Klubowicze MAKI Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Dnia 27.08.2020 o 11:58, arturas napisał: Niestety na tą chwilę z przyczyn czysto logistycznych nie ma już takiej możliwości 😞 Miałem zapytania od kilku osób w tej kwestii, więc jakby uzbierało się 10 osób (minimum ze względu na technologię i koszty produkcji), to mogę wznowić temat i dosłać koszulki już po imprezie. Jak ktoś chętny proszę pisać 🙂 Będę trzymał rękę na pulsie 🙂 w takim razie poproszę koszulkę męską L pieniądze przeleję na konto. Odbiór raczej będzie osobisty.
Romanha Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 18 godzin temu, arturas napisał: Odp. Tak jak w wątku... ODBIÓR oczywiście OSOBISTY na miejscu - ale, jeśli ktoś nie może być na imprezie, a chce mieć koszulkę jako pamiątkę, to należy uwzględnić dodatkowy koszt wysyłki W przelewie uwzględniłem dodatkowy koszt przesylki
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Administrator Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Już za chwileczkę, już za momencik
Aardvark Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Też się wybieram, się tylko w sobotę.
Klubowicze arturas Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Dnia 30.08.2020 o 02:06, MAKI napisał: w takim razie poproszę koszulkę męską L pieniądze przeleję na konto. Odbiór raczej będzie osobisty. @MAKI bardzo cię lubię 🙂 ale musielibyśmy uzbierać listę przynajmniej na 10szt. Koszty rozruchowe produkcji są zbyt duże
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 2020 2 godziny temu, MariuszBurgi napisał: Już za chwileczkę, już za momencik U mnie ciut lepiej 😎
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Administrator Opublikowano 31 Sierpnia 2020 2 godziny temu, subaru gtb320 napisał: U mnie ciut lepiej 😎 No i lux, pakuję kąpielówki 😎 Skutrmagazin o nadchodzącym zlocie -> KLIK
GrzechoCnik Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 W drugi dzień drogi na zlot trafiłem na trójstyk PL/CZ/DE i w okolice kopalni w Bogatyni a i CZ zahaczyłem przelotem W dzień 3ci pokonałem 5 słynnych winklowych tras pd-zach Polski. Wałbrzych - Jugowice Walim - Pieszyce Pieszyce - Sokolec Radków - Kudowa Autostrada Sudecka 2
Klubowicze MAKI Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 17 godzin temu, arturas napisał: @MAKI bardzo cię lubię 🙂 ale musielibyśmy uzbierać listę przynajmniej na 10szt. Koszty rozruchowe produkcji są zbyt duże Oczywiście - rozumiem i czekam na chętnych. ✌👍 Pytanko czy W-awka w Stolicy w piątek robi jakąś zbiorkę ? w kilka moto? i jedzie na Czechy,? Będę w piątek w Warszawie i ewentualnie bym się dołączył. piszcie
Sympatycy zdun13m Opublikowano 1 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2020 Za to nie martw się o powrót . Będziemy w niedzielę w czterech z Czech do Augustowa lecieli. To mam nadzieję że się przyłączysz.
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 1 Września 2020 Autor Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Września 2020 Koszulki gotowe. Jest radość 😎 Bonus gift @arturas... dzięki za poświęcony czas nad projektem oraz produkcję 👏 4
jaccoo84 Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 Wzmacniam reprezentacje g/Świętokrzyskiej, z PawełJW startuję 🙂 Myślę że z pole namiotowe na miejscu do ogarnięcia? W razie jeśli by się ktoś wykruszył albo jeszcze były, to piszę się na piękne okazjonalne koszulki 😃
Sympatycy zdun13m Opublikowano 1 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2020 Mariusz można taką koszulkę zamówić?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 1 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2020 16 minut temu, jaccoo84 napisał: Wzmacniam reprezentacje g/Świętokrzyskiej, z PawełJW startuję 🙂 👍👍👍
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 Towar zapakowany. Cenny ładunek - około 40 sztuk. Czekajcie na dystrybucję na miejscu Zlotu w Czechach rękami Arturasa. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Września 2020 Autor Administrator Opublikowano 1 Września 2020 1 godzinę temu, zdun13m napisał: Mariusz można taką koszulkę zamówić? Pisz do @arturas.
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 I jeszcze taką okolicznościową dekorację na nasze bzyki Artur przygotował. Dzięki 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Września 2020 Autor Administrator Opublikowano 2 Września 2020 Nic odkrywczego ale jednak przypomnę... Pamiętajcie o ograniczeniach prędkości w miasteczkach w CZ. Na samym wjeździe do Rožnov'a jest fotoradar (info ze źródła) więc nie więcej jak 50 km/h zalecane 👍
Tatko Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Mariusz przeca Wszyscy latamy powoli.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Września 2020 Autor Administrator Opublikowano 2 Września 2020 Godzinę temu, Andrzej.S napisał: Mariusz przeca Wszyscy latamy powoli. Pewnie 🙃 mimo wszystko warto przypomnieć ☝️ Dostałem właśnie obszerne wytyczne odnośnie mojego "ubytovani" w Rožnov'ie ... w tym m.in info: Dobrý den, [...] Váš pokoj má číslo 5 a jmenuje se Lysá Hora :).[...] Nie wiem czy nie powinienem się obrazić 🤣
Tatko Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Nie za bardzo wiem o co chodzi ale z tą łysiną to lekka przesada.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2020 21 minut temu, MariuszBurgi napisał: Pewnie 🙃 mimo wszystko warto przypomnieć ☝️ Dostałem właśnie obszerne wytyczne odnośnie mojego "ubytovani" w Rožnov'ie ... w tym m.in info: Dobrý den, [...] Váš pokoj má číslo 5 a jmenuje se Lysá Hora :).[...] Nie wiem czy nie powinienem się obrazić 🤣 Oni po prostu widzieli twoje zdjęcie na forum i tak dostosowali ofertę. A co wolałbyś Kudlaty Borsuk ? 🤣
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Września 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Września 2020 Artur, w piątek będę przejeżdżał przez granice Twoich włości, czy mam mieć jakieś winiety, być przygotowanym na jakieś kontrole, myto, czy mogę bez obaw wjechać do Bielska-Białej? 😉
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 2 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2020 56 minut temu, Saper napisał: czy mogę bez obaw wjechać do Bielska-Białej? 😉 Zapraszam na kawulca . Ja z Bielska ruszam +-15:30 Co do drogi nie potrzebujesz nic.Oprócz ewentualnie dowodu rejestracyjnego przy kontroli w CZ lub SK. Chyba że chodziło Ci o inne "posty " .🤔😉 Czy bez obaw wyjechać do Bielska-Białej. TAK🙂
Rekomendowane odpowiedzi