Jurek_mwo Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Mam prosbe, a mianowicie posiadam skuter marki Yamaha Majesty 250cm, a mysle o kupnie hondy Silver lub burgmana 400. Bardzo prosze o jakies porady. Jesli ktos wie, gdzie sa jakies sklepy gdzie mozna to zakupic w systemie ratalnym, to prosze o info. Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam i z gory dziekuje.
Abach Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 W każdym salonie Suzuki czy Hondy bez problemu sprzedadz? Ci skuter na raty i jeszcze będziesz mógł wybrać sobie najbardziej korzystn? ofertę rataln? różnych banków. Chyba, że my?lisz o zakupie pojazdów używanych, bo nie wyraziłe? się do?ć precyzyjnie? Jeżeli szukasz używanych też polecam salony, autohandle lub firmy trudni?ce się po?rednictwem w sprzedaży motocykli. Praktycznie każda firma współpracuje z bankami i bez problemu dokonasz zakupu na raty. Najtrudniej jest kupuj?c skuter od osoby prywatnej. Teoretycznie wszystko można kupić na raty, ale w tym przypadku chyba jest trudniej
pablos Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Polecam Santander Consumer Bank - w przypadku nowego pojazdu maj? b.korzystne warunki zakupu (Sam często jestem ich klientem). Atut to finansowanie do 135 % warto?ci pojazdu niskie oprocentowanie i b.mała marża - można też spłacić szybciej bez kosztów. Idziesz do Nich z pro-form? faktury i odp. dokumentami a już po dwóch trzech dniach transakcja jest w fazie finalnej. Pozdrawiam Za Majesty 400 now? wyjdzie rata poniżej 500 zł na 60 rat.
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jeżeli szukasz nowego skutera Suzuki lub Honda to masz 2w1 w zaprzyjaĽnionym salonie "Sokół" w Lublinie. Negocjacje cenowe mile widziane. Kredyty różnych banków "od ręki". strona www.sokol.lublin.pl
Jurek_mwo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Dzieki za odpowiedzi . Jutro wyjezdzam, i prawdopodobnie nie bedzie mnie 3 msc, ale po powrocie zabieram sie za kupno motoru. Pozdrawiam!
Gość dunde Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Pozwolę sobie podł?czyć się pod temat i proszę o poradę. Nurtuje mnie decyzja o zakupie i tu wła?nie pojawia się problem... czy lepiej poszukać używanego an 650 czy może zdecydować się na młodszy(nie wykluczone że K7) an400(jeżeli kro? ma jakie? uwagi dotycz?ce K3to bardzo proszę). Skuter będzie wykorzystywany do dojazdów do pracy i wekkendowej i wakacyjnej turystyki. Będzie to mój pierwszy maxis wcze?niej jezdziłem tyko na motocyklach, więc nie do końca wiem na co głównie zwrócić uwagę- wiadomo że moc i V max to nie wszystko. Może jeszcze dodam że mam około 187cm wzrostu- może to też ma znaczenie. Z góry dzięki wszystkim za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi