Skocz do zawartości
Forum Burgmania

|wiat Motocykli numery 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ?wi?tecznie;-)

W natłoku przed?wi?tecznych zakupów i spacerów, natkn?łem się na stycznowy numer |M, który zakupiłem, aby mieć cosik na ?więta:)

Znajdziecie tam m.in. całkiem obszerny jak na to czasopismo test Suzuki Burgmana 400 K7 (całe 3 strony!)

Pozdrawiam zatem i miłej lekturki:)

Hoffi :P

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jagroski

13

• MariuszBurgi

6

• Artix

6

• Mario

6

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja już czytałem :)

Opublikowano

Taaa, ja tez już w srode czytałem też w czasie przed?wi?tecznych zakupów się natkn?łem na to. Te?cik opisuje maszynke w samych niemalże superlatywach.

Opublikowano
Znajdziecie tam m.in. całkiem obszerny jak na to czasopismo test Suzuki Burgmana 400 K7 (całe 3 strony!)

Autorstwa naszego forumowego kolegi z reszt?...

Też już poczytałem.

Pozdrówka

• Administrator
Opublikowano

Ciekawe, ale hmm nie opisales ze w porownaniu do poprzedniego modelu spieprzyli swiatla, pali sie jedno a sa 2 :D zrobili cos czego najbardziej nie lubie.

Opublikowano

Wszystki testy skuterów maj? t? sam? objęto?ć (ilo?ć znaków), natomiast stron bywało i cztery.

Artix, wybacz, ale to Ty tego nie lubisz, bardziej sknocili zawieszenie tylne poprawiaj?c jednocze?nie przód, szyba przednia taka sobie, to wszystko opisane, więc gdzie same superlatywy Panie Zyzio? Bywały gorsze maxi skutery i zreszt? po tylu latach produkcji robi?c nowy skuter wzorowany na sprawdzonym modelu trudno co? zepsuć kompletnie.

:D

Wesołych |wi?t Szanownemu Żbiegowisku, idę się leczyć, bo inaczej również Wigilię spędzę w łóżku. :D

• Administrator
Opublikowano

E tam do szyby sie nie czepiam bo w K4 a zatem w K5, K6 rowniez byla gowniana i rece marzna jak diabli. To bylo zreszta pierwsze moje doznania kiedy odebralem ANtka w grudniu po zakupie i wracalem nim do domu, w porowniu do starej YPki gdzie rece nie marzly w burgerze nie czulem ich z zimna dlatego dokupilem mufki na kierownice :D Sam opis mi sie podoba :D

Ale swiatel nie daruje to jest zreszta powod dla ktorego wybilem sobie z glowy zakup K7 wiec jak widzisz dla mnie istotny duperel :D

Opublikowano

Oczywi?cie masz rację, natomiast mnie szlag trafiał, gdy przód pięknie wybierał dziury polskich ulic, a zadek mnie nakrywał. Przyspieszenia K7 s? lepsze, jednak manewrowo?ć w mie?cie pozostawia wiele do życzenia. Lepiej było z YP400, że już nie wspomnę o T-Maxie. Obecny Kymco XCiting również między autami mie?ci się nieĽle. Tak było we wtorek, póĽniej się rozłożyłem i leżę cierpi?cy na łożu bole?ci. Zapewne się powtórzę, Wesołych |wi?t Tobie i Wszystkim najbliższym.

Opublikowano

mala prosba do kolegow. czy mozna by zapodac skany tergo artrykuly na forum?? :D

• Administrator
Opublikowano

Publicznie publikowac bez zgody wydawcy raczej nie mozna, prawa autorskie etc etc. Poprostu jest to nielegalne. Natomiast wyslac skan mailem juz mozna bo trafia to tylko do jednej osoby.

Opublikowano

a to przypadkiem nie dziala tylko w przypadku, gdy chcemy rozpowszechnic czyjes tresci z korzyscia materialna dla nas??

a swoja drog, jakby ktos mogl, to bylbym bardzo wdzieczny :D

mike_pi@o2.pl

Opublikowano

Nie, tak nie działa, ale czy nie prosciej kupi? gazetkę w kiosku? Aż taka droga nie jest.

Opublikowano
Aż taka droga nie jest.

do tanich nie nalezy ...

• Administrator
Opublikowano

Tania czy droga co za roznica, jest to kradziez intelektualna, choc by kosztowala gazeta zlotowke prawo jest takie same jak za publikacje ktora by kosztowala i 100 zl. Napisac tekst, zrobic zdjecia to troche czasu i wysilku wymaga. Pozdrawiam

Opublikowano

Dzięki za wyrozumiało?ć!!!! :D

PS Strasznie drogi, mniej niż dwie paczki podłych papierosów od ruskich, Dee Jay nie przesadzasz trochę?? Jak jeste? teraz bez kasy, to po chorobie specjalnie dla Ciebie przywiozę Ci jeden numer z redakcji do młyna.

