Gość elwood_blues Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ....Czy majac Honde zapisalibyscie sie do Bractwa Suzuki?..... Memory...five...Siara.....i wszystko jasne Mario: ale że? mi wyrwał z kontekstu te 3 wyrazy.... Teraz wyjdę na homofoba
Gość Dzastin Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 hmmm czytaj?c wszystkie posty ręce opadaj? my?lałam ze KLUB tworz? ludzie w którzy w nim s? i maj? jedno upodobanie skutery .A tu pojawiaj? się jakie? zarzuty itp ... dotycz?ce motocykli.Ty masz motor jeste? beeeeeeee......tak to wygl?da po przeczytaniu postów Co do wjazdów na zloty motocykli ,najlepiej bedzie zaznaczyć na samym pocz?tku jakie maszyny mog? uczestniczyć w paradach a jakie nie.I wszyscy będę wiedzieć o co biega od samego pocz?tku,a nikt póżniej nie będzie rozczarowany Generalnie Kubie dostalo by sie i to bardzo ze nie przyjechal C1 gdyby nie mial przesympatycznego plecaczka ze soba Kubu? zostal uratowany
Pavulon Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Memory...five...Siara.....i wszystko jasne Memory... find tak dla scislosci
Gość Raq Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A na motoórach dafcy jezdza.Nie podoba sie i chcesz ten poglad zmienic fajnie ale dalej sam zauwazyles stereotypow nie zmieniamy widzisz cos co zaprzecza samo sobie ?? kolego - czytaj spokojnie, ze zrozumieniem i do końca. stereotypu ?cigu/ga się nie zmieni, bo ci co na nich jeżdż? cały czas "pracuj?" na swoj? opinię. i nie dziwię się takiemu pogl?dowi. akurat tu się zgadzam - wypowiedzi majona d?ż? do tego by NAS - Skuterzystów nie szufladkowano tak samo - na podstawie wybryków idiotów. możemy temu przeciwdziałać i powinni?my. ich zachowania wywołuj? agresje u kierowców samochodów i to potem odbija się niekorzystnie i na innych motocyklistach. "zjawisko" w stolicy nazywa się - Kolumna, czyli rycerze Króla Zygmunta. w większo?ci zakompleksieni maCHo co to "LYTRAMI" po miachu lataj? i podnóżkami "wynkle" szlifuj?. ale slyder'y to już pilnikiem w domciu dydy-dydu i ryk z wybebeszonych wydechów być musi... oczywi?cie wszystko mistrzowie swiata i okolic - żenada. My mamy szanse zdecydowanie się od tego odcinać - i to powinni?my realizować jako Klub Skuterowy.
Gość elwood_blues Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Memory...five...Siara.....i wszystko jasne Memory... find tak dla scislosci Sorki za OFF, ale nie mogę sie powstrzymać: Bendem z Tob? polemizował Pavulonie, ponieważ Siara Siarzewski, zwany Siar? miał pod "pi?tk?" zaklepany numer do "pięknych kobiet"
jagroski Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Tak się składa, ze w każdej grupie ludzi znajdzie się kilka osób robiacych wiele "smrodu" całemu srodowisku. I po?ród motocyklistów na tzw.plastikach jest kilku z zagło?nymi wydechami wydurniajacych sie na ulicy i po?ród endurowców znajdziemy jeżdż?cych po rezerwacie i również na skuterkach s? - głównie młodzi na poprzerabianych, obecnie mówi się tuningowanych - którzy robi? dużo złego ?rodowisku skuterowemu swoim zachowaniem na ulicach.. Ale nie mozna gneralizować, że wszyscy ciepi? na kompleks długo?ci i szcztywno?ci. Po prostu wiele osób realizuje swoje mażenia, często z przed wielu lat i niekoniecznie musi być to leczenie kompleksów. A w temacie, cóż, dopóki nie bedzie CZARNO NA BIAŁYM napisane co, kto i dzie, doputy będ? pewne niedomówienia co do pojazdów i kto może, a kto nie powinien nim wjechać. Ot co.
