Vespa Club Małopolska Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Witam kolegów. Korzystając z okazji przekazuje Wam informacje ze tegoroczna impreza skuterowy Po Valašsku w Czechach ze względu na sytuacje covidowa zostanie przełożona. https://fb.me/e/33twTYQsQ Nowy termin to 9-12 września. Jeśli nic się nie zmieni to w ciągu 10 dni Radek Rebroš poda to oficjalnie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Administrator Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Dzięki za info. Z tego co wiem, to organizatorzy od początku zakładali dwa możliwe terminy. Sytuacja jest jaka jest. Wszystkie duże imprezy są trudne do planowania...Tak, że ten... do września 💪
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Vespa Club Małopolska napisał: termin to 9-12 września. No i gitarrra 👍 Z Bieszczadami nie koliduje a może nawet to połączę w jedną całość 🤔
Sympatycy kris02 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Wstępnie Alyna i ja jesteśmy zainteresowani.
Użytkownicy tommac Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Użytkownicy Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Na chwilę obecną jestem chętny
Administrator Bomber Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Administrator Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Ja w tym roku bardzo chętnie dołączę do zacnego grona valaskowego
krzysztof8800 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Cieszę się, że wypadnie znowu we wrześniu👍 Jak najbardziej jestem na tak.
GrzechoCnik Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Termin jest dobry bo to jeszcze lato. Podoba mi się.
Rekomendowane odpowiedzi