anx Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 witam jestem tutaj nowy i prosze admina o wyrozumialosc i o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce gdyz nie moge rozpoczac tematu w innym dziale !guns chodzi mi o produkt yamahy , model versity , co sadzicie o tym skuterku ? zainteresowala mnie ta oferta skuter ma przebieg 26 tysiecy ( czy to duzo na jednocylindrowca o pojemnosci 260 cm ) i jeszcze jedno pochodzi on z wloch i w dokumentach jest wpisany jako MBK czy to normalne czy kombinacje ? jeszcze raz sorki i dzieki za porady pzdr Andrzej temat przeniesiony z "serdeczno?ci" do odpowiedniego działu Artix
pablos Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witay ... najpierw należy zacz?ć od przywitania i przedstawienia się, póĽniej wypełnić profil ... i już jeste? w?ród Nas. Dopiero wtedy będziesz mógł ?migać po forum bez ograniczeń. Produkty Yamahy to dobre pojazdy. Pozdrawiam
jagroski Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 MBK to francuska yamaha edit - i to równie dobra, jak tzw. oryginał.
Rekomendowane odpowiedzi