Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Następny pomylił forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  Cytat
D.) -jestem "zawalidrog?" miejskim i nie tylko miejskim, także jest to działanie celowe bo lubię "pouczać" wariatów i zmuszać ich do wolniejszej jazdy

No akurat w tym wypadku kolego to nie ma się czym chwalić bo w ten sposób stanowisz zagrożenie na drodze. Ludzi którzy tak postępuj? ja osobi?cie tępię.

A jestem prawie że pewna że nie do?ć że w głupi sposób utrudniasz życie innym to do tego robisz to zapewne specjalnie na lewym pasie. !YES !YES !YES

Nie jeżdżę wolno ale bezpiecznie a takie kretyńskie działania wywołuj? we mnie tylko agresje.

Cieszę się że nie mieszkam w twoim mie?cie i współczuję tym którzy maj? "przyjemno?ć" na ciebie trafić.

Sorry za OT ale denerwuj? mnie takie "mundre" wypowiedzi.

• 3 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Kolega MICHIX8 chyba chce zrobić reklamę swojemu sklepikowi i produkuje posty ?rednio zwi?zane tematycznie za to z linkiem do swojego sklepu. A może by się tak najpierw przywitać zanim zacznie sie spamować forum?

posty MICHIX8

Opublikowano
  smok.wawelski napisał(a):
Kolega MICHIX8 chyba chce zrobić reklamę swojemu sklepikowi i produkuje posty ?rednio zwi?zane tematycznie za to z linkiem do swojego sklepu. A może by się tak najpierw przywitać zanim zacznie sie spamować forum?

posty MICHIX8

hee, ...hee, ...jak powiadaj?: reklama dĽwigni? handlu :) ... :)

Opublikowano

moze i niefortunnie zacz?ł .. ale nie on jedyny reklamuje się na tym forum !

Opublikowano

Owszem, ale nie pamiętam aby był tu kto?, kto na cztery posty miał cztery posty "reklamowe".

Takiej reklamy to nie miały swego czasu nawet Mikołajki Pomorskie.

Opublikowano

Tak sobie my?lę, że chyba w tym przypadku trochę przesadzacie z tym Michix co? tam...

Popatrzmy teraz co Wam tak przeszkadza w jego postach:

Cytat
SKUTERLAND z Modlińskiej jest dystrybutorem czę?ci do Piaggio, Aprilli itd.

Poza tym do swojej X8'125 kupiłem tanio paseczek i rolki wario w Inter Carsie.

Sprzedawcy mi nie pomogli, ale dorwałem kontakt do osoby zamawiaj?cej czę?ci do motorków i pomógł.

Cytat
Sprawdzali?cie oferte Inter Cars ?? ?? ??

http://sklep.intermotors.pl/ l

Laczków niezły wybór, z cena też można ponegocjować

Cytat
Niezły serwis jest w SKUTRLAND na Modlińskiej.

Za poradę kasy nie bior? a nieraz co? m?drego doradz? 

Co do oponek, Inter Cars ma spor? ofertę laczków do skuterów jak i innych czę?ci 

Sprzedawcy "mało pomocni", ale samemu można co? wyszukać przez ich stronę:

http://sklep.intermotors.pl/

Ponadto, je?li macie pytania lub potrzebujecie pomocy - piszcie, postaram się pomóc. Dla znajomych kupuję u nich czę?ci na swoja firmę, wtedy jest taniej

Cytat
Mało kto wie ze w Inter Cars SA maj? czę?ci do skuterów - a majaaaj? 

Do swojego X8'125 zakupuję cał? eksploatację itp w poważnie konkurencyjnych cenach.

Niestety jest też minus  , sprzedawcy czasem nie radz? sobie ze sprzedaż? i typowaniem.

Je?li macie pytanie lub potrzebujecie pomocy piszcie - postaram się pomóc.

http://sklep.intermotors.pl/

No to co On reklamuje???? Skuterland czy InterCars???? Jakim jest spamerem...???? Nawet jeżeli jest pracownikiem Skuterlandu to ja osobi?cie nie widzę niczego złego w jego postach... Ciekawy jestem ilu z Was wie o faktycznie nie małej ofercie firmy Inter Cars w zakresie czę?ci do skuterów/motocykli????