Gość majon Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 hmmm czytaj?c wszystkie posty ręce opadaj? my?lałam ze KLUB tworz? ludzie w którzy w nim s? i maj? jedno upodobanie skutery .A tu pojawiaj? się jakie? zarzuty itp ... dotycz?ce motocykli.Ty masz motor jeste? beeeeeeee......tak to wygl?da po przeczytaniu postów Co do wjazdów na zloty motocykli ,najlepiej bedzie zaznaczyć na samym pocz?tku jakie maszyny mog? uczestniczyć w paradach a jakie nie.I wszyscy będę wiedzieć o co biega od samego pocz?tku,a nikt póżniej nie będzie rozczarowany Generalnie Kubie dostalo by sie i to bardzo ze nie przyjechal C1 gdyby nie mial przesympatycznego plecaczka ze soba Kubu? zostal uratowany Justynko nie bardzo rozumiem o czym ty piszesz kto tu powiedzial ze ktos tu jest beeeee.Jakie zarzuty?Nikt nikomu nie stawia zadnych zarzutow widze ze tez nie pojelas sedna sprawy. To ja moge miec dziwne odczucia po tym co widzialem na naszych imprezach przyklady? Prosze bardzo... ...to motocyklisci pobili naszego kolege na jednym ze zlotow kolejny przyklad sam musialem zdjac pijanego motocykliste z szybkiego motocykla (walnac w potylice u ulozyc spac), zeby nie zrobil komus i sobie krzywdy. To motocyklisci na scigach urzadzaja sobie wyscigi po ulicach mego miasta, co bylo powodem utrudnien jakie napotkalem uzyskujac zezwolenia na wjazdy (gdzie musialem deklarowac ze zadnych szybkich biegowcow nie bedzie) Dalej uwazam, ze nasi koledzy jezdzacy biegowcami nie sa tacy jak w podanych wyzej przykladach.Wiec nie bardzo rozumiem takiego jatrzenia. Temat dotyczy kwesti przesiadania sie "naszych" na motocykle, a nie dotyczy dyskryminacji kogokolwiek.Czy tak trudno to zrozumiec? pozdr majon
Gość Dzastin Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Justynko nie bardzo rozumiem o czym ty piszesz kto tu powiedzial ze ktos tu jest beeeee.Jakie zarzuty?Nikt nikomu nie stawia zadnych zarzutow widze ze tez nie pojelas sedna sprawy. To ja moge miec dziwne odczucia po tym co widzialem na naszych imprezach przyklady? Prosze bardzo... ...to motocyklisci pobili naszego kolege na jednym ze zlotow kolejny przyklad sam musialem zdjac pijanego motocykliste z szybkiego motocykla (walnac w potylice u ulozyc spac), zeby nie zrobil komus i sobie krzywdy. To motocyklisci na scigach urzadzaja sobie wyscigi po ulicach mego miasta, co bylo powodem utrudnien jakie napotkalem uzyskujac zezwolenia na wjazdy (gdzie musialem deklarowac ze zadnych szybkich biegowcow nie bedzie) Dalej uwazam, ze nasi koledzy jezdzacy biegowcami nie sa tacy jak w podanych wyzej przykladach.Wiec nie bardzo rozumiem takiego jatrzenia. Temat dotyczy kwesti przesiadania sie "naszych" na motocykle, a nie dotyczy dyskryminacji kogokolwiek.Czy tak trudno to zrozumiec? pozdr majon Majonku z tym bleeeee to była przeno?na niektóre osoby tak przedstawiaj? motocyklistów że jakby byli ludzmi nie z tego ?wiata, nie miałam na my?li akurat Ciebie . Sama widzę co się wyprawia na drogach i my tego nie zmienimy jak kto? ma pstro w głowie i lubi wariować to będzie dalej to robił ,ale nie znaczy że każdy taki jest.Mi tylko chodzilo o "Naszych "ludzi bo przecież o nich jest mowa... Doskonale rozumię, co miałe? na my?li zaczynaj?c tego posta :Dlaczego tak się dzieje że skuterowcy przesiadaj? się na motory
Gość Raq Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 przesiadanie się naszych na motocykle może być zjawiskiem niepokoj?cym, może być też uznane za swoisty rodzaj ewolucji. nikt nie mówi o piętnowaniu tej sytuacji, jednak żeby zapobiec niejasno?ciom warto ustalać jasne zasady i ich przestrzegać. jest też inna kwestia - z tego co wiem, żaden z motobiegopposiadaczy nie pomógł organizatorom |RM przy zabezpieczaniu trasy przejazdu - pytanie czemu? brak zaangażowania ze strony organizatorów (trochę nie chce mi się w to wierzyć) czy też był inny powód? w końcu biegowce -pojazdy dynamiczne - jest szansa na odkręcenie manetki - stajesz, zabezpieczasz skrzyżowanie, po przejeĽdzie grupy - skok do następnego punktu - by zabezpieczać następne miejsce niebezpieczne dla uczestników rajdu. przyjemne z pożytecznym - więc...
