Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2007 Jad?c rano do firmy godz. 7 , skrzyżowanie Al.Jerozolimskich i Popularnej, wył?czona sygnalizacja i oczywi?cie całe skrzyżowanie zapchane. Zjechać się nie da, bo oczywi?cie katamaran wjeżdżaj?c zatamował ruch. Nie wiele my?l?c omijam go z tyłu i kiedy jestem przednim kołem za jego kufrem widzę ?wiatła wsteczne i z impetem rusza do tyłu co by miejsca ust?pić zjeżdżaj?cym ze skrzyżowania. Już widziałem siebie leż?cego na prawym boku. Przypuszczam, że żółty kolor zadziałał, bo błyskawicznie depn?ł w hamulce. Ja przejechałem !scooter prawie ocieraj?c się o jego zderzak.
Sympatycy emiksik Opublikowano 7 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2007 tak tak, to napewno kwestia koloru tak. oj tyszczy?ciosz jeste?
Mamuśka Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 No "dziadku" to straszna historia mroż?ca krew w żyłach. Na szczę?cie dla ciebie w twoich płynie teraz żółta! Cieszę się że ci się nic nie stało. I twojemu kanarkowi też. A tak przy okazji to chciałam zauważyć że jak jeĽdziłe? ypk? to jeĽdziłe? spokojniej a teraz tak się rozbrykałe? że hej W czwartek jedziesz z tyłu !scooter Buziaki
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2007 No i by? sobie nowe 2oo porysował. Łoj by bolało. Nie ma strachu - Mario ma drugiego T-maxa na czę?ci !scooter
mak Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Dobrze, że nic się nie stało! A Mamu?ka ma rację, trudno za koleg? nad?żyć !scooter
Sympatycy spinka Opublikowano 7 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2007 oj, oj ........ i znowu przydały się oczka wszędzie !scooter uważajmy więc zawsze i wszędzie
pablos Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Oj Grzesiu Grzesiu zaczynasz mieć syndrom Maria ... wszystko co żółte to piękne i najlepsze.... pamiętaj tylko że to ulubiony kolor ptaków !scooter .
bogumilek Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Przypuszczam, że żółty kolor zadziałał, bo błyskawicznie depn?ł w hamulce. i to wlasnie lubie w krzykliwych kolorach jednosladow !scooter
Sympatycy Kisiel Opublikowano 7 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2007 Masz ci los !scooter Tak Ci się do tych portek spieszyło, że aż by Cię rozjechało. Cza mieć oczy dookoła głowy WMJ P.S. A nic się nie chwaliłe? jak byłem u Ciebie M.
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Września 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Września 2007 Gdzie tam się rozbrykałem.. Wracaj?c wczoraj z MD, kiedy wjechałem na Trasę T. chciałem dogonić Artixa I co.... grzałem 150 i widziałem jego ?wiatła ci?gle w tej samej odległo?ci a chyba nawet się oddalał. Do Wolskiej nie dałem rady go dopa?ć. No cóż, pozdrawiam Artura tu.. , bo na trasie się nie da !scooter . Chyba że będzie jechał C1 Edit: tak napisał Artix w innym po?cie: Wczoraj dopiero jak wracalem do domu to dzis wyczytalem ze Grzes mnie gonil, sorrki Grzesiu nie wiedzialem bo bym poczekal, chcialem sprawdzic czy pasek mi sie nie slizga i oleju z simeringu juz nie popuszcza wiec odkrecilem sobie manetke i faktycznie na Modlinskiej i Grota chwilami lapalem 180. No i wiem ze oleju z simeringu juz nie popuszcza tongue.gif Teraz już jasne .On sprawdzał szczelno?ć simeringu Kurde, nie wiedziałem, że to tak się robi . To i ja przy okazji sprawdziłem , nic nie cieknie
Gość delorean Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 !scooter byłem kiedy? skurerem w warszawie - katastrofa - każdy robi na drodze co chce
Crazy_Russian Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Jad?c rano do firmy godz. 7 , skrzyżowanie Al.Jerozolimskich i Popularnej,... Prawie sie spotkalismy. Ja lecialem o tej samej porze Jerozolimskimi.
Rekomendowane odpowiedzi