przemas1965 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Mam pytanie organizacyjne czy wiadomo gdzie się spotykamy na granicy itp
Klubowicze robson Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Dzień dobry. Proszę o dopisanie do listy uczestników, od piątku😃. Wersja namiot.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Pierwszy 🤣 Jakaś mała knajpka obok przykładowe ceny. Miasteczko i drogi super
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Mnie też ta 🍺 pozycja interesuje 😃
Klubowicze robson Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Dnia 22.08.2020 o 12:43, robson napisał: Dzień dobry. Proszę o dopisanie do listy uczestników, od piątku😃. Wersja namiot. No i nawet domek udało się załatwić rzutem na taśmę 🙂 przez Booking :).
Klubowicze morwa37 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Może ktoś jedzie już 03.09 na Czechy czekam na info.
cris76 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Czy ktoś oglądał prognozy na ten weekend?😲 słoneczko dopiero w niedzielę. W piątek i sobotę ulewy na południu, mam nadzieję że się nie sprawdzi, bo odliczam godziny do wyjazdu a tu szykuje się 700 kilosów w deszczówce😪 i pobyt na mokro. Co z punktem spotkania? Gdzie, kiedy i o której?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Pogoda ZAMÓWIONA 👍 Nie KRAKAĆ Burze w górach jak by co to po południu. Bedzie DOBRZE
Administrator xmarcinx Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, cris76 napisał: Czy ktoś oglądał prognozy na ten weekend?😲 słoneczko dopiero w niedzielę. W piątek i sobotę ulewy na południu, mam nadzieję że się nie sprawdzi, bo odliczam godziny do wyjazdu a tu szykuje się 700 kilosów w deszczówce😪 i pobyt na mokro. Przecież to jeszcze ponad 10 dni. Nie ma sensu dziś martwić się złą prognozą (ani cieszyć dobrą). 2
Tatko Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Hehe deszcz jest od tego żeby padał a skuter od tego coby hulać.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2020 6 godzin temu, cris76 napisał: Czy ktoś oglądał prognozy na ten weekend?😲 Nie... ale podobno w Wigilię ma być zimno 😜 Odnośnie spotkania w piątek: Część z nas jedzie na zlot w piątek a część już w czwartek z +1 noclegiem w okolicy. Po głębszej analizie... spotkanie "przed wjazdowe" odbędzie się w miejscowości Frenštát pod Radhoštěm. Jest to klimatyczne miasteczko oddalone 12 km. od miejsca zlotu. Miejsce spotkania to Hospoda u Bobra -> KLIK <- Adres: Školská čtvrť 1342, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm, Czechy Dzień spotkania: piątek, 4 września. Godzina spotkania to 15:00 - 16:00... gdzie ~16:00 będziemy ruszać w kierunku Rožnova... więc jak ktoś chce PObobrować jakieś regionalne jadło lub Kofolę to lepiej być wcześniej 🤩. Pod restauracją jest spory parking na którym powinniśmy się pomieścić. Tu też będą do odbioru koszulki i wlepki zlotowe 🛵
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2020 No i gitara 👍 Będę wcześniej
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2020 50 minut temu, MariuszBurgi napisał: Część z nas jedzie na zlot w piątek a część już w czwartek z +1 noclegiem w okolicy. Po głębszej analizie... A część dopiero w sobotę 😞 ... ale też chcielibyśmy Was znaleźć 😉 i razem spędzić sobotę
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2020 6 minut temu, Joasia70 napisał: A część dopiero w sobotę 😞 No tak. Co do soboty... Kwestia kto w jakich godzinach dobije w sobotę ale z pewnością... szybko się odnajdziemy 💪 Kluczowa będzie tu wspólna wycieczka ~ 13:30. Dla przypomnienia, plan soboty: Sobota 5.9.● 11:00 - 12:45 rejestracja, przyjazd uczestników na plac w Rožnovie p.R.● 12:45 - 13:30 występ grupy tanecznej H2B, wspólne zdjęcia, akrobacje na skuterach Martina Knechta i Tomáša Kissa● 13:30 wspólna jazda (60 km) „Na Wołoszczyźnie na skuterze na skuterze”. Trasa: Rožnov p.R. - Valašská Bystřice - Dušná - Růžďka - Bystřička - Rožnov p.R - Hutisko-Solanec - Rožnov p.R z miejscem docelowym w Obozie. (mapa: https://goo.gl/maps/9GNPBM4j1hYoFDt16)● 15:00 obóz: poczęstunek, relaks, konkursy, muzyka DJ Volvacek i Adamico● 20:00 Brak sortowania● 21:30 Odrodzenie Depeche Mode!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Teraz, MariuszBurgi napisał: Kwestia kto w jakich godzinach dobije w sobotę. Skoro świt 😉 bo tęsknimy za Wami 🙂 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Autor Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2020 27 minut temu, Joasia70 napisał: bo tęsknimy za Wami 🙂 My za Wami też 😛 Do wyjazdu na zlot zostało 10 dni ! 🔜 🛵🤩
Sympatycy PawełJW Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Godzinę temu, arturo-bb napisał: No i gitara 👍 Będę wcześniej Postaramy się przykleić i też być wcześniej🐌🐌🐌
Michal G. Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Proszę o dopisanie do listy uczestników.
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Do Artura, czy istnieje możliwość dokupienie jeszcze jednej koszulki (męska L)?
Klubowicze arturas Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, bilety napisał: Do Artura, czy istnieje możliwość dokupienie jeszcze jednej koszulki (męska L)? Niestety na tą chwilę z przyczyn czysto logistycznych nie ma już takiej możliwości 😞 Miałem zapytania od kilku osób w tej kwestii, więc jakby uzbierało się 10 osób (minimum ze względu na technologię i koszty produkcji), to mogę wznowić temat i dosłać koszulki już po imprezie. Jak ktoś chętny proszę pisać 🙂 Będę trzymał rękę na pulsie 🙂
Romanha Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Witam czy są już koszulki. Zamówiłem dwie kasę przelałem i na razie cisza
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2020 13 godzin temu, Romanha napisał: Witam czy są już koszulki. Zamówiłem dwie kasę przelałem i na razie cisza Odp. Tak jak w wątku... ODBIÓR oczywiście OSOBISTY na miejscu - ale, jeśli ktoś nie może być na imprezie, a chce mieć koszulkę jako pamiątkę, to należy uwzględnić dodatkowy koszt wysyłki
GrzechoCnik Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Droga do CZ rozpoczęta. Pierwszy postój nad jeziorem w m.Sława w lubuskiem
Rekomendowane odpowiedzi