Sobier Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 6 godzin temu, subaru gtb320 napisał: Co raz bliżej długo wyczekiwanego leniwca przez Nas. Ale nie stety jesteśmy pod znakiem zapytania czy będziemy z Wami .Niestety Pogrzeb 😢. Jestem w stanie dopiero określić się w środę w 99% Seba mam nadzieję że wszystko pójdzie po Naszej myśli i będziesz obecny
Sympatycy krys70 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Sławek my też przejeżdżamy Ania77 Krys70 P.S Seba może się uda...
Sympatycy orzeł Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Jest plan wyjechać w czwartek po robocie. Czyli docelowo na miejscu późnym popołudniem ew. Wieczorem. 1
Klubowicze Campto Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Byłem, widziałem. Teren już jest zarezerwowany. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Czyli pierwszy jest już na miejscu. Campto wygrywa.
czadzo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Czyli pierwszy jest już na miejscu. Campto wygrywa. Ten Campto to bardzo dziwny człowiek, zawsze pierwszy. Wyobraź sobie Saperku że nawet przed powstaniem Leniwca ten gość był tam zawsze pierwszy Taka to sytuacja Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Paul Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Mam dylemat czy w czwartek wieczorem czy piątek rano 😞 . Trochę się boje bo czwartkowy przyjazd może mnie mocno sponiewierać he he
czadzo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Mam dylemat czy w czwartek wieczorem czy piątek rano . Trochę się boje bo czwartkowy przyjazd może mnie mocno sponiewierać he he Coś Pan pierdzielisz (dylemat) ja specjalnie w czwartek na wieczór jadę żeby się sponiewieraćPrzynajmniej będę miał kolejnego kompana do Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Ten Campto to bardzo dziwny człowiek, zawsze pierwszy. Wyobraź sobie Saperku że nawet przed powstaniem Leniwca ten gość był tam zawsze pierwszy Taka to sytuacja Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Po prostu do zły człowiek jest.I nawet jeśli chodzi o sponiewieranie na Mazurach to byłem pierwszy bo już to zrobiłem kilka dni temu. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy PawełJW Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Lecimyyyyyyyy🚙🚙🚙
Sympatycy orzeł Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 12 Sierpnia 2020 2 godziny temu, czadzo napisał: Coś Pan pierdzielisz (dylemat) ja specjalnie w czwartek na wieczór jadę żeby się sponiewierać Przynajmniej będę miał kolejnego kompana do Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Czyli tendencyjnie . Wieśki nie ma pierwszego dnia to czadzo świętuje. 1
czadzo Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Czyli tendencyjnie . Wieśki nie ma pierwszego dnia to czadzo świętuje. Co Ty wiesz w nogach śpisz Moja ukochana małżonka jedzie w czwartek na wieczór razem ze mną i będzie jej z pewnością miło popatrzeć jaj małżonek oddaje się różnego rodzaju uciechom i libacji alkoholowej Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2020 A może zróbmy choć raz Leniwca bezalkoholowego i nie pijmy w tym roku... ? 🤔 😂😂😂
Paul Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Ja tam dziś zaczynam długi weekend bo zarządziłem w firmie wolne he he , jak będę w stanie po dzisiejszej imprezie jaką mi Pani dyrektor na wieczór szykuje to jutro wieczorem przyjadę oczywiście jak alkomat na to pozwoli , Do zobaczenia 🙂
Klubowicze BUGI Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Super widoki 😉... Drugi 😜
Tatko Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 A może zróbmy choć raz Leniwca bezalkoholowego i nie pijmy w tym roku... ? Ja się nie zgadzam bo wódka musi być.
Sympatycy orzeł Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 12 Sierpnia 2020 55 minut temu, Jack napisał: A może zróbmy choć raz Leniwca bezalkoholowego i nie pijmy w tym roku... ? 🤔 😂😂😂 Czyli dwa tygodnie doglądania poszły w pi..u.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Jeśli smakuje tak, jak wygląda, to nic mnie powstrzyma... Poza tym korona znów szaleje, więc odkażać się trzeba. Amen 🙏 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2020 No trzeba się odkażać.. na razie gra wstępna
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Ooo, woda czysta 😜
Klubowicze BUGI Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Godzinę temu, SlawoyAMD napisał: Ooo, woda czysta 😜 I nawet ciepła 😉 3 godziny temu, orzeł napisał: Czyli dwa tygodnie doglądania poszły w pi..u. Piękny baniaczek 😜
Sympatycy orzeł Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 12 Sierpnia 2020 9 minut temu, PawełJW napisał: Rozbici👍👍👍 Ło brat jest? A miało Cię nie być?
Gieńka Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Jejku jak ja Wam zazdroszczę. Jutro się widzimy. Do zobaczenia
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2020 55 minut temu, orzeł napisał: Ło brat jest? A miało Cię nie być? No to "trojaczek" jutro też dołącza do braci... Sie będzie działo 😛 1
Rekomendowane odpowiedzi