Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Gość denver27
Opublikowano

po pierwsze panie szorstki to nie zwalił wine ,,bo jak sie nie umiesz przyznac do ataku na mnie to znaczy ze troszke pękasz,bardziej ty sie skompromitowałes i teraz chcesz zamknięcia tematu bo brak ci argumentów,dyskusja z estelll? przebiegała bardzo sympatycznie i" bawi" mnie ze za kazdym razem gdy temat staje sie gor?cy od razu jest zamykany,a przeciez po to jest forum zeby dyskutowac.i do pana szorstkiego jeszcze jedna uwaga ...inteligencji w szkołach nie ucz? !

a twój zarzut panie szorstki odnosnie nabijania postów to jest kompletnie idiotyczny,az za takiego prymitywa mnie masz?????

a jak juz napisalem szorstki byl prowodyrem .swoja drog? wiedzialem ze Mariusz wezmie strone szorstkiego a tutaj akurat on nie ma racji i stawia bezpodstawne zarzuty!!!

Opublikowano

No teraz to i ja mam do?ć. Bardzo proszę kolegów Adminów o wykluczenie tego osobnika z forum przynajmniej na czas jaki?. To jest skandal. Nie mam ochoty czytać takich postów. Tyle razy już na forum było pisane - JAK MASZ CO| DO KOGO| TO PISZ PM, MAILE, GG ALBO ZADZWOŃ - BO NIKT NIE MA OCHOTY UCZESTNICZYĆ W TYCH IDIOTYCZNYCH PRZEPYCHANKACH SŁOWNYCH.

Bardzo proszę o zawieszenie kolegi Denvera na forum. Za takie zachowania konsekwentnie należy karać!

Gość denver27
Opublikowano

co ja na to poradze jak niektórzy maj? pazdzierz zamiast szarych komórek.

Mamu?ka a jak nie chcesz to nie czytaj :lol:forum jest ogólno dostępne :ph34r:

• Administrator
Opublikowano

Były pro?by, PM, sugestie ale jak widać nic nie dotarło.

Użytkownik denver27 został zbanowany na okres 30 dni.

W?tek zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...