Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Tym razem to na mnie trafilo...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj na mnie trafilo, mila Pani przywalila we mnie od tylu w samiutkim centrum...

Mnie nic sie nie stalo, a Helcia ma (miala bo juz naprawione!), stluczone 2 klosze tylnej lampy.Migacz i odblask no i pogjete blachy mocujace i zawiasy kufra...

Relingi ( doslownie ) uratowaly mi dupe! :)

Opublikowano

Dobrze że to kolejny przypadek, który człowiek przetrzymał w cało?ci. Współczuje nerwów i Helci a z drugiej strony kurde to co z tymi kobitkami? Fajne takie s? prywatnie a w autach jaki? diabeł w nie wstępuje hehe

Opublikowano

Szczerze współczuję... no ale przynajmniej to nie działanie z premedytacj?. Jak to się dokładnie stało? Pytam nie z niezdrowej ciekawo?ci, ale żeby być może wyci?gn?ć jakie? wnioski i próbować unikać takich sytuacji. Ja np. staram się nie stawać jako ostatni, je?li mogę to wjeżdżam wtedy między samochody.

W zeszłym tygodniu moja siostra stała na ?wiatłach, jako trzecia od końca (samochodem). Szczeniak w starym BMW kupionym dwa dni wcze?niej, z laseczk? obok, przywalił w samochody czekaj?ce na czerwonym z takim impetem, że skasował pięć. Nawet nie chcę my?leć, co zostało by z motocyklisty, gdyby był na miejscu którego? z pierwszych dwóch-trzech samochodów... :lol::):lol:

Opublikowano

Współczuję bardzo! Najważniejsze że tobie nic się nie stało!

Życzę szybkiej rekonwalescencji Helci po leczeniu.

Mam też nadzieję że nie będzie więcej takich postów - życzę tego nam wszystkim z całego serca!

Pozdrawiam

Mamu?ka

Opublikowano

Dokladnie to bylo tak:

Stalem helka jako pierwszy do skretu w prawo na podpoawdkowanej i puszczalem passata ktory nadjezdzal z mojej lewej...

A tu nagle pierdut!!! Az mnie kregoslup w okolicach szyji zabolal...

Grunt ze ja caly a i Helka juz tez bez sladow wiekszych...

Ale adrenaline mi podniosla no i Helusi szkoda :)

• Sympatycy
Opublikowano
  zyzio napisał(a):
... kurde to co z tymi kobitkami? Fajne takie s? prywatnie a w autach jaki? diabeł w nie wstępuje hehe

No wła?nie co się dzieje :lol:

i wcale nie bronię bo ja też swego czasu od kobietki w dupsko dostałam

....szalej?......

a mówi? ze kobiety ostrożniej jeżdż? :)

Brodaty dobrze że tylko tak się skończyło.

Ty? tatu?ku cały, a Helenka wyzdrowiej.

Spokojno?ci życzę :lol:

• Administrator
Opublikowano

Wspolczuje, ale grunt zes ty caly, choc radze zrobic przeswietlenie kregow szyjnych, z tym nie ma zartow.

Pamietaj zeby wyciagnac kase z OC sprawcy podczas ogledzin musisz zalozyc tylne lamy te rozbite a nie cale bo z kasy nici.

Helke reanimujesz a zdrowie wazniejsze. Ja zawsze staje pomiedzy autami co by bez stresu nie patrzec ciagle w lusterka, lub skrajnie przy ktorejs krawedzi. Kiedys gosc oberwal mi kierunek, na szczescie lekko tracil w sam kierunek, pewnie jak bym stal centralnie na pasie to naprawa by nie skonczyla sie na wymianie mocowania kierunkowskazu.

Glowa do gory co nas nie zabije to nas wzmocni

Opublikowano

Brodaty, miałem identyczn? sytuację. Też co? mi chrupneło w kręgosłupie. Przez kilka dni było ok, a póĽniej zaczeło boleć i pobolowało przez pewien czas - zrób jak radził Artix.

Opublikowano

Ech widać Mike, że góra z gór? się nie zejdzie, a niestety Honda z Hond? czasem i owszem.

Całe szczę?cie, że cały jeste?.

• Sympatycy
Opublikowano

Tydzień temu rozmawiali?my o przydatno?ci relingów w tojej Helci a tu masz, sprawdzenie w praktyce. Dobrze, że ty jeste? cały ale z kręgosłupem rzeczywi?cie nie ma żartów.

Opublikowano

Oj Majku... dobrze, że Ty cały jeste?...

