Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wła?nie dzisiaj odebrałem motocykl - przeszłem na biegowca !OKK

Moje cacko się nazywa BMW K1200S rocznik 2005

Sprowadzony z Niemiec

Przebieg 11300 km

BMW jest konkretne, moje pierwsze wrażenie było lekkim szokiem , na pocz?tku się tak jakby bałem na to wsi??ć , jako? inaczej ,nie wiem co? mnie przerażało ,czy tam moc ,czy wielko?ć chyba samo to że to jest Sportowiec .....

Jestem Bardzo Zadowolony

Zapraszam na przejażdżkę !tut

Cena mnie wyniosła ze wszystkim - 36500 zł w miarę tanio

Konkretna MOC tylko - 175 KM

Pozdrawiam

Jak będę miał foto wrzucę kilka foteczek i może jaki? filmik

• Sympatycy
Opublikowano

Fajny sprzęcior !OKK , teraz to dopiero zobaczysz co to znaczy jazda. !tut

Jak było tak było, Ľle nas nie wspominaj ale musisz chyba poszukać jakiego? forum motocyklowego, bo odno?nie tej BM-ki porad raczej nie masz co tu szukać :rolleyes: .

Udanego ujeżdżania 175 koni. Baj, baj.......

Opublikowano

dzięki dzięki !OKK worlan50 no wiem ze tu porad nie znajdę ale ta maszyna się raczej nie psuje wiec nie będe potrzebował rad bo trochu więcej j? znam niż Aprilke a jak będę potrzebował rady to pojadę do kolegów motocyklistów

Szerokiej drogi dla wszystkich forumowiczów

Pozdrawiam i dziękuje za wszystko

Aha a tak na marginesie ,dalej mam do sprzedania Aprilke 500 za 8000 zł

Jeżeli kto? byłby zainteresowany ,to zapraszam do Jaworzyny |l.

Opublikowano

Smuciu1 wła?nie dzisiaj ogl?dałem identyczn? maszynkę :):) !TAZ ,co prawda nie miałem możliwo?ci odbycia jazdy ale może innym razem ? !holiday

maszynka jest po prostu piękna,także gratulejszyn takiego zakupu :rolleyes: !tut

ps.zrobiłem nawet parę fotek tej maszynki !kisss !kisss :) tylko ciebie one napewno nie zainteresuj?,masz przecież tak? w realu !holiday !OKK :)

• Sympatycy
Opublikowano
ja na biegowca nie potrzebuje nienawidze biegowców tylko skutery .....

Szybko zmieniasz pogl?dy chłopie !OKK

Opublikowano

gratuluje !OKK jakby miala daszek to nawet do c1 podobna !tut

Opublikowano

Gratki !

Tez ujezdzalem 185 konna Kawcie zx12r ktora mi ukradli !OKK takze wiem co to za wrazenie

Pozdroo

Kacza

Opublikowano

Niezła maszyna gratulejszyn udanego zakupu.>>Konkretna MOC tylko - 175 KM<<nie dziwie Ci się 175KM pod tyłkiem to jednak jest moc !zorro .Z takimi maszynami to nie ma żartów !sciana .Życzę szybkiej ale BEZPIECZNEJ jazdy.Pozdrawiam Kamil

Opublikowano

gratuluje zakupu...fajn amaszynka...ale jako? ja sie nie jaram...pozostaje wierny skuterom...je?li miał bym się przesiadac kiedys na moto to napewno bylo by to turystyczne enduro (np. GS650),nigdy ?cig.

pozdro

Opublikowano

Wprawdzie wykorzystywanie pełnych możliwo?ci takiego pojazdu w sposób bezpieczny jest w naszym kraju niemożliwe, ale gratuluję.

Odwagi.

Opublikowano

Gratuluję nowego nabytku! !TAZ