Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestescie dorosili a klucicie sie jak male dzieci o lizaka :ph34r:

Zamknijcie temat bo do niczego nie prowadzi

Pozdroo

Kacza :angry:

Opublikowano

Pozdrawiam cię Orzeszku i innych mniej lub bardziej sympatycznych forumowiczów!

Fajnie że udało ci się gdzie? wylookać ten artykulik. Ja osobi?cie uważam że nikt poza uczestnikami ruchu nie wie jak było. My?lę że ocena tego zdarzenia przez nas czytelników nie jest możliwa (bo będzie bardzo subiektywna) ale podyskutować można. Oczywi?cie pod warunkiem że dyskutuje się na temat !TAZ :ph34r:

|ciskam was wszystkich! Oby wam się rz?dowe limuzyny między kołami nie pałętały! :angry:

Mamu?ka

• Sympatycy
Opublikowano
Może by tak który? admin zamkn?ł t? dyskusję, bo odbiła troszkę na bok i panowie wiochę robicie aż przykro czytać  !TAZ

No i masz rację Zyzio, tylko, o których Panach piszesz ? :ph34r:

No chyba, że o takim jednym panie, co to twarzy (uwaga -eufemizm :angry: ) zamkn?ć nie umie jak się skompromituje, i uwielbia mieć "zdanie" w każdym temacie poza skuterowymi ?

Miałem nie karmić trolla, ale jednak parę kwestii wyja?nić muszę.

1: napisałem jeden post, bo "denver..", jak zazwyczaj pieprzył (kilka osób to przyznało).

2: denver popełnił, w wiadomym temacie, o ile się nie mylę z 12 postów (regulamin - OT - częste w przypadku tego usera) w których "machiavelicznie" "tłumaczył się" ze swoich "interpretacji" rzeczywisto?ci ....

3: denver zwalił na mnie problem ogólnego OT jaki sam porobił (ja napisałem jeden post).

4: czytaj?c wypociny rzeczonego "łodzianina", s?dzę, że może mu chodzić jak napisał Pavulon o "naklepanie" "cyfry" przy avatarze i moim zdaniem prowokowanie konfliktów na forum. Do?ć prze?ledzić aktywno?ć na forum...

5: czy w takim razie ten typ, ma prawo dalej tu klepać bezsensowne posty bez żadnej interwencji ze strony moderatorów ?

pzdr

Opublikowano

A taka dzisiaj ładna pogoda... :ph34r:

Czy w waszych miastach też było dzisiaj tak słonecznie?

• Administrator
Opublikowano
5: czy w takim razie ten typ, ma prawo dalej tu klepać bezsensowne posty bez żadnej interwencji ze strony moderatorów ?

Dobre pytanie. Dochodzę do wniosku, że kolega denver jednak pomylił forum.

W?tek zamykam bo obciach w pełnym wymiarze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...