Gość smuciu1 Opublikowano 1 Września 2007 Opublikowano 1 Września 2007 Wła?nie dzisiaj odebrałem motocykl - przeszłem na biegowca !OKK Moje cacko się nazywa BMW K1200S rocznik 2005 Sprowadzony z Niemiec Przebieg 11300 km BMW jest konkretne, moje pierwsze wrażenie było lekkim szokiem , na pocz?tku się tak jakby bałem na to wsi??ć , jako? inaczej ,nie wiem co? mnie przerażało ,czy tam moc ,czy wielko?ć chyba samo to że to jest Sportowiec ..... Jestem Bardzo Zadowolony Zapraszam na przejażdżkę !tut Cena mnie wyniosła ze wszystkim - 36500 zł w miarę tanio Konkretna MOC tylko - 175 KM Pozdrawiam Jak będę miał foto wrzucę kilka foteczek i może jaki? filmik
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2007 Fajny sprzęcior !OKK , teraz to dopiero zobaczysz co to znaczy jazda. !tut Jak było tak było, Ľle nas nie wspominaj ale musisz chyba poszukać jakiego? forum motocyklowego, bo odno?nie tej BM-ki porad raczej nie masz co tu szukać . Udanego ujeżdżania 175 koni. Baj, baj.......
Gość smuciu1 Opublikowano 1 Września 2007 Opublikowano 1 Września 2007 dzięki dzięki !OKK worlan50 no wiem ze tu porad nie znajdę ale ta maszyna się raczej nie psuje wiec nie będe potrzebował rad bo trochu więcej j? znam niż Aprilke a jak będę potrzebował rady to pojadę do kolegów motocyklistów Szerokiej drogi dla wszystkich forumowiczów Pozdrawiam i dziękuje za wszystko Aha a tak na marginesie ,dalej mam do sprzedania Aprilke 500 za 8000 zł Jeżeli kto? byłby zainteresowany ,to zapraszam do Jaworzyny |l.
Radio Opublikowano 1 Września 2007 Opublikowano 1 Września 2007 Smuciu1 wła?nie dzisiaj ogl?dałem identyczn? maszynkę !TAZ ,co prawda nie miałem możliwo?ci odbycia jazdy ale może innym razem ? !holiday maszynka jest po prostu piękna,także gratulejszyn takiego zakupu !tut ps.zrobiłem nawet parę fotek tej maszynki !kisss !kisss tylko ciebie one napewno nie zainteresuj?,masz przecież tak? w realu !holiday !OKK
Sympatycy Kisiel Opublikowano 1 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2007 ja na biegowca nie potrzebuje nienawidze biegowców tylko skutery ..... Szybko zmieniasz pogl?dy chłopie !OKK
Gość schuler Opublikowano 1 Września 2007 Opublikowano 1 Września 2007 gratuluje !OKK jakby miala daszek to nawet do c1 podobna !tut
Kacza Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Gratki ! Tez ujezdzalem 185 konna Kawcie zx12r ktora mi ukradli !OKK takze wiem co to za wrazenie Pozdroo Kacza
Gość kamilus Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Niezła maszyna gratulejszyn udanego zakupu.>>Konkretna MOC tylko - 175 KM<<nie dziwie Ci się 175KM pod tyłkiem to jednak jest moc !zorro .Z takimi maszynami to nie ma żartów !sciana .Życzę szybkiej ale BEZPIECZNEJ jazdy.Pozdrawiam Kamil
kfcent Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 gratuluje zakupu...fajn amaszynka...ale jako? ja sie nie jaram...pozostaje wierny skuterom...je?li miał bym się przesiadac kiedys na moto to napewno bylo by to turystyczne enduro (np. GS650),nigdy ?cig. pozdro
Geni Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Wprawdzie wykorzystywanie pełnych możliwo?ci takiego pojazdu w sposób bezpieczny jest w naszym kraju niemożliwe, ale gratuluję. Odwagi.
Rekomendowane odpowiedzi