Siodel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 jest też inna kwestia - z tego co wiem, żaden z motobiegopposiadaczy nie pomógł organizatorom |RM przy zabezpieczaniu trasy przejazdu Oj nie byłe? nie mów ... Był kolega na wielkim motocyklu BMW i On prowadził jedn? z grup skuterowych po trasie raju. Więc jednak pomagał .....
Gość deleted1 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam! Wniosek nasuwa się jeden; tatu? na następnym zlocie będzie moim plecakiem i kropka:lol: . Cieszę się, że nie stać mnie jeszcze na moj? wymarzon? Hondzie bo jeszcze bym pomidorem dostała Jak bozia da i troszkę urosnę to ujarzmię Devilka i tata będzie na Kotlecie jeĽdził i wszystko pozostanie w rodzinie. Tak to głównie ciekawo?ć powoduje, że człowiek po wielu sezonach przejeżdżonych na automacie chce zobaczyć jak to jest na biegowcu. Zgadzam się jednak z faktem, że je?li organizatorki zlotu prosz? i komunikuj?, że kolega na moto nie może startować w konkurencji i ewentualnie ma pożyczyć skuter, to kolega ma tak zrobić,a nie tłumaczyć, ze on już nie umie jeĽdzić na skuterze (tak akurat mi się z Grotnik przypomniało). Tak samo, je?li organizator zaznaczy, że w paradzie bior? udział tylko skutery. To znaczy, że tylko skutery jad?, a nie rowery, wrotki czy hulajnogi. I to tyle, pozdrawiam serdecznie jest też inna kwestia - z tego co wiem, żaden z motobiegopposiadaczy nie pomógł organizatorom |RM przy zabezpieczaniu trasy przejazdu Oj nie byłe? nie mów ... Był kolega na wielkim motocyklu BMW i On prowadził jedn? z grup skuterowych po trasie raju. Więc jednak pomagał ..... Raq-u niewiele widziałe? widać podczas zlotu, ja akurat zamykałem 3 grupę do momentu gdy poproszony przez Dragona zacz?łem ubezpieczać przejazdy. Po prostu już nie wiesz co wymy?lić i zaczynasz się czepiać Tak samo można by Tobie zarzucić, że nie usuwałe? się z drogi ubezpieczaj?cym mimo poganiania ?wiatłami i i klaksonem !!! No i co miło?niku i posiadaczu skutera, mimo wspólnoty kółek utrudniałe? życie organizatorom ?! Pozdrawiam RobB. posiadacz 1/2 skutera co i tak daje > 125 ccm !!! i mogę być w klubie
-=Dee Jay=- Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 sYs .. w zwi?zku z tym, że wspomniany został podział motocykle i skutery, ze względu na ułożenie nóg, czy skrzynie biegów, a także na wpis w dowodzie ... szukaj?c dziury w całym z pełn? powag? zapytam ... co z pojazdami o nazwie Gilera DNA - skuter czy moto ? co z FJR 1300 auto ?? skuter czy moto ?? druga sprawa. załóżmy, że przyjechałem na zlot pedalsk? zx636 z pasażerk? i nie mam najmniejszej ochoty zostawać w o?rodku, bo kto? z fochem najpierw mnie zaprosił a potem każe siedzieć w o?rodku. Dodatkowo nie mam ochoty jechać z kim? innym, ani moja pasażerka nie ma ochoty jechać z kim? innym (bo to dla niej ZUPEŁNIE obca osoba) a nie poto się tłukłem ile? km, żeby siedzieć w o?rodku, na polu namiotowym etc, za to mam ochote być na paradzie ... No i nie zostawie moto za ile?dziesi?t tys zł na