Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Następny pomylił forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Następny filmik i pewnie też użytkownik w stylu "Jaki to ja nie jestem super...",

"Jaki to ja mam super szybki motor..."

Serdecznie Pozdrawiam !tut

Stateczny choć młody :D MichaŁ !sciana

Opublikowano

Bozeee ... ja jestem mlody ale chyba troche bardziej poukladany !tut i takie rzeczy mi nie w glowie ... a kolege pozdrawiam !sciana

Pozdroo

Kacza

Opublikowano
Bozeee ... ja jestem mlody ale chyba troche bardziej poukladany :P i takie rzeczy mi nie w glowie ... a kolege pozdrawiam :P

Pozdroo

Kacza

ale? ty skromny ... :lol:

Opublikowano

dobra sztuka zeby j? potem kupić :lol: bueheheh

(200!)

Opublikowano

wie? tańczy i ?piewa:)

naogl?dał się eXtreme Sports Channel i mu od*bało. Żeby chociaż kask założył i robił co? naprawde fajnego....

Opublikowano

Każdy robi to na co go ....stać :lol:

tylko dlaczego zamieszcza to na forum :P

chwali się i chce aby podziwiać jego wyczyny,daje jako przykład??

nie rozumiem....pewnie jestem za...ciemny :P:P

Opublikowano

Tia... uwazam, ze sprzet jest do jazdy a nie do tego typu wyglupow... nie powiem, ze nigdy tak na .... mojej 50ccm nie probowalem, ale naszczescie ten czas juz (oby bezpowrotnie) juz minal !tut

Opublikowano

Hehe niezły jest kole? dla mnie to jest najprostszy sposób niszczenia sprzętu.Ale niewierze że każdy z was nie próbował tego robić.No można spróbować raz czy dwa ale nie katować motoru tak jak ten typ <_< nie rozumiem co to za atrakcja jest??S? do takich zabaw odpowiednie motocykle,ale nie motorower 80cm3 tak jak w tym przypadku.Pozdrawiam

Opublikowano

Jak nie masz tego co....lubisz

to lubisz to co....masz

I mamy odpowiedĽ dlaczego katuje 80-tkę <_<

Po prostu nie stać go na inne moto :o ponieważ....

ci?gle musi wymieniać tyln? oponę !OKK

Ciekaw jestem czy Kole? robiłby to samo z nowym motocyklem za skromne 50 tysi?czków !YES !OKK

• 2 tygodnie później...
Gość bartecki84
Opublikowano

ale wiocha!! beznadziejny popis na beznadziejnej maszynie.. moja zdanie

Opublikowano

Podkład fajny !w00t Techno łupciu dupciu !OK !V

Opublikowano
drogi kolego RADIO zupełnie nierozumiem Twoich uwag na temat tego na co kogo stać. Pewnie jakby miał więcej kasy to by katował co? innego. 

A na moto za 50k też można uprawiać stunt !happybth

Nie nabijaj sobie licznika takimi wypowiedziami,do czego służy maxi :lol: wyczytasz na tym forum, a i zapewne znajdziesz sporo wypowiedzi na temat katowania skuta. Mała uwaga na marginesie.... To Nie To Forum Kolego dunde nie to forum !happybth

Opublikowano

Nie rozumiem sk?d ta agresja, mam pełn? ?wiadomo?ć na jakim forum jestem i jakie s? pogl?dy jego urzytkowników.

Co do nabijania sobie postów to my?lę , że Twóje posty nie wniósły nic więcej w porównaniu z moim.... no ale cóż taki jest temat tej dyskusji. Zgodnie z ide? forum wypowiadam się kiedy chcę co? powiedzieć a nie po to aby nabijać kolejne posty.

Wracaj?c do mojej wypowiedzi to każdy ma taki sprzęt na jaki go stać i ma prawo robić z nim to co chce. Co innego je?li chwali się tym w nieodpowiednim miejscu w tedy mamy prawo do skrytykowania jego "popisów" ale napewno nie tego na co może sobie pozwolić (finansowo oczywi?cie).

Pozdrawiam

Opublikowano

Agresja?

u mnie?

niemożliwe :D

Więcej pisz na priv lub OT.

Opublikowano

Nie ma co bić piany i tworzyć jakie? niesnaski, bo nie o to na tym forum chodzi.

