Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zw?zku z faktem, że niedawno skończyli?my z Agnieszk? budowę naszego wymarzonego domu mam pytanie: czy kto? może mi polecić w jakiej firmie najlepiej ubezpieczyć dom i na co zwrócić uwagę w polisie? Nie mam czasu jeĽdzić po firmach i porównywać tych ofert

Opublikowano

Siemka!

Ja co roku ubezpieczam mieszkanie moich rodziców w Hestii. Za ubezpieczenie na 250 000PLN płacę 250PLN składki i dodatkowo mam 20% zniżki na OC i AC w Hestii. Zapytaj jakiego? agenta o pakiet Hestia 7.

Nie wiem jak wygl?da kwestia z wypłacaniem odszkodowania i szybko?ci? wypłaty, bo nigdy z tego nie korzystałem (i mam nadzieję że nie będę musiał korzystać :D ).

pzdr

Dave

Opublikowano

Bardzo ciekaw? ofertę ma Allianz , można kupić pakiet wraz z OC I AC komunikacyjnym.

Bardzo szeroki zakres ubezpieczenia, polecam i ... pozdrawiam !tut

Gość Gładzior
Opublikowano

Nie wiem jaki to pakiet ,ale my mamy ubezpieczeniu W Commercial Union i jak nam w tamtym roku zalało ?cianę z okazji ulewnych deszczy to nie było problemów z odszkodowaniem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

warto jedynie sprawdzić jakie wył?czenia przewidział ubezpieczyciel, standartowe to wojna, zamieszki, ale i także powódĽ, a to ostatnio się niestety zdarza :angry: