Abach Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Czytam sobie forum i niektóre w?tki nie chc? się wy?wietlić. Pokazuje się taki komunikat: Nie można wy?wietlić strony XML Nie można przegl?dać wej?cia XML przy użyciu arkusza stylów XSL. Popraw bł?d, a następnie kliknij przycisk Od?wież lub spróbuj ponownie póĽniej. -------------------------------------------------------------------------------- Tag końcowy 'center' nie odpowiada tagowi pocz?tkowemu 'Center'. Bł?d podczas przetwarzania zasobu 'http://www.burgmania.ne... To tak tylko u mnie? Zaznaczam, że większo?ć postów od ostatniej wizyty przeczytałem bez problemów.
Kacza Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Oj biedaczku !placz u mnie jest wszystko OK ! . Moze masz cos z przegladarka ? czego uzywasz ? Pozdroo Kacza
Klubowicze Roni Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2008 mam problem tego typu ,że coraz czę?ciej dostaję komunikat że poł?czenie z serwerem zostało zresetowane , a samo wczytywanie strony trwa jakby to nawet nie była 128. u mnie jest 1 gb internet i inne strony działaj? jak należy . nie wiem czym to jest spowodowane, czyżby serwer się grzał ? te dolegliwo?ci występuj? od jakiego? tygodnia .czy ma kto? podobne problemy ? samo wej?cie na stronę główn? nie jest problemem dopiero schody zaczynaj? się w momencie wej?cia w poszczególne w?tki .
Gość Dragon Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Chyba wszyscy mamy takie problemy...
eMKa Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dragon napisał(a): Chyba wszyscy mamy takie problemy... !tut yes, yes,yes.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Administrator Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zuważyli?my ten problem, który pojawia się i zanika w sumie od niedawna. Do tej pory ciężko było co? złego powiedzieć na nasz? serwerownie... no może poza sporadycznymi przypadkami. Dzięki za sygnały. Będziemy interweniować i mam nadzieję, że unikniemy wykonywania drastycznych posunięć.
Administrator Tetsuo Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Administrator Opublikowano 14 Kwietnia 2008 No cóż ja zauważyłem tylko przerwy, ale skoro piszecie że s? znaczne opóĽnienia ... Wysłałęm juz zawaidomienie do naszego providera - czekam na odpowiedĽ , (najprawdopodobniej na naszym serwerze zacz?ł działać uzytkownik któremu , co? nie wyszło w skrypcie i zapetla dział?nie serwera blokuj?c go) Sprawa znana , będę szczegółówo obserwował działanie strony. Rozumiem że problemy były przede wszystkim z forum???
Klubowicze Roni Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2008 tak jest, w moim przypadku problem dotyczył forum , ale dzisiaj i o tej godzinie działa normalnie jak rakieta ! !OKK zobaczymy po południu przy większym obci?żeniu . dopisano 13.22 teraz to jest frajda - 5+
Gość Dragon Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 17.15 - jest bardzo Ľle... czas oczekiwania na załadowanie się strony od 30 sek do 1 minuty... Trzy razy próbowałem to napisać... zacz?łem od 17.11 EDIT: 18.37... jest już normalnie...
Abach Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Muli i to nie tylko forum, strona zlotowa również. Co? musi być nie tak.... Czasami chodzi wszystko płynnie a za chwilę zamula na maxa.
eMKa Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Abach napisał(a): Muli i to nie tylko forum, strona zlotowa również. Co? musi być nie tak.... Czasami chodzi wszystko płynnie a za chwilę zamula na maxa. U mnie tak samo. Raz OK, raz
Radio Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 U siebie również potwierdzam ten fakt
Abach Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dzi? na wyj?cie z jakiego? w?tku czekam czasami nawet kilka minut Czy możemy prosić administracje o jak?kolwiek informację, co jest powodem problemów z przegl?daniem forum? Może my, forumowicze możemy co? zrobić, aby forum działało lepiej? !piwko !piwko
dr.big Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Kilka dni temu bylo naprawde zle, po prostu nie dalo sie przegladac forum, dzisiaj ja przynajmniej nie mam zadnych problemow, przegladanie i pisanie (wysylanie, edytowanie, kasowanie) postow idzie tak jak kiedys (czyli dosyc szybko), myslalem ze klopoty juz minely
Abach Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 dr.big napisał(a): dzisiaj ja przynajmniej nie mam zadnych problemow, przegladanie i pisanie (wysylanie, edytowanie, kasowanie) postow idzie tak jak kiedys (czyli dosyc szybko), myslalem ze klopoty juz minely W tej chwili akurat wszystko jest OK, ale kilkana?cie minut temu chwilami czekałem jakie? 3-4 minuty na reakcje. Generalnie chwilami chodzi bardzo dobrze a chwilami się wiesza.... co? nie gra, tylko co? Edit Wysłanie tego posta trwało 2 minuty Na dodatek często wyskakuje takie co?: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /srv/www/htdocs/web120/html/forum/sources/Drivers/mySQL.php on line 67 Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /srv/www/htdocs/web120/html/forum/sources/Drivers/mySQL.php on line 70 ERROR: Cannot find database usr_web120_1 Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /srv/www/htdocs/web120/html/forum/sources/Drivers/mySQL.php on line 103 There appears to be an error with the www.burgmania.net database. You can try to refresh the page by clicking here, if this does not fix the error, you can contact the board administrator by clicking here Error Returned mySQL query error: SELECT id, member_id, running_time, location FROM forumsessions WHERE id='3943cba07cbd5da950594cd53e54f717' and ip_address='89.77.64.241' mySQL error: Too many connections mySQL error code: Date: Monday 21st of April 2008 09:04:03 PM
dr.big Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Po Twoim poscie, faktycznie "czekalem na strone" ok. 3 min Nie wiem jak to robisz . Kom: mySQL query error: SELECT id, member_id, running_time, location FROM forumsessions WHERE id='d108b6f7e6e9463de9967bd9cd2eac26' and ip_address='91.64.207.221' mySQL error: Too many connections mySQL error code: Date: Monday 21st of April 2008 09:04:10 PM
Sympatycy Kubo Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Helołek. Nie żebym nie zauwazył 'trudno?ci' forumowych. Jednak mam na to lekarstwo... Po prostu np. ja przegl?dam w jednym momencie zawsze conajmniej 3 fora(a czasem 4-5). Dzięki temu poruszam się non-stop pomiędzy zakładkami. Tzn. np. zaznaczam na Burgmanii jaki? temat do otwarcia. Je?li od razu się nie otwiera, to przechodze na następne forum, a za chwilę wracam do burgmani, kiedy widze, że sie wgrała... I tak cały czas z innymi forami... Czyli jak sie dłużej ł?duje, to przechodze w tym czasie na inne, cobym nie 'siedział i czekał 3 min. na otwarcie się strony" !piwko . No bo chłopaki szkoda tego życia, na siedzenie i czekanie !piwko . Jeszcze Wam cylindry pordzewiej? jak tak czekać będziecie . Z Maxi-Pozdrowieniem, Kuba
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja co wieczór mam problem z prędko?ci? otwierania w?tków na tym forum... Wszystko inne smiga jak ... ja na 2oo... No i takie komunikaty: mySQL query error: SELECT id, member_id, running_time, location FROM forumsessions WHERE id='fa5f3dc7be45bbb5001b93f74f16ec31' and ip_address='83.17.187.250' mySQL error: Too many connections mySQL error code: Date: Thursday 24th of April 2008 09:46:09 PM
Abach Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 m@rkiz napisał(a): Ja co wieczór mam problem.... M@rkizie staro?ć nie rado?ć !piwko Kocham bzykać !piwko Pora dnia nie ma tu nic do rzeczy. Dzi? rano też miałem problemy z "przeczytaniem" forum. Musiałem odpu?cić na 0,5h i potem poszło. Raz gra, raz nie gra. Nie wiem co jest grane, może Fryzjer co? wie? !piwko !tut !piwko
dr.big Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Od jakiegos czasu strona lata ze az milo, na wyswietlenie watku na forum czy stronie glownej czekam doslownie ulamek sekundy, mam nadzieje ze klopoty juz minely !scooter .
Abach Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Potwierdzam, lata jak ta lala
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nie wiem jaka lala lata Adamowi... ale ja też nie mam teraz problemów z otwieraniem postów na forum.
Rekomendowane odpowiedzi