Peace :D

Opublikowano

Obejrzałem sobie ten filmik i my?lę, że jest łatwiejszy, tańszy i bardziej ekologiczny sposób na rozwi?zanie problemu, trapi?cego reżysera /i głównego aktora jednocze?nie/:

- zamkn?ć się w garażu;

- przy użyciu szlifierki /k?towej, stołowej, w ostateczno?ci ta?mowej/ oraz starej opony z pobliskiego ?mietnika zadymiać pomieszczenie aż do osi?gnięcia psychicznego orgazmu :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

...no i kolejny użytkownik pomylił forum.

http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...opic=4729&st=15

Kolega "Yaxa" propaguje nam zachowanie na drogach, które akurat w klubach skuterowych chyba raczej nie jest lubiane czy akceptowane.

Hmm, ..."wydawało" mi się, że klub "Burgmania" jest klubem skuterowym. Nie mam nic przeciwko użytkownikom posiadaj?cym ?cigacze i loguj?cym się na takim forum. Proszę bardzo, może się zdecyduj? kiedy? na zakup skutera...

Ale ...wydaje mi się, że propagowanie zachowań typowych dla kierowców "szlifierek" nie należy w tym wypadku do grzeczno?ci. :lol:

Opublikowano

jesli się mylę to sorki, ale tr?ca mi tu zakłamaniem.

na prawdę nigdy nie widziałe? na swoich zegarach 150km/h i więcej?

Opublikowano
jesli się mylę to sorki, ale tr?ca mi tu zakłamaniem.

na prawdę nigdy nie widziałe? na swoich zegarach 150km/h i więcej?

Raq-u

Trudno się z Tob? nie zgodzić ale czytaj?c takie posty, (link u Mi?ka) dochodzę do wniosku, że KONIECZNIE trzeba rozdzielić motocykle na: motocykle i skutery...

Chyba wiesz dlaczego...

Prawd? jest, że "kolo ze szlifierki" miał fantazję ułańsk? tak jak czasami (prawie) każdy z nas... ale prawd? jest to, że takie zachowanie musi poci?gn?c za sob? konsekwencje...

Niestety nie da się podróżować po naszym kraju nie łami?c przepisu ograniczaj?cego prędko?ć bo zwykła podróż z Lublina do Warszawy trwał by około 6 godzin... ale trzeba sobie zdać sprawę z tego, że akcja=reakcja.

I to tyle... Nie będę pisał o "tamtym", że debil itd bo ja też ?więty nie jestem... i nie ważne czy jadę samochodem czy motocyklem...

Prawd? jest jednak również to, że chwalenie się akurat na tym forum swoimi osi?gnięciami V max nie jest cool... Chyba o co innego tu chodzi...

Edit:

Misiek - jeżeli jeĽdzisz tak zgodnie z przepisami to:

A.) albo jeĽdzisz bardzo mało, większo?ć jazdy to miasto.

B.) Twoja doba ma 48 godzin

C.) Masz uszkodzony prędko?ciomierz

D.) inne nie ujęte...

W ci?gu ostatnich dwóch miesięcy zrobiłem ponad 18 ty? km... Nie dał bym rady gdybym miał podróżować z prędko?ciami "dozwolonymi"...

Opublikowano
Edit:

Misiek - jeżeli jeĽdzisz tak zgodnie z przepisami to:

A.) albo jeĽdzisz bardzo mało, większo?ć jazdy to miasto.

B.) Twoja doba ma 48 godzin

C.) Masz uszkodzony prędko?ciomierz

D.) inne nie ujęte...

W ci?gu ostatnich dwóch miesięcy zrobiłem ponad 18 ty? km... Nie dał bym rady gdybym miał podróżować z prędko?ciami "dozwolonymi"...

Faktycznie obecnie nie jeżdzę tak dużo jak pare lat temu gdy byłem w jednej firmie przedstawicielem handlowym, a w drugiej własnej jeszcze dostawc? ...plus zamiłowanie skuterowe.

Rozweseliło i rozbawiło mnie to "pytanie konkursowe":

zaznaczam więc dwie takie odpowiedzi:

A.) -obecnie jeżdżę mało i głównie po mie?cie, (skuterem ok. 10tys km rocznie i drugie tyle samochodem dostawczym i osobowym)

D.) -jestem "zawalidrog?" miejskim i nie tylko miejskim, także jest to działanie celowe bo lubię "pouczać" wariatów i zmuszać ich do wolniejszej jazdy

Na wycieczkach skuterowych to, ..hee, ...zostaję na szarym końcu i trzeba na mnie zawsze czekać !? Co do prędko?ciomierzy, ...hee, ...hee, ...oczywi?cie s? sprawne, ...mało tego w skuterze przecież pokazuje o 10km/h więcej !

A doba ...ech, fajnie by było gdyby miała czasami te 48 h. Ale niestety czas jest nieugięty !

Pozdrawiam i proszę o nie odpisywanie na mój post bo odbiega on od tematu jakim jest: NASTĘPNY POMYLIŁ FORUM