Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2020 Bawimy się na fajnym koncercie cover bandu Depeche Mode Wyklepane na 11 Pro Max
Jorg68 Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 W małej grupie ale Route 125 tam było, pozdrawiamy silną grupę Burgmanni. 1
Rajmundas Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Ciekawa impreza miłośników małych kółek. Świetne zdjęcia i chwile uchwycone. Ehhh, mnie ten weekend usadził na miejscu... Wracajcie szczęśliwie.
Użytkownicy tommac Opublikowano 6 Września 2020 Użytkownicy Opublikowano 6 Września 2020 Byłem tylko w sobotę, ale imprezka super. Kaczor72 dzięki za wspólne kulanko. 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2020 Ja już w domu. Dzięki wszystkim za baaaardzo fajnie spędzony weekend. Na bank muszę to powtórzyć 👍 Przy okazji wyjazdu po 10 latach i ponad 120 tyś km akumulator w Hondzie powiedział Passs. Jutro trzeba kupić nowy bo sezon jeszcze trwa i parę tysięcy kilometrów jest do zrobienia 😜
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2020 Widać, że zabawa była przednia. Fotki piękne, ujęcia super. Brawo Wy ! Tylko pozazdrościć, ech.
Klubowicze karton Opublikowano 6 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2020 Bardzo udany zlot dzieki 3dni pracy i Bieszczady
Klubowicze ziga Opublikowano 6 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2020 Już w domu po imprezie spotkaniu na zlocie było bardzo wesoło i ładnie do następnego razu
Klubowicze MarP Opublikowano 6 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2020 Co prawda udało się przyjechać tylko na jeden dzień ale warto było 🙂👍 Dziękujemy wszystkim za miło spędzony dzień. Tutaj kilka fotek z soboty. Pozdrawiamy, KasiaP i ja 🙂
skala Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 ooo widzę , że nawet jeden qooder na zdjęcie się załapał. widać fajna impreza była , mam nadzieję że następnym razem i ja pojadę...
Sympatycy PawełJW Opublikowano 6 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2020 My również szczęśliwie w 🏠. Dziękujemy za super zabawę. Do zobaczenia. 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 6 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2020 My również w domu już jakiś czas . Wszystkim bardzo dziękujemy było Zajebiscie 1
Tatko Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Telefon padł ,od jakiegoś czasu już w domku motur umyty odpoczywa .Ana, Krzysiu dziękuję za to coście się ze Mną meczyli.Paweł Gosia podziękowania za odwiedzinki i kawósię. Było zaje fajnie Wszystkim dzięki i do następnego niebawem.Pozdrawiam.
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturas Opublikowano 6 Września 2020 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Września 2020 News video prosto od organizatora "Po Valašsku.." 3
Klubowicze nietoperz Opublikowano 6 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2020 My również w domu. Wróciliśmy w sobotę o 21szej tuż przed deszczem. Dziękujemy wszystkim, było super.
przemas1965 Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Dzięki wielkie za udany zlot było super pozdrawiam
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 6 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2020 Dzięki za super atmosferę 👌
kaczor72 Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Dziękuję wszystkim že mogłem pierwszy raz uczestniczyć w takiej imprezie w takim super gronie ! , chociaż tylko w sobotę ale było warto. Kilometr przed domem porwała mnie ulewa ale dotarłem bezpiecznie. Dzięki i pozdrawiam wszystkich Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Marek Leśniak Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Bardzo dzięki za superową sobotę w zacnym towarzystwie Dzięki do następnego. Pozdrawiamy
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2020 Siemka. Robson odstawiony do domku a ja 1.5 godzinki później szczęśliwie dojechałem. " Zlocik " fajny. Ekipa z polski rewelacyjna. Ośrodek pasuje, basen z gasnącymi świeczkami " pierwyj sort " . Szkoda że zabrakło mi odwagi na kąpiel przy świecach bez szmatek na sobie 😜. To chyba już wiek 😟. Pozdrawiam Siemik.
Snajki Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Ja też juz w domu, piękna impreza śliczne okolice, kręte trasy, fajni ludzie, dzieki 😃👍🛵
Sympatycy krys70 Opublikowano 6 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2020 3 godziny temu, Andrzej.S napisał: Ana, Krzysiu dziękuję za to coście się ze Mną meczyli. To my wyrażamy wdzięczność za przyjęcie na pokoje 🙂 Weekend bardzo udany warto byłoby to powtórzyć już za rok pozdrawiamy uczestników i do zobaczenia
krzysztof8800 Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Od 20 w domciu. Dzięki wszystkim za fajną imprezę i towarzystwo👍. Podziękowania dla czarnej owcy 🤣🤣🤣 za wspólny powrót do Piotrkowa
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2020 Ja też od kilku godzin w domciu, pralka się kręci, kask wyczyszczony i się ładuje ️. Dzięki za super weekend z pozytywnymi emocjami, mnóstwem śmiechu, ciekawymi rozmowami i fajnymi koncertami. Już się nie mogę doczekać następnego. Zlot w Czechach wpisuje na stałe do swojego kalendarza. Oby tylko nie kolidował z naszą Burgmanią. Jutro pakuję „żelezany” zestaw wyjazdowy. Będzie czekał na sygnał - znak . Škoda , że Bieszczady już za tydzień. Gdyby była większa przerwa pomiędzy imprezami to chętnie bym pojechał. Ze statystyk podam, że komputer pokładowy pokazał, że zrobiłem niemal 1000 km, a średnie spalanie to 4,0 l/km. Do następnego
Marek1980 Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Dzięki wszystkim za towarzystwo, naprawdę super impreza. Podziękowania dla arturo-bb i ekipy za wspólny dojazd i powrót. Mam nadzieję, że wszyscy szczęśliwie dotarli. Pozdrowienia i do następnego razu!
Rekomendowane odpowiedzi