RobB. Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ZAGRAJ No ja w szale bicia rekordów przegrałem, może Wam się uda. Nawiasem na jednym ze zdjęć był jeden z ratowników, który nas szkolił w Pabianicach więc to nie była czysta teoria ! Pozdrawiam RobB.
Gość MichaŁ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 No ja w szale bicia rekordów przegrałem, może Wam się uda. Ja również Ale my?lę, że to dobry pomysł aby rozja?nić umysły niektórym kieruj?cym. Już podałem to dalej.
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Też my?lałem, że się uda. Niestety byłem w błędzie
Gość Dragon Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Kolejna akcja społeczna... Słusznie i wła?ciwie... Wbrew pozorom po zagraniu w tak? grę i po jej zakończeniu każdemu co? zostanie... ale nie będę więcej pisał... niech i inni się "przejad?"...
dr.big Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Sprojrzalem na czas i dystans do przejechania i sie zatrzymalem . Za drugim razem na probe dawalem tylko gazu ... PS. Jadac z Sopotu na Hel, widzielismy wypadek, w ktorym na jedynie oznaczonym przejezdzie pociag trafil lekki samochod dostawczy. Z kabiny nie zostalo wiele, a osoby poszkodowane byly na pewno conajmniej w ciezkim stanie. Byl to taki "latwy" przejazd, gdzie wydawalo sie, ze nic sie nie moze stac. A jednak ...
Sympatycy spinka Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ....ups..... ja tak szybko nie ?migam, a i tak mnie "trafiaj?" Cało?ć godna polecenia, daje do my?lenia, powinni kursanci na prawko to przechodzić
Kacza Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja sie zatrzymalem Ale widac, ze ktos mial dobry pomysl ... pokazywac konsekwencje ludzia...ktorzy nie zdjaa sobie sprawy z konsekwencji .. Pozdroo Kacza
Gość andropow Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 az mi sie gor?co zrobiło... Coraz ciekawiej przebiegaj? kampanie "na my?lenie"
zyzio Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 wygrałem życie wyczułem sprawę hehe
PaPaYoS Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 akcja słuszna dziwnie widzieć własny nekrolog więc ręce i nogi z gazu
Administrator Artix Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Administrator Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Pomysl swietny na kampanie spoleczna, widac ze wreszcie MT i Krajowa Rada Bezpieczenstwa Ruchu Drogowego wziela sie do pracy
Sympatycy pawel883 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Za mocno ,za mocno... .........ale daje efekt pawel883
Abach Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Jak się nie zatrzymasz = przegrywasz....
Matador Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 A ja wyczułem sprawę, co z tego , przyspieszenie w tym samochodzie niezłe ale hamulce do kitu, mimo prędko?ci nie za wielkiej i tak ciufcia przejechała sie po mnie jak po kotlecie.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dojechać się nie da !scooter Zatrzymałem sie przed przejazdem .... a tu jak w TVN od razu reklama !scooter !scooter
Rekomendowane odpowiedzi