Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Artykuł w Pulsie Biznesu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

standardowo przegl?dałem wła?nie informacje giełdowe i cóż widzę - skutery docieraj? wszędzie :blink:

http://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=d...d2-dcb365b513b7

Miło poczytać :blink:

artykuł wyszedł 23.08.2007 15:24

do zobaczenia w Stegnie!

A ja tymczasem wracam do notowań, miejmy nadzieje, że to nie koniec hossy, bo chcę kiedy? wreszcie kupić duży skuter:)

• Sympatycy
Opublikowano

Ale baboli natrzaskane :blink:

Opublikowano

Yamaha 625 jest najlepsza :blink:

Opublikowano

Eeee, to literówka (cyfrówka :blink:).

Fajny artykulik, w miłym przyjaznym tonie no i w miejscu "nieskuterowym".

Bravo! Mnie się podoba. Nawet je?li fachowcy dostrzegaj? nieco "baboli".

Fajnie!

Tylko z tym wst?pieniem do klubu to wcale nie tak hej... Wiem, nie jeżdżę na spotkania ale moje zdjęcie i dane, które zgodnie z instrukcj? wklepałem cierpliwie gdzie? utknęły tak ze dwa miesi?ce temu gdzie? na biurku (czyt: w wirtualnej przestrzeni) Szefostwa. Ale jak mawiaj? co się odwlecze to nie uciecze, może kiedy? zobaczę znaczek z Burgmanem pod swoim avatarem :blink:

Opublikowano

Tekst w istocie pozostawia wiele do życzenia ale ważne jest to (tak jak napisał Emka) że pisz? o nas w miejscach niebranżowych.

Z cało?ci ubawił mnie komentarz pod cało?ci? niejakiego pana "rowerka" a jeszcze bardziej odpowiedzi Mariusza (jak mniemam Ojca naszego Dyrektora - pozdrawiam) i Marcina (nie wiem Kielichu czy to twoja sprawka? - ale też pozdrawiam). B):blink:

• Sympatycy
Opublikowano

B) Hmmm Mariusz wła?ciciel BMW C1 :blink:

Bardzo mi sie podobała charakterystyka klubu B) Miło, że miło o nas pisz?.

Opublikowano

Bardzo dobrze ze taki artykul sie pojawil, i szczerze mowiac powinno byc takich wiecej, w jak najwiekszej liczbie miejsc (czasopism, net itd.).

Dzieki takiemu, a nie innemu charakterowi artykułu skuterowcy (maxi) zostan? postrzezeni jako "fajni goscie", a nie demony koni mechanicznych (na zyletkach) majacych wszystkich w d**** , itp. itd.

A niejakim sukcesem by bylo, zeby burgmania miala swoja mala rybryczke w jakims czasopismie motocyklowym, w ktorym pojawialyby sie krotkie, acz konkretne artykuly...nie sadzicie? A nawet moze artykul w RP, Super Expresie...(chyba przesadzam :blink: ).

Pozyjemy zobaczymy ! Oby takich art. wiecej !!!

BTW. Udalo sie. W poniedzialek przyjezdza moj nowy kon do stajni: SYM GTS 250.

P.S. Mariusz, testu SYMa jeszcze chyba nie bylo... B)

Pozdrawiam

Maciej "Bilu"

Opublikowano

Witam,

Szukałem i nie widzę, aby temat był już poruszony, a więc zaczynam.

Wpadł mi w ręce artykulik na temat Burgmanii zamieszczony w Pulsie Biznesu. Wypowiadał się MariuszBurgi (vel. handlowiec :angry: ) i Artix. Oprócz Yamahy 650 jako jednego z pierwszych maxiskuterów (hihi), nie dopatrzyłem się więcej błędów. Całkiem miły tekst opisuj?cy nasze ?rodowisko. Oby więcej takich publikacji :ph34r:

Na życzenie mogę zeskanować i wrzucić.

tematy poł?czone w jeden i przeniesione

Artix

• Sympatycy
Opublikowano

:angry: łoj Żabko, było swego czasu....

i była polemika na temat artykułu..... :ph34r:

Opublikowano

Muchos gracias.

• Administrator
Opublikowano

Żaba... tak to jest jak sie na forum zagl?da od wielkiego dzwonu... ;)

http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=4366

Ps. Jak nie zaczniesz się pojawiać na spotach to przerobimy Cię na balonik... taki jak w Shreku :ph34r:

Opublikowano
  Cytat
Jak nie zaczniesz się pojawiać na spotach to przerobimy Cię na balonik... taki jak w Shreku

Heh, nie ma to jak życzliwi koledzy ;)

W czwartek bedę, ale mnie nie dmuchajcie :ph34r:;)

Opublikowano

Jeszcze troszkę czasu ,a za wywiady profity będ? do klubu wpływały. :ph34r:

Opublikowano

Tiaa.... a ja sobie pczytałem komentarze.... Fajna lektura. Jakie kompleksy z ludzi wyłaż?.... fiuuuuu...

Pozdrówka

Opublikowano

Komantarze niezłe, fakt. Artukuł też nienajgorszy, ale błędy nawet mnie raż?.

Opublikowano

Az krew sie gotuje :[ przez takich ludzi co pisza takie komentarze :/ ludzie i taborety ... artykuł moze byc !sciana

Pozdroo

Kacza