banat Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam. Po Moich do?wiadczeniach zwi?zanych z podróż? na F1. i konsekwęcjami, chciałbym rozpocz?ć w?tek, dotycz?cy pomocy w czasie wyprawy. Proponuję zrobić bazę adresów ludzi którzy sprawdzili się temacie pomocy na drodze . Podczas Naszej podróży potwierdzi to Dragon wielu się zatrzymywało ,jednak jedyny który nie odpuscił to był CZEBO .TEGO CZŁWIEKA trzeba polecać w razie nieszczę?cia .Jestem pewny ze załatwi wszystko perfekt w okolicach Budapesztu. MAM NADZIEJE ze temat się rozbuduje i podamy szczegoly kontaktu.Temat jest o tyle wazny ,czytaj?c o ostatnich przygodach Italiańców.Chciałbym aby to był forum dla ludzi wyjezdzaj?cych za Granicę Naszego Kraju. banat
gumis Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 o takim po?cie też my?lałem i pochwalam bo wielu z nas jeĽdzi dużo i takie namiary na pewno by się przydały. jak by kto? potrzebował pomocy w okolicach tarnów-rzeszów to w miarę możliwo?ci postaram się jako? zawsze pomóc. moje namiary to 512 124 121
jagroski Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Uważam, że należy najpierw spytać się wymienionego i jemu podobnych, czy chc? być na takiej li?cie prywatnych asistance (czy jako? tak). W innym przypadku nast?pi nadużywanie grzeczno?ci tego zapewne niezwykle uczynnego człowieka i jego wykozystywanie. Tu trzeba zachować wiele taktu i umiaru. Wówczas miał zapewne wiele czasu, cierpliwo?ci i niesłychanie duże otwarte serce, ale póĽniej może nie mieć i aby nie stał się tym złym co to nie chce pomóc, bo musi i?ć do np.pracy. TO TRZEBA WZIˇ|Ć POD UWAGĘ. KONIECZNIE!!! !guns
Rekomendowane odpowiedzi