Gość Kamil Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ci to się wybrali na wycieczkę. S?dz?c po napisach to jad? z Paryża do St. Petersburga i to na Peugeot'ach Vogue. Zobaczcie że nie maj? tablic rejestracyjnych! Jak to jest? We Francji pojemno?ci do 50 ccm nie musz? ich mieć??? Foty zrobione 19 VIII 2007 w Wawie przy stacji Metro |więtokrzyska.
Klubowicze robson Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2007 to s? twardziele , niezły hardcore - życzę wytrwało?ci i powodzenia !!!
Radio Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 3200 kilometrów motorowerem KOMAR Czyli Rajd dookoła Polski !!! Opis Po lewej stronie kliknij.... O tym się pisało......... Komarem dookoła Polski Mapa trasy Czy dzisiaj kto? zdobyłby się na taki wyczyn jad?c takim motorowerem, z tak? prędko?ci?
Gość Kamil Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Je?li brałe? w tym udział to pełen szacun jednak jest małe ale: mamy 2007 rok i ich jest dwa pojazdy i dwie osoby. Nie wiem jak? moga mieć prędko?ć ale stawiam że też nie za duż?.
dr.big Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Rozumiem co ma na mysli Kamil. Kiedys jechalem Komarem dwa razy trasa Szczecin- Dziwnow- Szczecin. Jednak byl to poczatek lat osiemdziesiatych i pojazdow na calej trasie bylo (sto?) piecdziesiat razy mniej niz dzisiaj. Tak samo predkosci przez nie osiagane byly duzo nizsze. Kilka lat temu jechalem ta sama trasa na nie odblokowanym Piaggio TPH i pomimo tego ze bylo to przed sezonem ruch byl juz lekko niebezpieczny. W trakcie trwania sezonu, a juz w momencie kiedy jest super pogoda, na podroz pojazem jadacym 40- 50 km/h bym sie nie odwazyl . Wydaje mi sie, ze jechali glownie bocznymi drogami ale i tak wielki respect dla podrozujacych takim "popierdulkami" .
Gość Estelle Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zobaczcie że nie maj? tablic rejestracyjnych! Jak to jest? We Francji pojemno?ci do 50 ccm nie musz? ich mieć??? Pewnie bagaż zasłonił
adams Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja objechałem Polskę na składaku w 1991 roku, 2500 km. Rozumiem, że taka wyprawa Komarkiem była osi?gnięciem ze względu na awaryjno?ć 'sprzęta'.
Olsen Opublikowano 1 Września 2007 Opublikowano 1 Września 2007 Foty zrobione 19 VIII 2007 w Wawie przy stacji Metro |więtokrzyska. Może - podobnie jak ja - uskuteczniaj? system Park&ride?
Rekomendowane odpowiedzi