Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Lipca 2020 To wtedy zostaliśmy Braćmi.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2020 9 godzin temu, Saper napisał: To wtedy zostaliśmy Braćmi. Cholercia... To rodzina się nam rozrasta 😄
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Lipca 2020 23 godziny temu, czadzo napisał: Witam może nie widzę w poście ale nie ma wątku koszulek Leniwcowych Szczerze mówiąc było bo miło Wiem że czasu mało ale może nasz "tatko organizator" coś zaradzi? Leniwiec zaczął się od tego: Dnia 25.06.2014 o 14:42, Campto napisał: - Ech, piękna pogoda, ciepła woda, zimne piwko…cudnie. Ale jednak czegoś mi brakuje… - A co byś chciał? - Fajnie by było przysiąść przy grillu z fajnymi ludźmi.. - To dzwoń do kogoś - Ale nie chce mi się nic organizować… wakacje.. - To zrób leniwca…J I tak właśnie się zaczęło Więc trzymajmy się starej, sprawdzonej formuły. Sławek i tak ma mało czasu. 1
Klubowicze Campto Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2020 I pomyśleć że na "piersze razy" to myślałem, że nikt nie będzie chciał przyjechać. Ech... Miło powspominać 🙂 Ale w sumie tak to jest jak nikt nic nie organizuje...😎
kacperduch Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Hej Może ktoś ma zarezerwowane noclegi w tym pawilonie na polu namiatowym i rezygnuje?? Chętnie przygarnę 😁
marycha Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Cześć,Niestety z przykrością informuję, że nie będzie mnie na Leniwcu i nie będę mógł się z Wami spotkać
RONIN Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 No właśnie jak z miejscami w pawilonie?
kacperduch Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 No właśnie jak z miejscami w pawilonie? BrakJa chętnie przygarnę jak ktoś by zrezygnował Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
kacperduch Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Proszę o dopisanie mnie do listy Planuje wyjazd z Warszawy w pt ok 15-16, czy ktoś chce się podłączyć ? Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Proszę o dopisanie mnie do listy Planuje wyjazd z Warszawy w pt ok 15-16, czy ktoś chce się podłączyć ? Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Dunaj Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Ja z Sxyszczakiem z okolic Ursynowa tez o tej porze zamierzamy ruszyć.Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
kacperduch Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Mi pasuje bo będę wyruszał z Piaseczna :)Może ustalimy jakieś miejsce na wylocie z Warszawy, kto będzie mógł to się dołączy? Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Dunaj Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Ok. Jak coś to 510645737Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
kacperduch Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Ja na 100% jadę z wami. Ustalimy tylko miejsceigodzine bliżej wyjazdu. Numer zapisałem. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Dunaj Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 OkWysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka A skond ruszasz?Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
kacperduch Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 OkWysłane z mojego LG-H960 przy użyciu TapatalkaA skond ruszasz?Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Dokładnie Wiejskiej w Mysiadle obok Auchan Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Julo Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Pozmieniały nam się plany i musimy zrezygnować z przyjazdu na Leniwca. Życzymy wszystkim uczestnikom dobrej zabawy.
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2020 U mnie również zmiana planów. Na przyszły weekend jadę na południowy - zachód. Bawcie się pięknie. Pozdrawiam i do następnego.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Piootr napisał: Bawcie się pięknie. Pozdrawiam i do następnego. Ojej... Wypiję Twoje zdrowie Piotrze 🙂 1
Klubowicze karton Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Dopisz mnie do listy jadę i ja
czadzo Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Od kiedy szanowne towarzystwo ma zamiar przybić na Leniwca?Kto od czwartku i o której? Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Ja i Marek62 (well Siorbak) od czwartku popołudniu... Reszta drużyny w postaci Dareckiego i Andrzeja, się wykruszyła... Oficjalnie przez wzrost ofiar Korona Wirusa (my zarazie nie damy żyć, przez wzmożone spożycie %)...
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2020 44 minuty temu, czadzo napisał: Od kiedy szanowne towarzystwo ma zamiar przybić na Leniwca? Kto od czwartku i o której? Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Szanowne towarzystwo to w czwartek wczesnym popołudniem. Małpa, Beton itp.😂 A reszta, to nie wiem...
kacperduch Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Mnie też można dopisać do listy :) Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Co raz bliżej długo wyczekiwanego leniwca przez Nas. Ale nie stety jesteśmy pod znakiem zapytania czy będziemy z Wami .Niestety Pogrzeb 😢. Jestem w stanie dopiero określić się w środę w 99%
Rekomendowane odpowiedzi