Przyznam się, że i ja kiedy? byłem w podobnej sytuacji z t? różnic?, że miałem więcej szczę?cia... tak się złożyło, że akurat patrzyłem w lusterka i zobaczyłem samochód który dziwnie szybko dojeżdżał do skrzyżowania... potem pisk opon... ponieważ obserwowałem to wszystko więc byłem przygotowany do przekręcenia manetki co uczyniłem uciekaj?c przed samochód stoj?cy po mojej prawej... samochód zatrzymał się dokł?dnie tam gdzie ja stałem... za kierownic? była kobieta... malowała się... nie, nie, to nie jest żart...

Dzisiaj jak staję jako pierwszy na skrzyżowaniu to ZAWSZE stoję na lini odzielaj?cej pasy ruchu - chyba, że jest jeden pas... wtedy patrzę często w lusterka...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nikt z nas nie wstanie jest przewidziec sytuacji,ale zawsze poslucham co radza starsi stazem uzytkownicy skuterow i nie tylko.Ale ciesze sie ze jestes caly.Suterek odbudujesz i przylecisz na zlocik.Przypadki chodza po ludziach.Wspolczuje Ci bo to troche klopotu bedziesz mial z odbudowaniem.Pozdrawiam i jestesmy z Toba.Andrea :D:D

trochę nie widzę sensu odgrzewania tematu z przed kilku miesięcy tym bardziej że i Mike i Hella s? po gruntownej przebudowie, proszę o nie grzebanie w ?mieciach o ile nie wnosi post nic nowego do tematu

Artix

Opublikowano
  andrea-torun napisał(a):
trochę nie widzę sensu odgrzewania tematu z przed kilku miesięcy tym bardziej że i Mike i Hella s? po gruntownej przebudowie, proszę o nie grzebanie w ?mieciach o ile nie wnosi post nic nowego do tematu

Artix

Andrea... Nie frasuj się... Taka jego "robota"... :D

Artix - zbój jeste? i tyle... :D zjeb...ć chłopaka, że jest nowy i co? chciał napisać... !happybth A fe... wstydĽ się chłopaku... !happybth

Opublikowano

ło matko aż mi kopara zleciała na ziemię - KTO| Z TORUNIA!!!

• Klubowicze
Opublikowano

... i z Torunia i z okolic ... :lol:

Opublikowano

Liczy sie tylko że Ty jeste? cały a skuta to i tak da sie naprawić bo z tego co opisujesz to nie jest nic wielkiego.A swoja drogo dla mnie kobiety za kierownica to zabójstwo i samobójstwo zawsze byłem tego zdania :lol:

Zobacz, ze odpisales na temat lekko nieaktualny. I po co, skoro sprawa dawno przebrzmiala, Mike caly, Hela naprawiona, a od zdarzenia minelo 3,5 miesiaca.

A co do kobiet za kierownica -> podobne "przypadki" mozna znalezc wsrod mezczyzn, takze uogolniania typu "kobiety nie potafia prowadzic" sa troche nietrafione.

dr.big

Opublikowano
  Cytat
Zobacz, ze odpisales na temat lekko nieaktualny. I po co, skoro sprawa dawno przebrzmiala, Mike caly, Hela naprawiona, a od zdarzenia minelo 3,5 miesiaca.

A co do kobiet za kierownica -> podobne "przypadki" mozna znalezc wsrod mezczyzn, takze uogolniania typu "kobiety nie potafia prowadzic" sa troche nietrafione.

dr.big

Niektualny??14 grudnia o godz po 0 jeszcze temat sie ci?gn?ł. :lol: Jeżeli nieaktualny to dlaczegto nie został zak?czony??
Opublikowano

Dlaczego nie zamkniety? Bo wydawalo nam sie, ze jesli ktos dopisuje to co ma do przekazania, uprzednio czyta calego posta i zawarte w nim komentarze.

Patrzy tez na date i to co sie wydarzylo w miedzyczasie. Ale najwyrazniej sa wyjatki...

Wchodzenie "od swieta" na forum i od razu "odpowiadanie" na wszystkie znajdujace sie w czolowce tematy, bez poznania ich tresci jest, przynajmniej na tym forum, smieszne i niemile widziane.

Przy takich przyzwyczajeniach w produkowaniu postow, moge tylko doradzic zmiane forum lub delikatna wstrzemiezliwosc.

Temat zamykam, bo jak widac, niektorzy zupelnie nie rozumieja po co taka mozliwosc istnieje...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...