wcisn?ł "Kup teraz"... A do tamtego bym zadzwonił i powiedział co się stało... powinien zrozumieć.Powodzenia. tak własnie zrobiłem choć było mi strasznie głupio bo nie zd?zyłem wycofać aukcji....a zdażyło sie to w ci?gu maxymalnie 3minut od jej zaczęcia..... Druga osoba wcisneła kup teraz podczas rozmowy z pierwszym klijentem
Gość Dragon Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 W mojej ocenie zrobiłe? najlepiej jak mogłe?...
Abach Opublikowano 22 Września 2007 Opublikowano 22 Września 2007 Klikaj?c "Kup Teraz" Kupuj?cy zawiera prawnie wi?ż?c? umowę ze Sprzedaj?cym. Jedna i druga strona musi się z tej umowy wywi?zać. Dragon ma racje, dobrze zrobiłe?
Rekomendowane odpowiedzi