parkingu samego bo jeszcze nóg dostanie. no i co to za generalizowanie z tymi dresiarzami na sportach ? na codzień poruszam się skuterem, ale w ostatnich 5 dniach, zjeĽdziłem 400km "Dolomitten Strasse" w alpach na sportowym, zielonym motocyklu, szlifuj?c podnóżki, rysuj?c łuki na agrafkach oraz zdzieraj?c frędzle z rantów opon. To jest wła?nie to dresiarstwo ?? To że barany s?, nie oznacza, że s? nimi wszyscy ... Bo jednakowym uogólnieniem mogłoby być, gdybym stwierdził, że wszyscy skuterzy?ci to ciule i pajace ... bo .. bo niektórzy nie maj? prawa jazdy. i żeby nie było dorobionych ideologii, do nikogo nie pije, i tak nie uważam a co do powodów przesiadki: -ciekawo?ć -nowe możliwo?ci -fun -upodobania -możliwo?ci finansowe no i ostatnie nurtuj?ce mnie pytanie. W jaki sposób zabronić komu? jazdy w paradzie? zepchnięcie z trasy ? podziurawienie opon ? bo jako? nie bardzo moge sobie wyobrazić zakaz poruszania się po drogach publicznych ...
Gość majon Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Akurat palenie gumy to dla mnie pajacowanie
-=Dee Jay=- Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 zarzucasz innym brak rozumienia tekstu pisanego, a sam nie do końca ze zrozumieniem przeczytałe? to co napisałem ... pokonuj?c winkle i agrafki na mocnym pochyleniu, bieżnik opony w końcu się kończy i jad?c dalej pogłębiaj?c pochył opona zaczyna strzępić rant. maj?c to wytłumaczenie, ustosunkuj się ponownie do tego co napisałem, i odnie? się do każdego z punktów, nie (jak zauważyłem za notoryczne) do tego co Ci wygodne.
Gość SzCzApA™ Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 panowie strzelcie sobie kopa z bańki w ?ciane to wam przejdzie
Gość majon Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Mokry czy jak Ci tam napisalem ze palenie gumy to dla mnie pajacowanie a do Twojego tekstu sie nie ustosunkowalem bo zlewam Twoja posty jak sie tylko da Temat dotyczy kwestji dlaczego nasi przesiadaja sei z maxi na moto a nie palenia gumy itp.Ale skoro juz ktos o tym napisal wiec napisalem ze dla mnie plaenie gumy w Radzyminie bylo wielkim pajacowaniem, skoro juz do mnie pijesz blazenada. pozdr majon
Sympatycy spinka Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2007 jest też inna kwestia - z tego co wiem, żaden z motobiegopposiadaczy nie pomógł organizatorom |RM przy zabezpieczaniu trasy przejazdu Oj nie byłe? nie mów ... Był kolega na wielkim motocyklu BMW i On prowadził jedn? z grup skuterowych po trasie raju. Więc jednak pomagał ..... Raq-u niewiele widziałe? widać podczas zlotu, ja akurat zamykałem 3 grupę do momentu gdy poproszony przez Dragona zacz?łem ubezpieczać przejazdy. Po prostu już nie wiesz co wymy?lić i zaczynasz się czepiać Tak samo można by Tobie zarzucić, że nie usuwałe? się z drogi ubezpieczaj?cym mimo poganiania ?wiatłami i i klaksonem !!! No i co miło?niku i posiadaczu skutera, mimo wspólnoty kółek utrudniałe? życie organizatorom ?! Pozdrawiam RobB. posiadacz 1/2 skutera co i tak daje > 125 ccm !!! i mogę być w klubie Raq akurat nie było na zlocie , to co się działo zna tylko z relacji miedzy innymi mojej i Majona a ja byłam pod wpływem ?rodków przeciwbólowych więc mogłam co? pomylić Napewno nie był to osobisty przytyk do Ciebie p.s. nie jestem niczyim rzecznikiem forumowym, przekazałam info. osoby nie maj?cej dostępu do neta