Przecież napisał wyraĽnie, że kupuje dla znajomych czę?ci wtedy jest taniej... to nie jest jaka? chęć pomocy????

A jeżeli jest pracownikiem Inter Cars'u to chyba też dobrze???? Dla wszystkich którzy musz? lub będ? musieli kiedy? co? naprawić w swoim :) ... a może też i 4oo...

Smoku Wawelski- nie uwarzasz, że Cię trochę poniosło???

Rozbawiłe? mnie do łez tym:

smok.wawelski napisano 8-11-2007 napisał(a):

Teraz mała informacja dla Ciebie "Smoczku" po Polsku...

"Inter Motors należy do Inter Cars S.A. - firmy działaj?cej w branży motoryzacyjnej już od ponad piętnastu lat i jest jej wyspecjalizowanym działem, tworzonym przez pasjonatów i fanów motocykli, oraz wszystkiego co wi?że się z „dwukołowym” klimatem."

I co Ty na to...??????

Warto chyba przeprosić Michix8... inni też...

Opublikowano

malutki Dragonie ze Ci sie jeszcze chce :) podziwiam postawa godna prawdziwego Janosika.No coz adminow Ci u nas dostatek :):)

Ps; ja tam sie ciesze jak komus z nas wychodza biznesy i przy tym podnosi mu sie poziom zycia,

pozdr syckich

majon

• Sympatycy
Opublikowano

Zgadzam się z Dragonem, my?lę że pretensje do Michix8 s? trochę na wyrost, może to rzeczywi?cie nie jest najsczę?liwiej, że wszystkie posty wymieniaj? tylko dwie firmy zwłaszcza jeżeli s? to wszystkie posty jakie stworzył ten autor, ale z drugiej strony nie ma w nich przecież napisane np. "kupujcie tylko w firmie XY bo s? super i wspaniale wam doradz? i maj? nalepsze ceny".

Sam zanim umie?ciłem jeden z tematów na forum konsultowałem się z moderatorami czy aby nie będzie to przekroczenie zasady, że tematy nie powinny być reklam?.

Przecież w wielu postach pojawiaj? się opinie sugeruj?ce lub zachwalaj?ce ten czy inny produkt czy firmę i nikt nie robi z tego tytułu problemu, wła?nie takie osbobiste i subiektywne opinie tych którzy maj? okre?lone do?wiadczenia mog? często pomóc w wyborze ale do niczego nie zmuszaj?.

Opublikowano

Też się zgadzam z Dragonem, że te pretensje s? wyimaginowane!!!

No ale ostatnio taka moda na naszym forum, że jak nie ma się nic ciekawego do napisania to trzeba kogo? obesrać i już się co? dzieje !scooter

A m?drzejsi ode mnie pisali, że "milczenie jest złotem...."

Swoj? drog? to prawie "Park Jurajski" ad hoc wyszedł- dwa smoki się pożarły !tut !tut

Pozdrawiam

RobB. !vampire

Troszkę rozwagi w krytyce, zwłaszcza osób oferuj?cych pomoc, chyba że jest się z konkurencji ?!

Opublikowano

Wiem że pogoda za oknem sprzyja takim zachowaniom ale ludzie weĽcie wszyscy wł?cznie na luz. Zobaczcie co sami robicie. Smoku zwrócił uwagę, kto? zauważył że nie słusznie. Po co następne opluwaj?ce posty? Tym razem Smoka. Co zlinczować teraz jego bo wyraził swoj? opinię? Zastanówcie się nad tym co sami piszecie. Czytać się już tego forum odechciewa przez takie zachowania. Niby doro?li, zwracacie uwagę innym ale sami robicie dokładnie tak samo.

Nie szkoda wam czasu i energii?

Nie twórzcie kolejnego w?tku w którym jeden przez drugiego będzie bić pianę.