• Administrator
Opublikowano

6,80 zl - tyle kosztuje gazeta ktora ma 114 stron. Co za to mozna kupic ? paczke fajek, bo na moje cygarka juz nie starczy, redbulla, piwo w knajpie, 1,5 litra benzyny. DJ i ty mowisz ze gazeta tania nie jest :D, za miesiecznik to naprawde nie jest wiele, znam drozsze tygodniki.

Opublikowano

nie nie nie ... przepraszam za bł?d :D

pomyliłem gazety :D

6,80 jak najbardziej nie jest wygórowan? cen?

• Administrator
Opublikowano
Obecny Kymco XCiting również między autami mie?ci się nieĽle. Tak było we wtorek, póĽniej się rozłożyłem i leżę cierpi?cy na łożu bole?ci.

No to już teraz wiem dlaczego wreszcie wyjechał ode mnie z garażu testowy Xciting, mocno przykryty kurzem :D

Opublikowano

A jakby? sam, królu jeden, wcze?niej oddał, to może by?my zd?żyli zrobić i trochę kilometrów i trochę zdjęć do |M, a tak ja chory, a pogoda jak widać, czyli dla zdrowszych. :D:D

PS A, że stał to widać po rekordowym przebiegu hi hi hi. :D:D:P

• Administrator
Opublikowano

Eeej, ej... chwilunia :D

To nie ja miałem oddać tylko pewna firma udostępniaj?ca pojazd miała go już dawno temu ode mnie odebrać, przynajmniej tak się umawiali?my.

Niestety firma ta napotykała na ci?głe problemy więc pojazd czekał sobie cierpliwie na odbiór...

A co do przebiegu to tyle ile było potrzebne do testu zrobiłem. Poza tym niechciałem odbierać Ci przyjemno?ci kontynuacji docierania :D

Opublikowano

O niczym innym nie marzę, jak o docieraniu testówek :P:P , to jaka? epidemia :P:P .No ale te czterysta kilometrów to już mogłe? przejechać, a jakby było jeszcze tysi?c więcej to byłby prawie dotarty, a tak mam ból głowy (podwójny, bo choroba i mało?ć kilometrów a dawać w pędzel należałoby, tylko katować nówkę nie przystoi!!!). :P:P

Opublikowano
sknocili zawieszenie tylne poprawiaj?c jednocze?nie przód, szyba przednia taka sobie, to wszystko opisane, więc gdzie same superlatywy Panie Zyzio?

Strasznie przy Tobie trzeba uważać na słowa....

Dobrze, niech będzie że odniosłem po przeczytaniu testu wrażenie jakby autor był z jazdy testowanym skuterem zadowolony i że proporcje pozytywnych i negatywnych cech skutera wypadaj? zdecydowanie na korzy?ć tych pierwszych.

Co mnie zreszt? wcale nie dziwi bo choć nie jechałem to siedziałem i fajny jest

Teraz lepiej?? ;)

Opublikowano

Zyziu, oj nie oburzaj się tak !scooter , bilans wyszedł na plus dla AN400K7, tylko mnie szlag trafia na samozadowolenie japońców !piwko , że jak zrobili co? dobrego, to już nie trzeba poprawiać drobiazgów np. szyba, stercz?ce plastiki w T-Max robi?c go jednoosobowym itd. A ceny wscale nie malej?, nawet relatywnie do niby bogacenia się narodu. Pozdrawiam J.

Opublikowano

I dlatego własnie fajnie jest przeczytać od czasu do czasu te?cik zrobiony przez kogo? z do?wiadczeniem. Jak kto? jeĽdził juz wieloooooma różnymi 2oo to na szybko może wyłapać te drobne niuanse. Nie każdy ma takie szczę?cie jak i również predyspozycje.

Mnie udało się na żywo skontaktować z K7 u Qwakiego w salonie i nawet sobie odpaliłem hehe. Powiem tak: chciałbym....

No i przecież się wcale nie oburzam !piwko !scooter

Opublikowano

Bywa, że ma to jeden minus. Fakt, masz mozliwo?ć pojezdzenia wieloma modelami jedno?ladów, jedne Ci się podobaj? jak diabli i chciałbyć go mieć, przy innym katorga. Miałem jednak już takie sytuacje, że gdy bardzo potrzebowałem pojazdu na wyjazd, to akurat w garażu pusto. Albo jak teraz, mam i co z tego, skoro choróbsko mnie powaliło na glebę, że nia wspomnę o pogodzie. Pozdrawiam J. !scooter