Gość majon Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ok zrobmy moez tak, temat wywolal duze emocje motonici poczuli sie dotknieci (?????) wyszli przed szereg i podniesli raban ze ktos im zabrania (choc nie bylo mowy o tym ze nie moga pojawic sie na imprezie)oczywiscie nie wszyscy, kilka osob napisalo dlaczego chca jezdzic takimi a nie innymi pojazdami i oto mi chodzilo.Ja tez napisale co mysle o takich czy innych upodobaniach(choc mam poglady stereotypowe nie wstydze sie do teg przyznac). Ja zamierzam kupic taki a nie inny motocykl bo ma automatyczna skrzynie biegow, mam zaufanie do tej firmy a skutera nie mam zamiaru sie pozbywac bedzie do kolekcji. Od tej chwili chcialby,m zeby kazdy post byl na temat bez slownych przepychanek, jezeli nie to prosze admina kasowanie zbednych postow. pozdr majon
robix Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Jak widac nie wszyscy zakumali o co chodzi i sie cisna i pyskuja ze nie wolno itp itd. Tak trzeba sobie zdac sprawe ze jesli jest jaso okreslony regulamin zlotu ,rajdu to nalezy sie do niego stosowac !(przynajmniej ,,biali ludzie,,tak robia). Moja propozycja jest taka ze od nastepnych imprez skuterowych uczestnicza w paradzie i konkursach wylacznie skuty. Robix
Olsen Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 To może ja się wypowiem. Od paru lat posiadam dwa pojazdy (nie licz?c rowerów): skuter 50 ccm i motocykl 600 ccm. Ten pierwszy służy mi do jazdy po mie?cie, tego drugiego za? używam głównie do turystyki oraz szeroko pojętej rekreacji. Było mi dane uczestniczyć w kilku imprezach/zlotach skuterowych, na które podjeżdżałem motocyklem. O ile jeszcze byłbym w stanie zrozumieć telepanie się x km małym skuterem, maj?c do wyboru skuter i samochód, o tyle w przypadku dwóch jedno?ladów o skrajnie różnych parametrach wybór wydaje mi się oczywisty. Jeszcze dochodzi kwestia bezpieczeństwa. Nie wiem, czy np. na takiej drodze do Firleja (a tym bardziej do Lęborka) czułbym się bezpiecznie, jad?c pięćdziesi?tk?. I czybym maleństwa po drodze nie zarżn?ł. W przyszło?ci najprawdopodobniej albo będę miał skuter 125 ccm do miasta i jaki? większy motocykl do turystyki, albo jeden większy maksiskuter (tu będę musiał dobrze się zastanowić, czy warto od razu pakować się w maszynę pokroju T-maksa, czy też lepiej na pocz?tek kupić co? mniejszego; na chwilę obecn? optowałbym za Majesty 250 [gdyby nie pewne plany życiowe, na 99 % byłbym kupił w marcu "Majkę" od naszej forumowej Dacji]). W tym pierwszym przypadku na wszelkie imprezy nieodbywaj?ce się w moim rodzinnym mie?cie raczej będę jeĽdził motocyklem. Czy będę z tego powodu gorszy?