Może wreszcie jaki? milszy w?tek? Taki np. jak o depilatorze? Przynajmniej jest się z czego po?miać.

Pozdrawiam

Mamu?ka

Opublikowano

przecież na forum każdy z nas może opisać dobrego sprzedawcę a słabego zganić,

nie da się unikn?ć tego typu reklamy !scooter

Opublikowano
  Mamu?ka napisał(a):
Wiem że pogoda za oknem sprzyja takim zachowaniom ale ludzie weĽcie wszyscy wł?cznie na luz. Zobaczcie co sami robicie. Smoku zwrócił uwagę, kto? zauważył że nie słusznie. Po co następne opluwaj?ce posty? Tym razem Smoka. Co zlinczować teraz jego bo wyraził swoj? opinię? Zastanówcie się nad tym co sami piszecie. Czytać się już tego forum odechciewa przez takie zachowania. Niby doro?li, zwracacie uwagę innym ale sami robicie dokładnie tak samo.

Może wreszcie jaki? milszy w?tek? Taki np. jak o depilatorze? Przynajmniej jest się z czego po?miać.

Pozdrawiam

Mamu?ka

Dlatego zacz?łem w?tek o zwariowanych włóczykijach,

polecam lekturę TEGO !scooter

Pozdrawiam

RobB. !vampire

Opublikowano
  Mamu?ka napisał(a):

Pozdrawiam

Mamu?ka

Aniu droga Aniu.

Smok zwrócił niesłusznie uwagę Michix8 co starałem się opisać w swoim po?cie.

Kolejni użytkownicy forum napisali co my?l? o krytyce Smoka - czyli też wyrazili swoj? opinię ale żeby kto? kogo? opluwał to chyba lekka przesada... Co do linczu to też chyba nie tak... jak w takim razie odebrać Twój post? :P

Jeżeli za? chodzi o mojego posta - miał on na celu pokazanie, jak ważne jest wczytanie się w inne posty nim się skrytykuje kogo? kto pisze, że w razie potrzeby pomocy w zakupie czę?ci służy swoj? pomoc? bo ma takie możliwo?ci, ma możliwo?ci zaoszczędzenia "nam" przy okazji paru złotych a na dodatek podaje fajny link do stronu firmy Inter Cars (Inetrmoto) gdzie wielu z nas będzie mogło sobie sprawdzić to czy owo podczas planowania np. wymiany opon czy oleju...

Tu się nikt nie sprzeczał...

Tyle...

Opublikowano

Drogi Dragonie. Odebrać mój post należy dokładnie tak jak go napisałam. Przeczytaj go bardzo cię proszę jeszcze raz a potem kolejne następuj?ce po tobie i dopiero wtedy miej do mojego jakie? ale :P

Widzisz tak jak ty uważam że jak kto? ma swoje zdanie to powinien je wypowiadać bo to niby wolny kraj. Ale na lito?ć Boga nie przeginajmy. I o to proszę w swoim po?cie. A takie przegięcie uważam nast?piło. A przecież do swojego zdania mam prawo prawda? !happybth

Pozdrawiam i ?ciskam wielk? Dragomo?ć

Mamu?ka

• Sympatycy
Opublikowano

Osobi?cie uważam, że 4 posty reklamowe na 4 posty w ogóle to nie jest w duchu tego forum. Dodatkowo wci?ż uważam, że posty s? ?rednio w temat (a nie na temat), ponieważ IC ma duży asortyment, więc truizmem jest mówić o tym że IC "ma czę?ci do skuterów".

Zwróciłem uwagę na te posty także dlatego, że piętnuje się na tym forum 1-razowych handlarzy, co to daj? ogłoszenie w dziale ogłoszeń, a żadnego dzien dobry albo sp...j.

pozdrawiam serdecznie. sw.

• Sympatycy
Opublikowano

Smoku, mam nadzieję, że nie poczułe? się przeze mnie opluty ani zlinczowany, jeżeli tak to przeprzszam, nie miałem takiego zamiaru.