ortos Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 witam poradĽcie co robić? otomoto /czytaj od momentu JAZDA/ i test użytkownika C1 /od momentu jazda/ chyba wypadałoby przynajmniej napisac sk?d pochodzi tekst pozdr... ortos
Gość Dragon Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Powinien napisać sk?d ma tekst... powinien... Ale przecież można zadzwonić i "upomnieć go?cia"... że niby art. umieszczone na burgmanii s? własno?ci? itd... Tylko czy to ma sens?
Administrator Artix Opublikowano 6 Września 2007 Administrator Opublikowano 6 Września 2007 Co tu gadac, zglosilem plagiat do otomoto.
pablos Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Chamstwo ot i tyle mam do powiedzenia ... a wystarczyło by dopisać artykuł pochodzi ... napisany przez ....
Olsen Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Faktycznie, mógł przynajmniej podać Ľródło albo wysilić się na jaki? choćby najkrótszy tekst, ale własnego autorstwa. Ja np. znik?d nie zrzynałem: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M528815 Chociaż ta druga czę?ć może sprawiać wrażenie, jakby pochodziła z jakiego? folderu reklamowego.
MISIEK Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Hee, hee, ...to cwaniaczek z ...allegro ! A to ...brzzzzyydal ! Doł?czam się do wypowiedzi Dragona, Pablosa i Olsena. Nie wiem czy na stronie Burgmanii s? informacje o prawach do tekstów i zdjęć, więc nie wiem czy klient miał prawo w ogóle co? skopiować. Ale powinien napewno zamie?cić informację sk?d pochodzi "zapożyczony" (hmm, ...skopiowany) tekst !
Administrator Artix Opublikowano 7 Września 2007 Administrator Opublikowano 7 Września 2007 Oczywiscie ze jest przy kazdym tekscie i zdjeciu za prawa autorskie naleza do Burgmanii.
Gość sosna Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Niestety. Ciężko z tak? kradzież? walczyć, a Allegro raczej nie będzie tu Twoim sojusznikiem. Wiem bo go?cie kradn? opisy z mojej strony notorycznie, upominani o zsi?gnięcie tekstu lub link do żdródła - nie reaguj?. A Allego reaguje najczę?ciej na info, które obcinaj? im sprzedaż (np: przekierowania na priv strony, sprzedaż poza Allegro). My?łe, że skuteczne mogłyby być tylko ostre działania prawne (pismo wzywajace do usunięcia; pozew z kc). Na sumenie i uczciwo?ć sprzedaj?cych raczej nie ma co liczyć. Jak masz w?tpliwo?ći zapraszam na giełdę oprogramowania i filmów do Krakowa -
ortos Opublikowano 9 Września 2007 Autor Opublikowano 9 Września 2007 Ten Go?ć zareagował i poprawił opis: "Dodano 2007-09-08 20:46 NADMIENIAM ,że ten trafny opis motorku pochodzi z Klubu Burgmania /autor Ortos/. A chyba Ci Panowie znaj? się na rzeczy Pozdrawiam i podziękowania dla Ortosa" chwila pertraktacji i się udało nawrócić Go na Dobr? drogę !scooter pozdr... ortos
Gość Dragon Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Ten Go?ć zareagował i poprawił opis:"Dodano 2007-09-08 20:46 NADMIENIAM ,że ten trafny opis motorku pochodzi z Klubu Burgmania /autor Ortos/. A chyba Ci Panowie znaj? się na rzeczy Pozdrawiam i podziękowania dla Ortosa" chwila pertraktacji i się udało nawrócić Go na Dobr? drogę !scooter pozdr... ortos Ja mam drobny problem aby znaleĽć to o czym piszesz Ortosie...
ortos Opublikowano 9 Września 2007 Autor Opublikowano 9 Września 2007 ...po prost Go?ć napisał skad wzi?ł opis /2 dni byłem na zlocie Vesp...moze st?d jasno?c moich mysli srednia !scooter/ pozdr... ortos
Rekomendowane odpowiedzi