Gość svga1 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, jak już niektórzy czytali wybierałem się do Hamburga po ypke no i przywiozłem j? jestem bardzo zadowolony z zakupu, warto było przejechać 600km, trochę byłem zmęczony podróż? tam i z powrotem ale już odpocz?łem. ypka stoi w garażu od wtorku ( 1 rano ) jak by tego było mało o 8 rano tego dnia miałem egzamin na prawko A, które zdałem bez problemu, jestem zadowolony że wszystko potoczyło się tak pięknie, teraz tylko rejestracja sprzętu i jazda Pozdrawiam !! Ps. jaki s? koszty pierwszego przegl?du i co na nim powinni sprawdzić ?
bartosinski Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Gratulacje z przywiezionego sprzętu Jeszcze tylko poczekaj na plastik i możesz ?migać (tak wiem, ciężko wytrzymać, jednak zachęcam do wytrwało?ci - jazda zaraz po zdanym egzaminie przed wydaniem prawka to mimo wszystko jazda bez uprawnień!). Pierwszy przegl?d kosztuje 120-co? chyba (na pewno więcej niż 100 i mniej niż 150 zł). Co powinno być sprawdzane? Hehe, wszystko. Hamulce, gło?no?ć, luzy, o?wietlenie.... A co jest sprawdzane...? Hmmm, u mnie diagnosta zerkn?ł tylko do busa, powiedział "hmmm.....", sprawdził numery i było po sprawie. Nawet nie musiałem wyładowywać burgiego. pozdrawiam bartosinski
Gość klanger Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Gratuluję zakupu! Nie ma jak YP 250 Zapraszam na stronę xxx s? tam różne info dotycz?ce skuterów Yamaha Majesty
Rekomendowane odpowiedzi