Gość Dragon Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Majon... zbój jeste? i tyle!!! Stwierdzam, że nazywanie kogo? "dresiarzem" tylko dlatego, że jeĽdzi ?cigaczem jest mocno krzywdz?ce i mocno niesprawiedliwe!!!! Zdaję sobie sprawę, że taki jest stereotyp motocyklisty ale wła?nie to my powinnismy próbować to zmieniać... Miałem to opisać w temacie Formuły 1 ale napiszę też tutaj... tak w skrócie... 40 km przed Budapesztem Banatowy Burgman powiedział, że ma nas w du...pie.. Stan?ł i d...a... Teraz uwaga! - mijało nas kilka motocykli z Polski (w tym i skutery)i co? i gówno...!!! - mimo wł?czonych ?wiateł awaryjnych w moim AN. Nam pomógł go?ć który jechał wła?nie ?cigaczem, stał z nami kilka godzin, wykonał kilkana?cie albo kilkadziesi?t telefonów żeby nam pomóc... najeĽdził się po Budapeszcie jak głupi i musiał wysłuchiwać mojego niepoprawnego angielskiego... Ocenianie ludzi na podstawie maszyny jak? jad? jest bardzo zgubne i niesprawiedliwe... Wracaj?c do sedna sprawy, to po raz kolejny napiszę, że Mariusz powinien podj?ć jakie? działania i decyzje po to, żeby było wszystko jasne i klarowne... Skuty i inne, inne i skuty, tylko inne itd... Co do parady zlotowej to zdanie mam takie samo... parada skuterowa jest parad? skuterow? i koniec!!!! Zlot jest dla wszystkich...
Gość Gładzior Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Co do parady zlotowej to zdanie mam takie samo... parada skuterowa jest parad? skuterow? i koniec!!!! Zlot jest dla wszystkich... Chciałbym tylko powiedzieć ,ze do tego wniosku doszli?cie już dawno więc nie wiem pocóż to ci?gn?ć....
tomekmajesty Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 moi drodzy koledzy motocyklisci, wg mojej skromnej opinii: dziwi mnie fakt, że klubowiczami s? osoby nie posiadaj?ce skutera dziwi mnie fakt, że klubowiczami s? osoby jeżdż?ce na biegowcach wydaje mi się, że klub posiadaczy maxi skuterów powinien zrzeszać posiadaczy maxi skuterów ci co nie maj? nic lub maj? biegowce mog? być sympatykami, drogimi kolegami, ale niestety nie klubowiczami osobi?cie gram w tenisa i nie wyobrażam sobie aby do mojego klubu zapisał się Małysz i skakał przez siatkę bo nie ma rakiety ale... moje zdanie się nie liczy bo nie jestem klubowiczem, a nie jestem wła?nie dlatego, że władze klubu zadecydowały tak jak opisałem powyżej ale jestem waszym sympatykiem maj?c maxi tak samo jak ci co go nie maj? pozdrawiam wszystkich sympatyków maxi a kolegom na biegowcach przypominam, że jak ich pozdrawiam na drodze to chamstwem jest brak odpowiedzi - szczególnie gówniarze na ?cigaczach nie widz? innych bo tak s? dumni, że maj? moto, ale jak im się popsuje - kto im pomoże?
zyzio Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 a kolegom na biegowcach przypominam, że jak ich pozdrawiam na drodze to chamstwem jest brak odpowiedzi - tu winne jest chamstwo a nie biegowce szczególnie gówniarze na ?cigaczach nie widz? innych bo tak s? dumni, że maj? moto tu winni s? gówniarze a nie ?cigacze
Gość Dragon Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Co do parady zlotowej to zdanie mam takie samo... parada skuterowa jest parad? skuterow? i koniec!!!! Zlot jest dla wszystkich... Chciałbym tylko powiedzieć ,ze do tego wniosku doszli?cie już dawno więc nie wiem pocóż to ci?gn?ć.... I wiele będzie jeszcze rzeczy o których nie będziesz wiedział... zyzio napisano 9-08-2007, 22:45 QUOTE (tomekmajesty @ 9-08-2007, 8:55 ) a kolegom na biegowcach przypominam, że jak ich pozdrawiam na drodze to chamstwem jest brak odpowiedzi - tu winne jest chamstwo a nie biegowce QUOTE (tomekmajesty @ 9-08-2007, 8:55 ) szczególnie gówniarze na ?cigaczach nie widz? innych bo tak s? dumni, że maj? moto tu winni s? gówniarze a nie ?cigacze
Rekomendowane odpowiedzi