zyzio Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 W zw?zku z faktem, że niedawno skończyli?my z Agnieszk? budowę naszego wymarzonego domu mam pytanie: czy kto? może mi polecić w jakiej firmie najlepiej ubezpieczyć dom i na co zwrócić uwagę w polisie? Nie mam czasu jeĽdzić po firmach i porównywać tych ofert
Gość Dave Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 Siemka! Ja co roku ubezpieczam mieszkanie moich rodziców w Hestii. Za ubezpieczenie na 250 000PLN płacę 250PLN składki i dodatkowo mam 20% zniżki na OC i AC w Hestii. Zapytaj jakiego? agenta o pakiet Hestia 7. Nie wiem jak wygl?da kwestia z wypłacaniem odszkodowania i szybko?ci? wypłaty, bo nigdy z tego nie korzystałem (i mam nadzieję że nie będę musiał korzystać ). pzdr Dave
Matador Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 Bardzo ciekaw? ofertę ma Allianz , można kupić pakiet wraz z OC I AC komunikacyjnym. Bardzo szeroki zakres ubezpieczenia, polecam i ... pozdrawiam !tut
Gość Gładzior Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 Nie wiem jaki to pakiet ,ale my mamy ubezpieczeniu W Commercial Union i jak nam w tamtym roku zalało ?cianę z okazji ulewnych deszczy to nie było problemów z odszkodowaniem.
tomekmajesty Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 warto jedynie sprawdzić jakie wył?czenia przewidział ubezpieczyciel, standartowe to wojna, zamieszki, ale i także powódĽ, a to ostatnio się niestety zdarza
Rekomendowane odpowiedzi