kowal Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 Sprawdźcie boocking są ciekawe oferty np. Penzion Janostik ze śniadaniem w cenie oraz możliwością wykupienia obiadu i kolacji dodatkowo.
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2020 Najlepiej jakby ktoś ogarnął kwaterunek, tak abyśmy byli w tzw "kupie" zusammen ?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Maja 2020 Sympatycy Opublikowano 21 Maja 2020 Jestem tak jak Piotr za ogarnięciem kwaterunku ogólnego. W kupie raźniej ? Choć chyba będzie ciężko bo widze że impreza na wysokim poziomie i liczba uczestników (nie pisząc o Burgmani) liczna. Ale bądzmy dobrej myśli że kilka ? naście domków kwater zostanie. P.s Choć ja to mam chyba najbliżej . Sory Arturbb ma bliżej ? (Trasą widokową)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Administrator Opublikowano 22 Maja 2020 11 godzin temu, subaru gtb320 napisał: naście domków kwater zostanie. Na tą chwilę mam wiedzę o dostępności 12 miejsc w domkach CH ze wspólną łazienką. Nie każdemu to musi pasować. Dostępność lepszych domków będziemy jeszcze potwierdzać. @arturas niebawem dopisze coś w tym temacie, bo jest w kontakcie z Radkiem. Próbowałem rezerwacji apartamentów 2 os (przez www kempingu) i taka odpowiedź: Dobrý dne v tomto termínu není volný žádný apartmán ani dvoulůžková chatka. Impreza jest liczna ... tak więc na wszelki wypadek polecam to, co i Kowal. W pobliżu jest Hotel Horal (200 m. od zlotu) oraz Penzion Adéla (600 m. od zlotu).
dr.big Opublikowano 22 Maja 2020 Opublikowano 22 Maja 2020 8 godzin temu, MariuszBurgi napisał: (...)tak więc na wszelki wypadek polecam(...) THX?, skorzystałem . PS. Na kempingu przez Booking też coś chyba mają.
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2020 12 godzin temu, MariuszBurgi napisał: Na tą chwilę mam wiedzę o dostępności 12 miejsc w domkach CH ze wspólną łazienką. Nie każdemu to musi pasować. Dostępność lepszych domków będziemy jeszcze potwierdzać. @arturas niebawem dopisze coś w tym temacie, bo jest w kontakcie z Radkiem. Wywołany powyżej piszę w temacie... Od strony kwaterunkowej organizacja zlotu wygląda nieco inaczej niż u nas. Kwaterunek we własnym zakresie i w doborze standardu wg upodobań. Jest dosyć duża baza dostępna przez booking. Roznov to miejscowość turystyczna, na tą chwilę nie ma problemów z rezerwacją. Poza powyższym na campingu jest pole namiotowe, które nie wymaga rezerwacji wcześniejszej (info od organizatora), więc można gdybać nad przyjazdem do ostatniej chwili. Opłata rejestracyjna, to 200 KCS (aby przeliczać w miarę szybko na PLN dzielcie przez 6). Na terenie kempingu będzie dostępne jedzenie, picie, itp... ale płatne będzie już indywidualnie wg potrzeby.
Klubowicze karton Opublikowano 24 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2020 Dopisz mnie i Sabine
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Administrator Opublikowano 25 Maja 2020 Lista uaktualniona. Wieść gminna niesie, że na zlot Po Valašsku na Skútru 2020 szykuje się rekordowa ilość ekip. Zapowiedzieli się m.in Roller Freunde z jednego z regionów DE. Licznie będzie także od nas... tak więc będzie się działo ? Ps. Informacyjnie: Hotel Horal ani Penzion Adéla w tym terminie nie mają już wolnych pokoi. Miejsca są jeszcze w Hotel Eroplán (600 m od zlotu) oraz w Penzion Janoštík (ok. 2.5 km od zlotu) oraz na samym kempingu domki 4 osobowe.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2020 Czyli ustalamy że każdy organizuje sobie noclegi na własna rękę ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Administrator Opublikowano 25 Maja 2020 To chyba jedyna opcja w tym wypadku. Jeden z regionów planuje jechać ale nastawia się na namioty. Ktoś inny chce jechać z plecaczkiem i zależy mu na pokoju 2 os z łazienką. Wiem, że niektórzy porezerwowali już noclegi w penzionach i hotelach. Ważne abyśmy wjechali w piątek na zlot jedną ekipą (zrobimy ustawkę na granicy PL/CZ) i wspólnie się tam bawili... a także uczestniczyli razem w wycieczce sobotniej -> ● 13:30 wspólna jazda (60 km) „Na Wołoszczyźnie na skuterze na skuterze”. Trasa: Rožnov p.R. - Valašská Bystřice - Dušná - Růžďka - Bystřička - Rožnov p.R - Hutisko-Solanec - Rožnov p.R z miejscem docelowym w Obozie. (mapa: https://goo.gl/maps/9GNPBM4j1hYoFDt16) 1
dr.big Opublikowano 25 Maja 2020 Opublikowano 25 Maja 2020 Różnorodności wyboru nie ma i to jest problemem ? . Na terenie ośrodka pozostały (info z weekendu) jedynie ze 2 "domki" rodem z ČSSR i wspólne łazienki/sanitariaty. Albo miejsca na polu namiotowym.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 25 Maja 2020 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2020 6 godzin temu, MariuszBurgi napisał: Ważne abyśmy wjechali w piątek na zlot jedną ekipą Byłoby super
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2020 No to noclegi klepnięte. Dwa domki 4 osobowe . Obsada : PawełJW Aneta_80 arturo-bb Ziga SubaruGTB Natalia Karton Sabina I gitara. Teraz tylko czekamy
Sympatycy PawełJW Opublikowano 25 Maja 2020 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2020 Super. Mam jeszcze pytanko o wpisowe na zlot 200KCS to na miejscu będziemy płacić czy będzie podany jakiś link do wpłaty?
Klubowicze karton Opublikowano 25 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2020 Super czekamy na zlot
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2020 2 godziny temu, PawełJW napisał: wpisowe na zlot 200KCS Na miejscu ? przy rejestracji 1
Administrator xmarcinx Opublikowano 25 Maja 2020 Administrator Opublikowano 25 Maja 2020 2 godziny temu, arturo-bb napisał: No to noclegi klepnięte. Dwa domki 4 osobowe . Gdzie konkretnie zdecydowaliście się na nocleg?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2020 Na Campingu. To były prawdopodobnie ostatnie.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 26 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2020 Noclegi klepnięte 2 domki dla : Przemas Kaktus Majeranek Termi ZYBEX Rysiak BLADY SzymonSeptic
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 26 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2020 Do listy wyjazdowej proszę jeszcze od nas dopisać ?: Leo Szklana Szuszfol
Klubowicze Szuszfol Opublikowano 26 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2020 Byłem na Maxi Sraz'ie w 2008r. i 2009r. nie może mnie tam zabraknąć .... Świetna organizacja, rewelacyjna atmosfera i parada po winklach bezcenna . Wszystkich niezdecydowanych namawiam na ten wypad napewno nie będziecie żałować.?
Kamil an400 Opublikowano 28 Maja 2020 Opublikowano 28 Maja 2020 witam proszę o dopisanie do listy uczestników
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Administrator Opublikowano 29 Maja 2020 Mamy 33 osoby na liście... Zapowiada się ciekawie ?
Tatko Opublikowano 29 Maja 2020 Opublikowano 29 Maja 2020 Mariusz do Mnie dopisz jeszcze dwie maszyny.
Paul Opublikowano 29 Maja 2020 Opublikowano 29 Maja 2020 Jadę i ja jak się da to podłączę się do g/mazowieckiej nocleg biorę namiot i co tam potrzeba będzie spox
Rekomendowane odpowiedzi