Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kochani

coraz bardziej nie chce mi się z niektórymi z forum spotykać się !sciana

co? strasznego co się tu wyprawia :D

ale banowanie jednej ze stron konfliktu jest bardzo ryzykowne i może powodować urazy i konflikty jeszcze większe, wg. mnie wszystkie osoby "dyskutuj?ce" w tym w?tku powinny być zbanowane :D

zawsze winne s? wszystkie strony konfliktu, a nie jedna

TO JEST MOJE ZDANIE I NIE OCZEKUJĘ ŻEBY|CIE SIĘ ZE MNˇ ZGADZALI MACIE PRAWO DO WŁASNEGO ZDANIA - INNEGO NIŻ MOJE :D

Opublikowano

Poziom wielu dyskusji spada ... jeszcze jakie? pół roku, rok i burgmania dorówna osławionemu już portalowi s.net w dziedzinie zawarto?ci merytorycznej forum.

I wy (niektórzy) uważacie się za dorosłych ? SIC :angry:

• Administrator
Opublikowano

S?dzę, że zawarto?ci? merytoryczn? naszego forum i portalu nigdy nie musieli?my się wstydzić.

Wszędzie tam (inne fora dyskusyjne) gdzie przybywa lawinowo userów pojawiaj? się takie kwiatki. Zawsze pisali?my o tym i napiszemy raz jeszcze:

Tutaj nikomu nie zależy na ilo?ci a na JAKO|CI.

Już w tej chwili s? dodatkowe obostrzenia podczas rejestracji nowych użytkowników i każdy jest ręcznie aktywowany przez Artixa lub ewentualnie przez Adminów.

Dział "Off topic" powstał jako dodatek do forum i faktycznie ten dział coraz częsciej spada na psy. Nie wykluczamy także usunięcia OT, bo jak widać więcej z tego problemów niż pożytku.

Przypominam, że forum www.burgmania.net to forum maxi skuterowe a nie miejsce aby podystkutować o niczym. Do tego służ? dyskusje na onet.pl czy wp.pl bezpo?rednio pod artykułami.

Nasze forum ma tylko wspomagać kontakty z realu a nie je zastępować!

Celem nadrzędnym forum burgmanii jest wymiana do?wiadczeń, dyskusje o tematach technicznych, relacjonowanie wypraw, zlotów, wyjazdów itp... a przede wszystkim wzajemna pomoc.

Wszystkim internetowym krzykaczom, podrzegaczom, marudom, frustratom mówimy stanowcze NIE!

Opublikowano

W zwi?zku z tym, że zawsze piszę to co my?lę ale jednocze?nie staram się my?leć co piszę, napiszę, że w mojej ocenie bardzo dobrze się stało, że Mariusz zareagował w taki sposób w jaki zareagował.

Wła?nie przez takich użytkowników jak "TEN" nie chce się tu zagl?dać... mam wrażenie, że nie tylko ja na to tak reaguję...